purebg 0 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Београд Motocikl: Аполо 250 ер-икс Prijavi odgovor kao problematičan Имам утисак као да се задњи део мотора спустио пар сантиметара. Чини ми се да седим доста ниже и кад паркирам мотор на потпуно равној подлози, он стоји вертикално уместо да је мало нагнут према ћопи. Услед чега може доћи до тог спуштања мотора, да ли је у питању подешавање амортизера или је могуће да је добио луфт у неком лежају задњег ослањања? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge to pismo mogu da posaljem samo u Japan.... dosta mi je zutih i njihovih remek dela, mada kako je kriza udarila pitaj boga sta mi je ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 20, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Boze miki pa nisu ga japanci nego kinezi napravili, sa japancima ne bi imao morao da ucis automehanicarski zanat........ @purebg Vidi amortizer nemoras nista da skidas samo zaviri sa desne strane i vidi sta je posredi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 2 Мики ПА Овде jе решење твог проблема са машином и права замена за постојећи "Аполов" мотор. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mali zmaju citaj izmedju redova Zorge zanimljivo ali ipak prepustam tebi vidim da cesto pises u toj temi :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па пази, нисам ја тај који вазда нешто мајсторише. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge to pismo mogu da posaljem samo u Japan.... dosta mi je zutih i njihovih remek dela, mada kako je kriza udarila pitaj boga sta mi je ciniti. Stvarno Zmaju citaj izmedju redova!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 21, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima izgleda da cu morati da nabavim cvidze sa dioptriom............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма пусти их Змају, навукли се Панчевци којечега из азотаре, па им мисаони процеси крећу неким сасвим неочекиваним стазама. Сва је срећа да је ружа ветрова таква, па је мој крај поштеђен. И Јапанце рачунају у "жуте". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 21, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim da su neozbiljni, ko zna sta bi bilo da azotara radi punom parom ccccccc. Nego koliko vam trose masine ili je gorivo toliko skupo ili mi je busan rezervoar, jbg ne mogu dva dana da sastavim a da neodem na pumpu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zorge,KGB trazi tebe i tvog ujaka posto ste izbacili prototip motora *Рига Д8* na forumu,mislim da ste njb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim da su neozbiljni, ko zna sta bi bilo da azotara radi punom parom ccccccc. Nego koliko vam trose masine ili je gorivo toliko skupo ili mi je busan rezervoar, jbg ne mogu dva dana da sastavim a da neodem na pumpu...... Ja na pumpu idem i kada trebam da napumpam gume.Mislim da je to glupo od tebe sto svracas samo kada ti nestane goriva ili kada mislis da ti je busan rezervoar ili da je gorivo skupo ili svaki drugi dan, nije lepo od tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 23, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zezanje s "šumarom" je završeno.. Stavio sam dva zuba manji prednji zupčanik, bolesno kako kida ! Max brzina je sad po satu oko 98 km/h što je meni sasvim dovoljno Odsekao sam višak delova u repu u cilju olakšavanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan U Johann opaka sprava. Daj jos neke detalje i slike sa voznji!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 24, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Išao šumar ko nenormalan, koči ko lud leži za medalju i nakon 30 km akanja po kross stazi poče da štuca, trokira i na kraju se ugasi.... Probao drugu svečicu nije, par puta je dao zanke zivota i onda se ugasio. Varnica mi nešto slaba, mislim da se skupio splet okolnosti oko carba i struje. Gde prvo da gledam ? Ili da teram kod nekog majstora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 24, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @dunja Vidim ja danas da su pancevci poceli da rade sa flasama ko u dobra stara vremena, imam kuci kompresor tako da trosim samo domaci vazduh @johan Zameni bobinu mada, ako baca varnicu nije do nje mozda nebaca kako treba ali bi upalio kako tako to vazi i za cdi idi redom, struju je lako resiti.......zamoli nekog iz ns-a ko ima apolla da ti pozajmi par delova na test ,obavezno isprati prekidac kod copave pa onda predji na karburator. Jel bas suvo vergla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Štucne