MileM 139 Napisano Mart 27, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my D6503 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan To je to, obuo si ga u continental obuću E i čemu služe ovi baloni oko njega??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 27, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, obuo si ga u continental obuću E i čemu služe ovi baloni oko njega??? Napokon posle pola godine cekanja... Ti baloni oznacavaju zabranu prilaska. opasno po zivot ako se predju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Napokon posle pola godine cekanja... Ti baloni oznacavaju zabranu prilaska. opasno po zivot ako se predju ahahaahah :lol: Dobar si, ja prvo pomislio da stoje tu da ublaže pad ako se nešto desi... Možeš i onu žutu, crvenu ''stop'' traku da kupiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 27, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah zabrana prilaska haahaha, to je zadnje sto bi mi palo na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 27, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga sprintovo izdanje ba sajmu automobila u Bg,nema apola,kažu nemaju na zalihama,a nemaju još od proske godine,al nece da kažu da ga više nikad neće imati. I dalje im stoji na internet sajtu i u katalogu,ali ga nemaju.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Па нормално да га неће више увозити, немају никакву зараду на њему јер се доста пута поквари у гаранцији, нема ту рачунице. Možda to važi za naš model 2009 AGB-kako već ide, (onaj čuveni desni hladnjak i amort ), ali ovi ostali modeli apollo-a nemaju tih problema Evo npr. ovi likovi, takođe članovi bjb-a, iz komšijske države nisu imali problema sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 27, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па нормално да га неће више увозити, немају никакву зараду на њему јер се доста пута поквари у гаранцији, нема ту рачунице. Možda to važi za naš model 2009 AGB-kako već ide, (onaj čuveni desni hladnjak i amort ), ali ovi ostali modeli apollo-a nemaju tih problema Evo npr. ovi likovi, takođe članovi bjb-a, iz komšijske države nisu imali problema sa tim Не знам, нисам упућен нити ме занима зашто га не увозе више, вероватно имају неку своју рачуницу. Да им се исплати они би га увозили, то је нека логика, нико није луд да увози нешто од чега нема зараде и успут квари углед фирме. (било би лепо да админ образложи зашто је обрисао мој пост). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno da te zanima Možda da su počeli da uvoze novije serije, hmmm, jbš ga njihov problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 28, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam je namestio bice slike jos. Sent from my D6503 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 28, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jooj bre Mile,praviš mi opasne zazubice. Haahahah. Nek si ti njega lepo obuo,i da predjes puno srecnih kilometara sa ovim gumama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 28, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, hvala. Sutra bi trebalo da prestane kisa pa cu da ga snimim da vidite kako izgleda u novi opanci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 28, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, hvala. Sutra bi trebalo da prestane kisa pa cu da ga snimim da vidite kako izgleda u novi opanci Suma sumarum za gume ti je oko 100 jura, jel??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 28, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, hvala. Sutra bi trebalo da prestane kisa pa cu da ga snimim da vidite kako izgleda u novi opanci Suma sumarum za gume ti je oko 100 jura, jel??? Sa uracinatim postarinama sve ukupno 15000din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 30, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte da naša tema zamre a tamo se dopisujemo,nema smisla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte da naša tema zamre a tamo se dopisujemo,nema smisla. HAhahah, Mare da znas Osvezicu je ja novim slikama, cim namontiram stitnike ruku na mojoj "crnoj kucki"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 30, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da nabacim neki klip da se lepo vide gume. Sent from my D6503 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Djuka je nešto pitao ali njemu je apolo potpuno ispravan i u perfektnom stanju. Mare ovo je apsolutna Nikad neću moći da prestanem da se smejem :lol3: PS: Đuka nema ljutiš Bila je neka interna fora sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan I moram da vam ispričam biser jednog ortaka koji je isto Ima on neki skuter 2T. Ima i nekog ludog komšiju... Dođu oni na ideju jedan dan da šteluju pumpu za ulje, kao kaže njemu komšija daj da ti naštelujem to da manje troši ulja. Ovaj moj ortak, kao, uuu, može ajde... Napraviše oni to (pojma nemam kako), i stvarno manje je trošio. Posle mesec dana njemu crkne skuter. Zapeko, zaribalo sve iznutra. Kaže taj ortak meni, kao brate ne znam šta mu bi, sredili smo ga, komšija ga je naštelovao da manje troši ulja. -Ja mu kažem pa zato ti je i crkao, od štelovanja ahahahaha :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 30, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha, steta za motor. Ja kad sam vozio 2T obavezno malo da bljucne na auspuh ulje, bolje da bljucne nego da nema... Evo kako da bezbedno ucite tockarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan I ja dok sam imao 2T, ona posuda za ulje je uvek bila puna. Ma brate to je samo simulator i ništa više, zabava za narodne mase... Kontam da tu ništa ne može da se nauči. Pogledaj prvo lika kako sedi, onda ga secka previše, lagano spuštanje-lagano dizanje... Mnogo su tu idealni uslovi za točkarenje. Video sam i neki snimak, skinuli prednji točak sa nekog gsxr-a, i isto tako ga zavezali sa svih strana. Neki klinac ga isturirao do besvesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 30, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ne moze da se poredi ali opet je zanimljivo da se zezas na tu klackalicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 30, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Djuka je nešto pitao ali njemu je apolo potpuno ispravan i u perfektnom stanju. Mare ovo je apsolutna Nikad neću moći da prestanem da se smejem :lol3: PS: Đuka nema ljutiš Bila je neka interna fora sa tim. Ubedljivo najjača poruka koju sam do sada napisao,ahahaahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 30, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Niste jos gledali kad se prevrnu sa te klackalice,i kad motor padne preko njih,to u slučaju kad kažu ma opušteno mogu ja to,pa ih niko ne drži kanapom. Haahahah. Po meni to je go ku.ac,bez prave vožnje i vetra u kosi nema ništa,imam osećaj da na ovome nema nikakvog adrenalina,a kad to radiš napolju u pravoj vožnji adrenalin skače i to dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 1, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Momci stigao sam u prestonicu. Miki, Vlado, Mare potvrdite one filtere pa da cimam Mileta da mi pošalje za vikend... Imam obaveze do nedelje, tako da se tada možemo naći i da ih podelimo... U stvari može i u subotu, ako hoćete samnom na dan studenata, ipak je 4.april...ima par dešavanja po gradu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...