Tajson 2 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj prijatelj je zagrejen da kupi ovaj motor,ako ga neko ima neka da sugestiju ili tako nesto,zasto kupiti a zasto ne,cekam pomoc i odgovore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kakav je u voznji ali moj opsti utisak je da je jako lose uradjen, bar zavrsna obrada... izgleda kao da ga je dete predskolskog uzrasta pravilo... ja sam visok oko 185 i jedva dodirujem zemlju sa obe noge... nadam se da sam bar malo pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ово моторче је недавно купио Делија, момак са форума. Није пуно прешао, али су његови први утисци позитивни. Осећају "јефтиноће" много доприносе гланц налепнице са неким сивим апликацијама које иду преко готово читавих дефлектора хладњака, бокова и резервоара. Машина је "Лонцинова" 177-ца са воденим хлађењем, а то је новитет код нас, па ћемо да видимо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod mene kroz komsiluk prolazi stalno jedan sa apollom. Cak je jednom zapalio kad mi se u vodi ugasila masina . Motor se cuje zlo, ali mislim da mu je malo radjen auspuh. Vuce ko lud (decko je visi od mene mislim i tezi). A nalepnice uzmes pa odma poskidas To sto je visok, pa mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim dobar motor. Nalepnice i prekidaci su malo skrnavi, ali sve ostalo je u plusu. Visina moze da bude problem visima, mada i to bi trebalo da moze da se koliko - toliko prilagodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga probao vec sam samo sedeo na njemu. Stvarno je dobro odradjen, masivan, lepo izgleda, vodeno hladjenje ali zavrsna obrada losa a na nekim mestima ocajna. Rucica za gas je kao od trotika, pa i na mom Maxu je bolja. Inace motorom sam odusevljen i mislim da je dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 15, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio Prvi utisci pozitivni. Ovi iz sprinta su malo ofuserili sastavljanje i zaboravili da stave par srafova ali to ce se srediti. Nakon sto sam zadnjih par dana vozio KLE-a ovo mi sada dodje kao bicikl. Jeftinoce ima na par mesta al' kad se pogleda toliko i kosta Nisam probavao performanse jer je naravno jos u razradi ali cini mi se da ima potencijala. Inace rezervoar je 6.5-7 litara a ne kao sto pise u specifikaciji... Bice ovih dana vise utisaka i naravno slika samo da obavim onaj servis na 100km (nadam se da ce sutra raditi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Честитам Глиго - личио си на озбиљно заинтересованог. За утиске и фотке те држимо за реч (барем ја). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 16, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ja se nadam uspesnom i bezbriznom druzenju sa ovim motorcetom. Danas sam se jos malo provozao i utisci su i dalje pozitivni. Jedino sto mi smeta su kocnice: daju jako malo povratnih informacija a zadnja je uz to pretvrda. Prekidaci i rucke poprilicno lice na igracke ali rade svoj posao. Upustvo koje je doslo uz motor je vise-manje bezveze, ne pise nista o razradi a ono ostalo sto pise je vrllllo sturo. Danas bio do servisa da mi stave srafove koji su nedostajali (retrovizor i oba na stopaljki koja se drzala kablom ) i to je sve sredjeno. Ima jos par sitnica koje sam primetio da treba podesti i to je to. Nazalost danas nisu imali slobodnih termina da odradim prvi servis pa moram maximalno da se suzdrzavam od voznje do ponedeljka. Nesto mi se cini da ce i onaj servis na 1000km doci jaaako brzo Slike: Ako nekoga bude zanimalo jos slika neka vice pa cu i to da obesim ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Хе, слатке муке... Дај да чујем од тебе што у пар наврата сусрета уживо са овом мотором вазда заборавим да погледам: има ли вентилатор иза хладњака? И ово: како пали на