vlada008 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je par članova skidalo lonac na vfr-u...da li ima nekih posledica? Da li mogu da nastanu neke posledice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ne razumem, mislis da ga vozis bez lonca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ti to bas najbolje! ako bas hoces zvuk za male pare, uzmi stari auspuh i skrati ga, i nasteluj karbove ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis skidali,pa valjda su stavili nesto drugo umesto tog skinutog!:? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa prijatelju,bez lonca ce biti nepodnosljivo bucan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa prijatelju,bez lonca ce biti nepodnosljivo bucan.... i to, a i slabije ce ici. a i vremenom ce se pojebati sve zivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ide isto! On ima neki sredji lonac...da li ima da se javi neko ko je to vec radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dovla, setio sam se jedne stare teme koja nema veze sa izduvom, ali mi je ostalo u sećanju da je momak vozio VFR-a bez zadnjeg lonca: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22723.0 Vidim da ga nema još od januara na forumu, pokušaj da mu šibneš ličnu poruku, ili preko adresara (ako je ostavio podatke). Ne može da škodi, znači može samo da koristi. Iskoristio bih i priliku da izrazim oduševljenje novom bojom tvoje zadnje felne. Majstor je ekstra ofarbao, veoma je realističan efekat grafitnog praha i smoga na beloj felni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio bih i priliku da izrazim oduševljenje novom bojom tvoje zadnje felne. Majstor je ekstra ofarbao, veoma je realističan efekat grafitnog praha i smoga na beloj felni! Pa brate šta da ti kažem! Majstor se baš potrudio! A šta misliš o cevčici! Ja mislim da je mnogo bučna mora bi neke pregrade da radim Ali dosta se razmisljam da vratim fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok!Uopste nije bucan bez auspuha ali je ruzan.I ja sam se razmisljao dal da ga vratim ili ne ali posto sam vec kupio nov reko ajd. Evo kako to izgleda u mojoj reziji.Alone at home! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu...extra! Gde si našao ovo čudo!? Koliko para!? Malo je veći obim ali extra! Kakav je zvuk!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Što uništavate ono što je dobro? Vlado kad si zadnji put prao motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu...extra! Gde si našao ovo čudo!? Koliko para!? Malo je veći obim ali extra! Kakav je zvuk!? ima neki lik u ZR-u isto na rc36-ici takav mali i debeo auspuh. ima bas dubok zvuk, jako strava se cuje! i bucan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako je izbacio srednji lonac~! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako je izbacio srednji lonac~! 'bem ga sad sta je radio, ali vidi se da je to neki stari auspuh koji je sekao i vario ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što uništavate ono što je dobro? Vlado kad si zadnji put prao motor? Ne uništavam...pravio sam novo...stari je uvek tu! A sto se tiče pranja perem ga uvek kad ga ne vozim! A prljav je jer je slikan posle 1000 predjenih km za tri dana! Pre toga pran...i posle toga! Motor mi služi za voznju...možda nije čista ali zato radi kao sat... Možda se još neko složi samnom da pranje i nije toliko važan faktor koliko stanje motora...znam par likova koji glancaju masinu svaki dan a ne menjaju ulje...kod mene je suprotno...ja bi rasturao mašinu svaki dan...ali mi se vozika pa ne radim to... Dva podmazivanja lanca...ne znam da li ti imas problema tih...felna je bela...prah sa pločica se uhvati za mazivo od lanca i napravi sranje... Jednino da na svakih 50km cistim zadnji točak...ili da kupim kardan za vfr Pitanje je bilo u vezi zadnjeg lonca a ne kad ko pere motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ček bre... nisi farbao felnu? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ček bre... nisi farbao felnu? ??? Heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...