boki94 2 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko nesto vise da mi kaze o ovom skuteru? ;D trazim po netu nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se jednog clanka da je bio proglasen za najbrzu italijansku 50-icu kada se skinu blokade... Malaguti je odlicna firma, ali detalje tipa koji agregat ugradjuju itd. ne znam, ali sam svojevremeno hteo da ga kupim, gledao ga, mislio se, ali mi bilo mnogo 2200 koliko je tada kostao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam ga imao prica kaze sledece dosta dobar i trajan motor koliko toliko jeftin za odrzavanje. Kocnice bi mogle biti za zrno jace i ako su grimeca ne znam tebi za izgled ali bar meni pored derbia gp1 to je najlepsi skuter a da je najbrza italianska 50 potpuno tacno(bez blokada naravno) probao ja veruj mi. Neces se razocarati u taj skutecic sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Maj 19, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat koji nosi ovaj skuter,imaju jos njih bar 10.Te "patke" novinarske nemojte da uzimate zdravo za gotovo.U Italiji su mnogo popularniji F12,Aprilija SR i Aerox i ako se malo bolje informisete videcete da svi imaju isto motor.U pitanju su nijanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja malo nepristrasan ipak sam sa tim motoricem usao u svet motora...istina je da vecina njih vuce slicne ako ne i iste agregate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan na sajmu je bio 1700 nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...