profesor momir 250 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Šta reći. Malo putopis, malo google maps i uživanje u čitanju. Jadni samo oni na Jamahi i SV-u, ovo stvarno nije bio put za takve motore, bar onaj drugi deo. Jedino nisam ukapirao gde je bila prva klopa, mislim riblja corba! Čim otopli, planiram vožnju Šabac, auto put , Smederevo, Požarevac, pa Đerdavskom klisurom, negde noćenje, pa do Felix Romuliane pa do auto puta i nazad. Lalajko ako imaš predlog, rado slušam. Noćenje u nakom hotelu ili smeštaju koji nije skup. Pozz... i još mnogo ovakvih putopisa da nam šalješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se .Malo ofrouda i puno lepe prirode.Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino nisam ukapirao gde je bila prva klopa, mislim riblja corba! Čorba je bila u kampu Toma koji se nalazi ispod Golupca, ne može da se promaši ima tabla skreće se levo sa puta prema Dunavu u jedan šumarak. Ima bungalova, toaleta, restoran, dobra klopa, plaža. Što se tiče onog laganog offroada bilo je interesantno da ljudi nisu znali gde zapravo idu, tj mnogi od njih ni ne vole bilo kakav offroad ali kada su se uvukli u početak deonice Lazarev Kanjon-Strmosten skoro da više nije bilo povratka. To je nekih 67km a trajalo je oko 6h. Za mene je ta deonica bila najlepša i najinteresantnija i tuda idem ponovo prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Super... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...