povremeno kanda će da proradi.... Probaću u toku nedelje oko elektrike, javljam šta je uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga upalio iz prve !? Radi kako treba, al definitivno ima neki problem kad se zagreje. Jedan loš video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan onda sigurno bobina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan onda sigurno bobina! Koju da uzmem ? Original ili nešto pouzdanije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vita 0 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako si resio da uzimas kineski supermoto uzmi bolje qingqi 200 gy , osim sto ide brze i manje trosi ne kvari se skoro uopste delovi su boljeg kvaliteta ... na primer apolo ima probleme sa hladnjacima koji procure vrlo cesto jedan ti je oko 5500 dinara , karburator je no name za razliku od qingqi 200 koji ima mikuni ja imam qingqi i dobro me je sluzio sto se tice ekonomicnih motora on je best buy ... Ja prodajem moj imas slike na oglasniku na sajtu , a ako si bas resio da uzmes apolo ima ga moj drugar 2010 godiste ... moj telefon je 063/7678843 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 26, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj predhodnu stranu.... Ja već imam apollo koji je preradjen. Za potrošnju me baš zabole patka jer ionako se ne vozi po javnim putevima već u kombiju do odredišta (staza, šuma). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Mart 26, 2012 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan E Johann ako nekad pali a nekad neće proveri kablove od CDI do bobine. Ja imao taj problem pali kablovi na hladnjak i istopili se napola kad dodirne masu žica neće da upali, guraš ga malo ona se odvoji on upali ide 100 m i ugasi se itd. Muka živa dok nisam provalio koja je glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako si resio da uzimas kineski supermoto uzmi bolje qingqi 200 gy , osim sto ide brze i manje trosi ne kvari se skoro uopste delovi su boljeg kvaliteta ... na primer apolo ima probleme sa hladnjacima koji procure vrlo cesto jedan ti je oko 5500 dinara , karburator je no name za razliku od qingqi 200 koji ima mikuni ja imam qingqi i dobro me je sluzio sto se tice ekonomicnih motora on je best buy ... Ja prodajem moj imas slike na oglasniku na sajtu , a ako si bas resio da uzmes apolo ima ga moj drugar 2010 godiste ... moj telefon je 063/7678843 Brate Vito, KIKI (ili vec kako) je na drugom forumu,ako ces da reklamiras motor za prodaju za to ima oglasi, a za tvoju informaciju Apollo ima mikunni karburator ako vec neznas nemoj ni da pises!! Ovde su ljubitelji Apolla pa tako ne pljulj po necemu kada neznas.Nemoj da ti motor radi dugo u mestu da ne zavari klip zbog temperature ili duvaj preventivno u cilindar,aj ZDRAVO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Oslobodite svoga Apola suvisnog tereta - (trna u nozi)! Od kako sam kupio motorcikl, imao je tendenciju da poskakuje pri brzinama vec preko 50Km/h. Na 60...70 je to vec bilo nepodnosljivo - do vratolomno. Pokusao sam da balansiram prvo prednji pa zadnji tocak dodavajuci tegove od po 50 gr (majstor), ali skoro bezuzpesno... I na kraju resih, iscupah ovaj tumor sto je rastao u prednjoj i zadnjoj gumi! To su komadine gume koje tehnicki na SM gumama nemaju efekta, a teze preko 50-60gr. Ponasaju se kao debalans opterecenje + "bajlak" preko koga tocak skakuce, kad god naidje. "Operacija" je bez anestezije trajala oko 1h - bez skidanja tockova (mada za neiskusne amatere, potraziti pomoc vulkanizera ili prijatelja). Nije skidana ni guma sa bandasa. Procedura zapocinje izduvavanjem gume, zatim pazljivo pajserom odvojiti falc spoljasnje gume od bandasa - obostrano (ovo je i najtezi deo posla)... Kada guma bude slobodna u bandasu, dugackim kombinirkama se relatvno lako odstrani nepotrebna gumena sapa, cija funkcija bi bila da na raspumpanoj krampon gumi ne dozvoli da se okrene oko bandasa. Novonastalu rupu, treba zacepiti na odgovarajuci nacin (plasticni cepic za namestaj - u mom slucaju), da ne ulazi voda. Na kragu - SM gume pravilno napumpati i test voznja! Ja sam moj Apolo vozio do 95Km/h, realno je to oko 80desetak, i NEMA NIKAKVIH neprijatnih udaraca ili poskakivanja u prednjem i zadnjem tocku a koji bi mogli poticati od nebalansiranih tockova! Sve klizi kao na skuteru 10". Naravno, ima udaraca vetra, vibracije motora, nepravilnosti asfalta... ali se gume pravilno i mirno okrecu, oslobodjene konstruktivne greske i/ili greske u montazi. Poz. i srecno, po asfaltu bez POTKOVICA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...