Blajbinger 3 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu normalan covek je dobio moderaciju cestitam! UNREAAAAAAAAL!!!!!!!!...Tu si MISTERIJOOOOOO ;D ;D !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe ete me nego da co'eku ne kvarimo temu,u svakom slucaju drago mi je sto je on postao moderator :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu normalan covek je dobio moderaciju cestitam! Pa sad, ne mogu da garantujem... ;D Salu na stranu, ipak moram malo da te iskritikujem. Moras biti malo tolerantnija i manje impulsivna. Razlicita misljenja uvek postoje, a sa pisanom reci lako je skrenuti sa rasprave na svadju. Uostalom, "istina je u ocima posmatraca", razliciti ljudi ce razlicito prihvatiti razlicite stavove, i misljenja onih koji citaju ce se razlikovati. Ono sto je neminovno u momentima teranja pravde i maka na konac je da zaracene strane narusavaju svoj ugled, a kosta i vremena i zivaca. Nego devojcice, uzivaj u forumu, menjaj potpis za nesto veselije, pa da tezimo ka pozitivnom, a ne da se osvrcemo na negativno i stvaramo nervozu i pravimo stetu sami sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato se tezi ka odabiru pravih rechi,a ako neko ima bar malo obrazovanja i bar malo osecaja za to shto pishe znace da napishe poruku a da ne bude krivo shvacen kako ti kazesh shto se pravde i nepravde tiche - jednostavno sam takva,u mojoj prirodi je da ne podnosim nepravdu bilo kakve vrste na to jednostavno moram da odreagujem,naravno prodje me kasnije kad se iskuliram a potpis je na mestu,ni jedan normalan vlasnik ne moze da dopusti da ulozi u neshto vreme i novac a da se neko bahato ponasha od njegovih admina i modova i time gazi po njegovom trudu.Shta znachi ovakav odgovor?Zalosno je. Srecom pa je ovde na 1. mestu ljubav prema motorima i druzenja,ovde ima dosta dobrih i zanimljivih ljudi,tako da odredjeni mogu da pishu shta zele dalje - ne osvrcem se vishe ja sam odgovorila,ko razume shvatice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da cestitam nasem drugaru,ne trazim cast! pravi izbor svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...