djura 28 Napisano Septembar 8, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bilo gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Septembar 8, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za Subotu: Izlet do Fruske Gore! A mozemo i kod nekoga na vikendicu, ali da bude 100-200km udaljenost... Posto sam bez motora, polazim ili kolima ili ce neko od bjbovaca da me vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 8, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za Subotu: Izlet do Fruske Gore! ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Septembar 8, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da je short notice, ali da li je neko zainteresovan za NS veceras? Krecem oko 8pm i vracam se kasnije veceras. Tamo ce biti NeshaTL i Suki motorima, pa bi se vratili zajedno... moj mob je 064/127-54-34, pa zovite ako vidite ovo na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 8, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Fruska Gora? Moze :biker: Pretpostavljam da je plan polaska ko i pre - okupljanje u subotu ujutro kod garaza? Mogli bi i neki rostilj da opalimo. Ako idu bar jedna kola ponecemo neki rostilj, pribor i ofkorz meso Ko je zainteresovan ne bi bilo lose u toku sutrasnjeg dana (Petak) da se prijavi kako bi se dogovorili oko okupljanja u subotu ujutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 8, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja ne kapiram. Pablo ti si otisao veceras(cetvrtak) i vracas se istog dana :idea: Jel se ide u subotu? Ma sta ja uopste smaram kad moje dupe treba da bude na stolici za stolom a ne na bike-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 9, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogi i ja ? :cry: ... kad sam se vec zajeb'o sa Hugaroringom ... sve spremio i falilo mi jedno 5 sati knjave ... :cry: A do Zlatibora pa nazad ? :roll: :?: Mik 064/3295-208 (ako se otreznim posle promasaja sa 'ungaroringom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Septembar 9, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja ne kapiram. Pablo ti si otisao veceras(cetvrtak) i vracas se istog dana :idea: Jel se ide u subotu? Ma sta ja uopste smaram kad moje dupe treba da bude na stolici za stolom a ne na bike-u Bili smo u NS sinoc i super je bilo. Never mi je pozajmio mog bivseg CBR-a (fala ti Micko!). Fina ekipica sa foruma se provozala i lepo provela - NeshaTL, Bjorka, Suki, Modesty and yours trully Jedino je bilo malo ladno u povratku, ali fala bogu za opremu Al kad smo ostavili Modesty, zaustavise nas murkani, pa su nas legitimisali jedno pola sata, cisto da bi nas zajebavali... Recimo, pita mene - sta ti je to u torbici (a to je torbica za dokumenta), kao jel' imas tu neki pistolj? Isuse.. pa koji bi pistolj tu mogao da stavim... Tupsoni. U svakom slucaju, ja sam ZA odlazak na Frusku Goru, recimo. Moze i Zlatibor, ali je Fruska Gora mozda bolja ideja jer ce u NS biti i poslednji skup ove godine, pa se mozemo spustiti i dole na par sati... Prijavljujte se, da bismo znali brojno stanje. Ja cu ici kolima , tako da mogu da povezem one koji ne mogu motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Septembar 9, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan ... a mozes i TL-om, pošto ja imam "porodiènih obaveza" i neæu stiæi da odem do NS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 9, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje uvek raspolozen da idem za N.Sad, tako da kada se budete dogovorili nadam se da cu se uklopiti. Malopre sam se cuo i sa Neshom jeste da ima sutra obaveza (radi, i jos ponesto) ali i on je voljan da ide da li sutra uvece ili u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 9, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A jel' mogu i ja ? :roll: Mik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...