dabec 3 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo ,samo kvalitet livenih felni moze biti problem(desavalo se da skuteri u startu imaju krive felne) auspuh mi se vise svidja na starom modelu ...ali i ovaj ima prodju ... dali neko ima klipove ubrzanja ovog motora....(mislim na sadasnju verziju)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима! Ево и мене после дужег времена. Што се тиче ливених фелни на супермоту ни ја нисам нешто одушевљен, а гуверналом нисам ни на мом ( имам утисак да је мало крив ). Ја сам на 300км и тек пре овог снега сам морао да гаражирам машиницу. По киши иде одлично уколико не прелазиш преко зебре, ту мало зна да отклизне. Што се тиче уља ја сам више за 15/40....Ланац сам једном затезао и још мало па ћу опет. Некако ми се као гуши на 3200 до 3800 обртаја, па ћу и тиме морати да се позабавим када се мало пролепша време. Иначе сам раније заборавио да пријавим да не користим батерију која је стигла са Аполом (ваљда је од 9 Ах) него неку од 7Ах која је већ била коришћена на неком скутеру и немам проблема са стартом - чак и на овом хладнијем времену пали из прве. Сутра ћу да пробам да га упалим после ове зиме од пуно минуса па ћу да видим шта ће рећи. @ Zorge одличан је онај рек, свиђа ми се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Брикмен, у вези тог гушења на средњим обртајима: недавно сам прочитао тест неког ендура на аустралском тржишту са тим истим мотором као на Аполоу. Не знам који карб има Аполо, али најкраће: човек је ставио мању дизну (било нешто типа 136, а ставио 100) и добио раван рад по читавом опсегу обртаја, па приде пробушио ербокс и као планира да смањи пречник издуве гране са 36 мм на... шта ти ја знам коју меру, али свакако мању - ова је по њему обичан оверкил. Него, успеваш ли да покренеш мотор на курблу од када је за'ладило? И ово: провери антифриз - можда је неки треш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Decembar 23, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Него, успеваш ли да покренеш мотор на курблу од када је за'ладило? Nisi mene pitao al' svejedno cu da odgovorim Jutros sam isao da se provozam malo i posto nisam palio motor dok je bilo hladno hteo sam par puta da okrenem klip kurblom, cisto da se zamaze uljem. No medjutim vec na prvi dodir kurble motor je upalio Meni recimo na kurblu najlakse i pali kada je hladna masina, kada se ugreje uglavnom mi treba par pokusaja. Par slika sa zadnjih nekoliko voznji, ne znam vise gde da ih postavim a zao mi da ih zadrzim za sebe Moze po magli: A po svoj prilici moze i po snegu/ledu: Uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пит'о бих те да си био ту. Значи, курбла и 'ладно време иду заједно. Глиго, јеси ли му "ухватио фору" за курблу, или просто најашиш на курблу који пут, па он упали? Успут - кол'ко литара ти "'вата" ово коферче? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na voznjici. Moj sledeci motor je definitivno neki enduro - supermoto (podrazumeva se da je i kinez ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Decembar 23, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Пит'о бих те да си био ту. Значи, курбла и 'ладно време иду заједно. Глиго, јеси ли му "ухватио фору" за курблу, или просто најашиш на курблу који пут, па он упали? Успут - кол'ко литара ти "'вата" ово коферче? Mislim da sam skontao foru za kurblu, samo sto ne radi svaki put Kofer je 33l, mozda malo glomazno izgleda na motoru ali zato stane (skoro) sve sto treba da stane A inace tu sam ja svaki dan, samo ne pisem aktivno. @Bogda: Ako te interesuje polovan a leeeeeeep Apollo kojim slucajem mozda mogu da ti pomognem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Gligo a sta bi na kraju sa onim cuvenim amortizerom? Jesu li ga zamenili i ako jesu kako se novi pokazao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Decembar 23, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo a sta bi na kraju sa onim cuvenim amortizerom? Jesu li ga zamenili i ako jesu kako se novi pokazao? Vec jedno 3 meseca im stize za dve nedelje Drugim recima jos cekam i nadam se da ce to odraditi pod garancijom jer mi je ista odavno istekla (kvar im je naravno prijavljen tokom garantnog roka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И допумпај проклетињу као што је урадио Дуња07. Можда ће позитивно да делује на трајност. