uketic 61 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kolega žurio sam pao već mrak a vreme me nije poslužilo kiša sav sam mokar bio, javljam ti se neki dan kad bude lepše za vožnju ok . A izašlo je: karburator skidanje i sredjivanje,skinuta instalacija sa ćopave i izolovana,stavljena nova svećica,sredjena nožica od zadnje kočnice koja je landarala po dekli i poklopcu ulja cena 3000dinkića.Motor nikad nije ovako tečno i lepo povlačio a bilo je definitivno djubreta i vode u lončetu karburatora.Ja sam zadovoljan tera do 10.000rpm uzbrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Urra! Lepo je to čuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Koincidencija- i meni je juče bio gotov motor kod majstora, ali nisam hteo da ganjam opet po kiši. Karb skinut, naštelovan, očišćen, plovak je zaglavljivao, i imao je trunke unutra. Kupio nove led žmigavce jer mi je jedan "nestao" a onaj kod auspuha inače bio crrn. Ubačen onaj "klingerit" i stegnut izduv od grane. Provereni šrafovi i opšte stanje. Cena manja od tvoje Uketiću. Sve ok i nisam još preuzeo motor, em nemam vremena zbog probi sa bendom em nije baš vreme za peglanje, em mislim da ćemo se rastati...radi boljeg seta bubnjeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Koincidencija- i meni je juče bio gotov motor kod majstora, ali nisam hteo da ganjam opet po kiši. Karb skinut, naštelovan, očišćen, plovak je zaglavljivao, i imao je trunke unutra. Kupio nove led žmigavce jer mi je jedan "nestao" a onaj kod auspuha inače bio crrn. Ubačen onaj "klingerit" i stegnut izduv od grane. Provereni šrafovi i opšte stanje. Cena manja od tvoje Uketiću. Sve ok i nisam još preuzeo motor, em nemam vremena zbog probi sa bendom em nije baš vreme za peglanje, em mislim da ćemo se rastati...radi boljeg seta bubnjeva. Jbg kolega bubnjar,koliko si ti platio servis?Pa zar nisi skoro radio taj karburator nemoguće da se zaprljao tako brzo pre bih rekao da ga u tom gde si radio servisu nisu ni skidali. Ja računam da jenom platim pa makar i malo više al da bude kako treba uradjeno nego dva puta po malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 18, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa dal hoce neko da uzme apolla a da ti da bubnjeve? Salim se naravno pa ti znas sta je najbolje po tebe. Uketicu moracemo da sacekamo bar februar za voznjicu, istekla mi je registracija a pubova ima na svakom koraku bas divljaju mada nije bilo ni pokusaja da me zaustave . Posto nemam pametnija posla odlucio sam malo da ga rastavim da vidim sta ima u njemu , pa dokle stignem. Samu masinu necu da diram mozda da prestelujem ventile ali nema potrebe jos za tim nemam na cajgeru jos 5000, plastike sto prekrivaju rezervoar i hladnjake one prve su se obe pokrivile pa da ih zamenim ili bar nekako izabartujem i ofarbam u neku boju videcu vec kako se bude situacija razvijala. Jos da pitam sta bi za auspuh i izduvni granu kod Roberta o kojoj cifri se pricalo? Znaci do daljnjeg kod mene RADOVI U TOKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ok nije baš dobro terati neregistrovan ,a mogu ja jedam vikend da navratim negde do tebe da razmenimo utiske imam tel....inače ne rekoh juče kada sam doterao motor kod majstora konstatovano je da definitivno nešto nije u redu zbog puckanja iz auspuha i jakog cimanja u vožnji (čovek probao motor)pa mi je on rekao da možda pored svih kerefeka može da bude da je izduvni ventil u kanalu, ali kad je video kilometražu nešto preko 4700km,rekao je da verovano nije što se ispostavilo kao tačno...a pro po toga ja ne bih dirao ventile na tvom mestu. Svo zezanje je dolzilo sa jbn-og prekidača ćopave i cdi nije dobro spojen na kontaktima(stručnjaci iz Urbanmotorsa su ga menjali i ni to nisu uradili kako treba )+prljav karb ali ne drastično.Mnogo lakše pali hladan gas držim bukvalno 10 sec.i radi fino posle na oko 1500rpm i ide mnogo bolje na hladno. Ja se vozim još uvek svaki dan po 50 km najmanje i nameravam tako do prvog mraza Što se tiče Roberta mislim da je on trenutno zatvorio radnju ali bilo reči o nekih 