dragovicv 0 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da l ineko zna koliko okvirno trosi Honda Cb 750 K? Godiste '81. I ako neko ima iskustva, da li se isplati uzimati nesto tako staro? Koje su mane? Kakva je dostupnost delova? i da, koja je cena registracije sad po novom? Bilo kakva informacije je dobro dosla. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan slusaj,vozim je,dobro malo noviju al to je to..trosi od 5 do ....pa cak i 10...doduse to sam kad je cepas 200 non stop,a prosek do 120 130kmh,,,5,5 6l tu je,,5 trosi kad je vozikas do 100kmh,mada sve to zavisi i od stanaja karburatora,itd,itd,delova ima,dobar motor .. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan posedujem taj motor, isto godiste. meni sa totalno rastelovanim karburatorima (verovatno i veommma prljavim) i rastelovanim ventilima trosi preko 10 .. tu je negde oko 11-12 na otvorenom oko 7-8 (voznja oko 120-130kmh ... nadam se da cu uskoro ocistiti i nastelovati karbuaratore, kao i ventile pa ce se i potrosnja smanjiti ... izbi mi sve pare iz dzepa .. svaka pumpa je moja .. :'( edit: pitanje je da li se isplati .. ako to zelis i volis takav tip motora, onda se definitivno isplati. problem su ostali troskovi.. registracija, servisi, delovi ... dobro razmisli . ali samo da znas ako ga kupis ima da se zaljubis i nema nazad p.s. ti si Milketov ortak? Pricao mi je da ima drugara koji merka jedan cb750k u Pazovi ako se ne varam... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...