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Пит'о бих те да си био ту. Значи, курбла и 'ладно време иду заједно. Глиго, јеси ли му "ухватио фору" за курблу, или просто најашиш на курблу који пут, па он упали? Успут - кол'ко литара ти "'вата" ово коферче? Mislim da sam skontao foru za kurblu, samo sto ne radi svaki put Kofer je 33l, mozda malo glomazno izgleda na motoru ali zato stane (skoro) sve sto treba da stane A inace tu sam ja svaki dan, samo ne pisem aktivno. @Bogda: Ako te interesuje polovan a leeeeeeep Apollo kojim slucajem mozda mogu da ti pomognem ;D a za koliko para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Decembar 24, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan a za koliko para Imas poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ja sam vlasnik istog takvog apolla 250, interesuje me gde si kupio kofer?cena? da li idu drzaci kofera zajedno sa koferom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Inace, zadovoljan sam motorom, ide ko mecava, procitao sam da primedbe na kocnice i tu se slazem mislim da slabije koci... Palio sam motor juce, posto mi je garaziran, i trebalo mi je jedno dobrih 10 min kurblanja da ga upalim, posle toga je bilo sve ok. Da li imas i ti takva iskustva sa paljenjem motora zimi? Izvini ako sam te zatrpao pitanjima, ali ovo je jedini forum gde mozes da saznas nesto korisno o svom motoru!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Decembar 27, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ja sam vlasnik istog takvog apolla 250, interesuje me gde si kupio kofer?cena? da li idu drzaci kofera zajedno sa koferom? Kofer sam imao od ranije a nosac je pravljen kod lokalnog majstora tako da ti ne mogu nesto posebno pomoci oko toga Meni je ovo prvi motor a njemu je ovo naravno prva zima Za sada mi je svaki put palio bez problema, nevezano za temperaturu. Dakle bukvalno na dodir dugmeta i bez nekog verglanja. Akumulator mi je fabricki i nije nikada dopunjavan. Koliko si presao do sada? Da li si imao problema sa amortizerom ili hladnjakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam nekih 2000 km, najvise zbog dozvole jer nisam imao A pa dok sat to ispolagao proslo mi pola sezone... Nisam imao problema sa amortizerima i hladnjakom, ali mi malo igra prednji tocak, sve ostalo je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Срњћна нова 2010 свима бајкерима! Било једно питање за мене --> Зорге, пали на минус колико оћеш, по систему који је Блекбајт описао раније, мене неки дан када су оно минуси мало владали, продао акумулатор а курбла одушевила. ;D И нови квар: зеза ме брава за стартовање, лепо закључа волан али нешто много запиње када треба да даје контакт. Покушао сам да је подмажем глицерином пошто је било мало минуса али је то веома кратко држало воду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Срeћна нова 2010 свима бајкерима! jel moze neko da mi kaze gde mu se nalazi filter za vazduh..i jel se doobija nesto zamenom starog za k&n filterom..???mislim na sprint apollo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @LUCI6/6/6 Брате, мрзи ме да листам упутство, негде испод седишта, велика црна кутија, прелистај претходних 6 или 7 страна па га скини (упутство је на енглеском). А што се тиче замене ер-бокса КН филтером, вероватно се добија више снаге и већа потрошња мислим. Ако те интересују такве ствари прелистај тему, има Делија на једном месту је писао о томе... Ваљда Делија беше ??? Поздрав и уздравље се вози! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan KN, ako mislite na filtere kao sto i ja mislim, a idu direkt na karb, se u principu ne stavljaju na enduro i supermoto, i namerno su pozicionirani ispod sedista da moze da se prodje kroz duboku vodu i da se nalazi sto dalje od prasine, koja bi sa visokoprotocnim filterom prolazila u agregat u odredjenoj meri i brzo prljala filter. Jedino ako je motor namenjen iskljucivo za voznju po asfaltu, onda moze. Takodje treba videti kakva je pozicija po pitanju zastite od vode i da li prska u tom smeru, da ne pocne da se davi po kisi. Ja bih se radije poigrao prosirivanjem usisnih otvora kucista filtera kada su u pitanju SM/Enduro masine u pitanju. Efekat je slican, a izbegnuti su potencijalni problemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,srecna NOVA 2010 i BOZICNI praznici. Puno bezbedno predjenih kilometara sa sto manje kvarova i uzivanja u voznji nasih Kineskih i ostalih dvotockasa. Pitanje za APOLLOASE! Da li se na satu prilikom okretanja kljuca na kontakt bravi upali ijedno kontrolno svetlo (pa makar kontrola ulja) meni ne ! Interesuje me jer nisam nikada do sada primetio. Pali se kontrola levog-desnog migavca i plavo za dugo svetlo kada iste ukljucim. POZDRAV SVIMA. CESTITAM GLIGI, LEPA VOZNJA I HVALA ZA SAVET OKO FARA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je samo za iskrene obozavatelje Apolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Super je slika, ali treba da dupliras rezoluciju da mogu vlasnici masine da stavljaju na desktop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte Meni je na desktop-u od kad sam prvi put video ovu fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i tata bi sine , jel neko oce da menja ovo neudobno magare za moje udobno magare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...