80-100e komplet izduv + lonac.Ako uzmemo više kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 18, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Svrati kad hoces, ima da se popije i pojede... pa ironija je sto ja vise napravim kilometara zimi nego leti. Nisam ni nameravao da diram ventile nego cisto da ga pretresem malo zafarbam i taman posle nove godine i registrujem. Pojela mi se guma na zadnjim celjustima ona sto drzi celjusti tj. otpala moram to da resim da promenim AT ulje jel ima neko predlog 4.1, 5.1. Ako budem pri kesu da mu promenim gume bar zadnju ako ne obe i trazio sam stitnike za ruke na kormanu ali nigde nenadjoh ako neko ima predlog bio bih mu zahvalan. Sto se remusa tice moj je sav crn i puca samo jos vatru nebljuje ali ima ruzan zvuk kao zastava 101 kad joj das gas. Povadio sam sve pregrade iz lonca a katalizatore nisam dirao mislim da i nema potrebe, ali sam imao problema sa izduvnom granom morao sam da podmecem podloske posto su bezveze resili uopste nemozes da zasrafis do kraja valjda pored svega ostaloga moze da se podvuce pod fabricku gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koincidencija x 2! Sredio sam i ja karb (kod Bobana) i bi uketic u pravu. Kaze majstor da je bio pun nekog crnog taloga, cak je blokiralo prekidac za gorivo pa je komotno curelo i kad je bio u OFF-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Koincidencija x 2! Sredio sam i ja karb (kod Bobana) i bi uketic u pravu. Kaze majstor da je bio pun nekog crnog taloga, cak je blokiralo prekidac za gorivo pa je komotno curelo i kad je bio u OFF-u. Pa ja sam video tvoj bajk kad sam moj preuzimao,crni bez nalepnica isto ko i moj , djubre u karbu (plastični opiljci) potiče od rezervoara.....moraćemo da promenimo ove fabričke filtere očigledno nisu ni zašta.Mislim da je bolje staviti bar onaj frad domaći metalni kroz ovaj prolazi sve izgleda.U pricipu čišćenje i sredjivanje ne bi bilo loše da se radi na 5000km ili pred svaku sezonu. Pa ja tek sada vidim koliko motor lakše pali hladan bez dugog držanja gasa a verovatno će manje i da troši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kolega bubnjar,koliko si ti platio servis?Pa zar nisi skoro radio taj karburator nemoguće da se zaprljao tako brzo pre bih rekao da ga u tom gde si radio servisu nisu ni skidali. Ja računam da jenom platim pa makar i malo više al da bude kako treba uradjeno nego dva puta po malo. Prethodni put rađeno u RYU. I odmah po preuzimanju mi je propiškio, jedanput, pa 2-3 nedelje ništa, pa po malo, i poplava. "Kažu" da je jednostavno takav karb... Sad platih manje a nadam se da će trajati duže. Što se tiče "računanja" na ne-kvar karba, daj bože da posluži...Nema veze to sa cenom majstora. Još uvek nisam stigao ni da odem po motor, baš sam u gužvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam video tvoj bajk kad sam moj preuzimao,crni bez nalepnica isto ko i moj , djubre u karbu (plastični opiljci) potiče od rezervoara.....moraćemo da promenimo ove fabričke filtere očigledno nisu ni zašta.Mislim da je bolje staviti bar onaj frad domaći metalni kroz ovaj prolazi sve izgleda.U pricipu čišćenje i sredjivanje ne bi bilo loše da se radi na 5000km ili pred svaku sezonu. Pa ja tek sada vidim koliko motor lakše pali hladan bez dugog držanja gasa a verovatno će manje i da troši. E pa tvoj je onaj sa crnim felnama. Bas su do jaja, razmisljam da moje ofarbam u crno jer su u qrcu. Imaju neke fleke. I trebalo bi da zamenimo te filtere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam video tvoj bajk kad sam moj preuzimao,crni bez nalepnica isto ko i moj , djubre u karbu (plastični opiljci) potiče od rezervoara.....moraćemo da promenimo ove fabričke filtere očigledno nisu ni zašta.Mislim da je bolje staviti bar onaj frad domaći metalni kroz ovaj prolazi sve izgleda.U pricipu čišćenje i sredjivanje ne bi bilo loše da se radi na 5000km ili pred svaku sezonu. Pa ja tek sada vidim koliko motor lakše pali hladan bez dugog držanja gasa a verovatno će manje i da troši. E pa tvoj je onaj sa crnim felnama. Bas