курблу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga bude zanimalo jos slika neka vice pa cu i to da obesim ovde Ma kako da nas ne zanima.Samo kaci koliko imas i koliko te ne mrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su slike. Cestitam na novom motoru, neka dobro sluzi. Jesu li prednje viljuske tako namestene u cilju smanjenja visine motora, ili fabricki malo strce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li prednje viljuske tako namestene u cilju smanjenja visine motora, ili fabricki malo strce? Честа пракса када се смањује висина, а овде је фабрички. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 17, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima @Zorge: Iza jednog ima a iza drugog nisam gledao Mada bas bije vrelina od auspuha tu pored desne noge. Na kurblu sam jednom upalio bez problema iz druge a danas recimo nisam mogao, odustao sam posle par pokusaja jer sam bio komlpet obucen a napolju vruce... Moguce je da nesto ne radim kako treba, ko zna. Ti si se nesto interesovao za onog A30/31 ako se dobro secam? Jesi gledao po netu kako su se pokazali? Ja sam jedino nasao par klipova na Youtube-u i to je sve (za A30/31, ovaj moj se samo na sajtu Apolla pominje kako sam video). Jos slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да, тај А31 ми се баш допао не само естетски, већ и што није "трофртаљне" величине (какво је 90% "Кинеза", али и других мотоцикала до 1/4 литре запремине. Од 36-це се не разликује пуно: ливени рам и задња виљушка (мало скелетизовани), исти мотор, али има 12 сантима дужи међуосовински размак од ове 36-це и, да тако кажем, "инспирисан" је дизајном Априлије RXV. И поред европских сертификата има их у Британији, нашао сам их у Шпанији (видео неки материјал где пише цена од 1490 евра), а најближе нама их има у, мислим, Пољској. И то је све - ништа више се не помиње. Као и 36-ца, постоји у ендуро и супермотард верзији. Ма и у 36-цу у ендуро верзији би се загледао, али трт... Са курблањем сваког мотора већег од Томоса има фора да му "нађеш компресију", али научићеш брзо. Приметио сам нешто: имаш на моторину фар четвртаст к'о телевизор. Не знам којих је димензија, али упореди га са оним 'талијанским на Томосовим АТХ и СТХ-у и провали да ли би и на "Апола" могао да поставиш ону металну мрежицу са тих Томоса. Каменчићи воле фарове, просто да не поверујеш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 17, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratih sa voznjice, isao da isprobam farove i moram priznati da su dosta bolji nego sto sam ocekivao. Jes` da baca malo visoko ali to ce se srediti lako. Ujtru na servis a onda vozikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec spomenuo harove, izgleda mi kao da imas halogenu? Jos jedan plus za Apollo, nije cest slucaj videti je na kineskom motoru. Ostatak signalizacije sa diodama je isto lep detalj. Nego uspevas li da podneses tvrdocu sedista (i amortizara). Cvrsce nego na hard verzijama Husqarne mi deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi kako ti se chini cajger? Ja sam kontao da stavim taj na mog kvinkija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 18, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite: Krajnje moguce da je halogena, nije ona balonka... Sediste mi za sada ne predstavlja problem jer jos nisam nesto duze vozio a pored toga navikao sam da po par sati sedim na biciklu pa mi ovo dodje raskosna fotelja Prijalo bi mi da su amortizeri meksi ali ne toliko zbog udobnosti vec da bolje upijaju neravnine. @gio: Cajger je skroz ok; prikazuje nivo goriva, stanje akumulatora, obrtaje, kilometraze, trenutni stepen prenosa i sat. Kod mene kablovi po malo zaklanjaju obrtomer ali nista strasno. Ono sto jeste iritantno je da svaki put kada izvadim kljuceve prebaci na milje. Resava se jednim klikom al` smeta... Danas sam odradio i prvi servis na 100km. Za 1000 din su promenili ulje i nastelovali sve sto sam im rekao. Takodje je zmanjen prekidac stop svetla zadnje kocnice koji je polovicno radio. Momci u servisu skroz dobri, kazu ovo im prvi Apollo na kom rade pa uce i oni i ja Par dedalja: Filter goriva: Posle servisa je naravno morala da padne voznjica, otisao do Bukovca i onda zemljanim putevima preko obronaka Fruske Gore nazad do NS-a. Naravno sve je cista uzivancija, zbog toga sam i uzeo motor. Vec vidim da cu ˝planinu˝ obici uzduz i popreko 15-ak km zemljanih puteva, na motoru su svi srafovi i dalje zategnuti na svom mestu, sve lepo radi ni da stucne. Evo i par slika sa voznje: Toliko od mene za ovaj put. PS. @Zorge: ventilator je samo iza jednog hladnjaka a iza drugog je posuda za tecnost za hladjenje. Ako nekoga jos nesto bude interesovalo tu sam da odgovaram a i vidimo se u nedelju na FG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno za sta sluze ove opruge na auspuhu tj izmedju lonca i izduvne grane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sluze da skines top, odn. auspuh nije iz jednog dela kao kod vecine kineza, nego je razdvojen od izduvne grane. U prevodu, kad ode garancija, stavis nesto otvorenije, bolje ce da ide i lepse ce se cuti. Kao na R-ovima sto rade ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 27, 2009 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan -Apolo se voza bez ikakvih problema. Izgleda da voli kisu jer sam i danas pokisao na FG Poceo sam intezivno da vozim i sapu(a)tnicu i oseti se nesto slabije ubrzanje. Uzbrdo jako lepo vuce, menjac precizan (imam problem sa ubacivanjem u ler kada se zaustavim, ako prebacim dok se jos krece motor onda sve u redu). Moram napomenuti da je motor jos u razradi i da ne prelazim 4500 obrtaja pa o max brzini i nekim stvarnim performansama jos ne mogu da govorim. Iskreno od 250 kubika i nemam visoka ocekivanja po tom pitanju, bitno mi je da ce moci da odrzava 80-90 na otvorenom bez vecih problema... -Zamerka i dalje ide na racun kocnica, jednostavno su slabe i ne ulivaju mi poverenje (poredim sa KLE-om, jedinim drugim motorom koji sam vozio nekoliko dana. Za KLE se isto prica da su mu kocnice lose ali u poredjenju sa kinezom su drasticno, ali bas drasticno, bolje i preciznije). -Potrosnja posle prvih 200-ak km je bila 3.6l/100km uglavnim solo voznje po gradu i okolini. Danas sam ponovo sipao gorivo i potrosnja je bila 2.96l/100km ovaj put pretezno u dvoje ali i van grada. Videcu kako ce biti kada zavrsim sa razradom ali ako ostane na nivou 3-3.5l bicu zadovoljan. Motor je od ovih kisa i ranijeg off-road-isanja solidno prljav a nesto mi govori da tu nece biti nekog velikog pomaka ka cistijem ;D Meni je bitno da se on mehanicki odrzava a glancanje i poliranje ostavljam drugima Toliko od mene za ovo javljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Model je vise nego interesantan, bar meni. Zna li neko nesto detaljnije o ovom agregatu? Kako je resen kontra teg, lanac ili je uzubljen? Koliko ventila ima? Jedna ili dve bregaste? Ima li lakih varijanti za blagi tuning masine? itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan За балансно вратило не знам, два вентила, једна брегаста, тјунинг - враг ће га знати.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je predvidjen za zamenu za neki drugi, tako da sigurno tu ima prostora za tuning. Koliko se dobija pojma nemam. Standardno ostaje podisanje sibera, i bolji filter vazduha, ili modifikacija kucista filtera, ne znam koja od ove dve opcije bi radila. Zanimljivo je da nigde ne pise podatak o max snazi, ili bar ja nisam uspeo da nadjem, osim onih izmisljenih, cisto da bi bilo nekog podatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...