su do jaja, razmisljam da moje ofarbam u crno jer su u qrcu. Imaju neke fleke. I trebalo bi da zamenimo te filtere. E jesu felne crne al od štroke ulje puta spej, puta lanzen oil ,puta dirt puta kiša puta blato = black magic felna :deej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 24, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Juuu pa Uketicu jesi bar jednom oprao masinu? Danas sam skinuo karb. i u loncetu nema nikakve prljavstine kao ni u filteru, ali zato od iberice masan mi ceo filter rekao bih da to nevalja cirka na satu 4800 a on pusi kao Zastava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče masnog na iberu meni je tako bilo kad mi je karter bio pun goriva pomešanog sa uljem,pogledaj nivo ulja na prozorčetu ako je preko max nevalja. A felne jesu fabrički crne ali su stvarno prljave ,moraću nekim benzinom da ih perem Danas sam parkirao kod matorih motor u garage od sutra najavljuju mraz,na poslu aj što me čudno gledaju kad dodjem svako jutro na motoru nego su me poslali na vanredni zdravstveni pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 24, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Menjao i ulje i filter malo ispod maximuma ima mozda od ranije.... Hahaha i mene cudno gledaju kao pa hladno, a meni pravo da kazem i odgovara ovo vreme..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo od danas malo snimaka kratki su i traljavi ali da čujete zvuk vrlo realan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 27, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi pobegose sa ulice jos da si ga digao na zadnji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nije apollo za takvo maltretiranje a i nije po zakonu Zamrla tema totalno ko je u zimskom snu ,a ko sredjuje bajk neka se javi a i definitivno nam se ne kvare bajkovi više preležali sve boginje male i velike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Decembar 2, 2010 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako kome , otisao mi je lezaj amortizera kao Furiianu i bruka problema sam imao dok nisam nasao isti obisao sam jedno 10 firmi sto se bave prodajom lezajeva i nista i na kraju u 11 nadjem. Negde od 1000-tog kilometra je skripuckao kad sam sedao na njega, ali nesto nisam pravo da kazem pridavao znacaja, da skratim kinez sto ga je sklapao ili srbin ko vec, nije lezaj ugurao u centar tako da je caura izgurala lezajeve napolje i sva se "oglodala" posto je od aluminijuma uradio sam neko prelazno resenje videcu koliko ce da drzi, ali najverovatnije moracu drugu cauru da uradim na strugu. Nazalost crko mi fotoaparat da i sve dokumentujem . Zaboravih da dodam da lezaj ima sledece oznake WTW HK 1612 (spoljasnji precnik 22mm unutrasnji 16 mm a sirina 12 mm) platio sam ga cirka 510 din covek se cudio kad sam mu rekao da mi treba za amortizer i to jos za motor kaze da prodaje stamparima za masine za stampanje..... Dajte neki predlog gde da nadjem stitnike za ruke ali one od aluminijuma nigde ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoSheMean 3 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mali3maj štitnike za ruke made of aluminimum nisam još video. Ako hoćeš dobre, plastične ima ih u MOTOBOX-u u NS. Hoće i da ih pošalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ...da skratim kinez sto ga je sklapao ili srbin ko vec... Људи, дајте прекидајте са том причом како су га наши склапали. Мотори долазе спаковани овако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево сличке... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 3, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена новог Апола, и где има онлајн? Пошто на спринтовом сајту нема ценовника Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @Zorge na toj slici lepo pise qingqi... a Apollo je Sprint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Панчевац, не зезај. На фотки је показано како се обично пакују мотори за даљи транспорт, без обзира на марку. Нема ту пуно керефека, а скалапање захтева фртаљ сата. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...