provokatorBG 1 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E jbg.. Nasao sam kako izgleda o-ring lanac, ima taj plasticni prsten na alkama izmedju metalnih plocica i to sa obe strane (unutrasnje i spoljne). A kod mene ga nisam video jer bas nalezu jedna na drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 10, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Famin resava sve probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 11, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Evo masina je dobila novu 'krv' Dobila je i novu registraciju sve po PS-u... Jedino malo da se opere, al moze da saceka toplije dane. I da dodam juce sam video nekog kawasakija ne znam koji model, ali auspuh mu istopio desni migavac :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 635 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj koliko izadje registracija sa novim tablama i svim ostalim ceremonijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 12, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @vava Ravno 10800, jedina promenljiva stavka je koliko ti uzmu na tehnickom meni su mislim 600 din. Registrovao sam 17.01 a danas sam uzeo saobracajnu 11.03 izgleda da je dosla iz Kine a ne iz Topcidera.... @danyq7 Svaka cas vratio si ga u fabricko stanje daj neke cene rezervnih delova da uporedimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzzzz drugari, da se pohvalim pala prva voznja juce .Imam informaciju u vezi masstehnica stigo im je kontainer sa delovima za Apola i u petak bi treblo da imaju sve rezervne delove, tako da navalite... (ja polako pravim spisak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 635 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Necu ja mnogo da navaljujem trebaju mi samo prednje plocice za sad je sve drugo u redu. Nego hteo sam da pitam jel neko presvlacio sediste dali to moze da bude malo udobnije, sad za vikend sam napravio 140km i nisam mogo vise da sedim na motoru a vozio bi jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan pa shto neko ne prepravi kachenje pobogu Ne razumem se u majstorisanje. Evo ih jedan pored drugog amortizeri od Pulsera (ako je verovati upustvu isti je na enduro i SM verziji) i Apola pa neka neko kaze jel to moze da se prepravlja (mislim na prepravku rama kao sto je predlozeno). Ja nesto ne bih rekao :-\ A ovaj amortizer za pulsera je za novi model ? posto sam gledaona moj nema a 2009 godiste je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Mart 19, 2011 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slika Pulserovog (i Quingqijevog) amortizera je izvucena iz servisnog upustva za taj motor, nemam predstave na koja godista se odnosi Neko od vlasnika ce mozda znati vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim zavrsio sam svoje prvo budzenje na motoru. Promenio sam filter goriva Jes sitno priznajem, ali bilo je zajebancije jer sam stavio neki za auto koji ima 2 puta veci precnik i poprilicno je duzi od fabrickog. Trebalo je dodati komad creva (onaj sto stoji na poklopcu rezervoara, mozda tome i sluzi ) pronaci pravilan polozaj filtera i koje sta jos. Pride sam ocistio rezervoar i karb od prljavstine. Takoreci, prolecno ciscenje Elem, bitnija stvar od toga je to da sam pogledao plovak za gorivo i nije mi se dopalo ono sto sam video. Fali mu parce i na tom mestu se kruni na blag dodir prstom, a ostavlja za sobom crno trinje koje verovatno prolazi kroz filter i blokira karb. Upozorio bi vas da proverite plovke na vasim motorima, jer sumnjam da pored lose izrade rezervoara veliku ulogu u curenju goriva igra i nagrizen plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 20, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Vidis meni je nedirnut tj. nekruni se iz tog razloga mi je verovatno cist karburator, ili nadji neku zamenu parce plastike ili ga eliminisi po kratkom postupku. Meni radi lepo i lepo pokazuje kolicinu, ali ipak volim da zavirim sa vremena na vreme cisto da ga neguram..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Danas postavio nov zadnji izduv za koji dan slike i zvuk koji je bolestan a puca taman kolko treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 26, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Ureko sam masinu neradi mi merac za gorivo, ajde sto nepokazuje nego poceo opet da mi stuca u voznji sipao sam na jednoj pumpi gorivo i od tada stuca sad dal je do goriva ili neceg drugog.....uglavnom moram da ga ispustim i da vidim sta ce se desavati. @uketicu Koliko para? Sikinuo sam onu zastitu na katalizatorima ono parce lima i ustanovio da imam rupu na katalizatoru tu mi duva, bilo bi lepo kad bi zamenio sve sa izduvnom granom, a taman sad otkad je lepo vreme presao sam 1000+ km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ni meni ne radi pokazivac. Napunila se kutijica od bensedina koju sam stavio mesto plovka. Vec nedelju dana smisljam cime da je zamenim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan nekim velikim pampurom,.,... samo premeri gramaze i otezaj je ako je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ureko sam masinu neradi mi merac za gorivo, ajde sto nepokazuje nego poceo opet da mi stuca u voznji sipao sam na jednoj pumpi gorivo i od tada stuca sad dal je do goriva ili neceg drugog.....uglavnom moram da ga ispustim i da vidim sta ce se desavati. @uketicu Koliko para? Sikinuo sam onu zastitu na katalizatorima ono parce lima i ustanovio da imam rupu na katalizatoru tu mi duva, bilo bi lepo kad bi zamenio sve sa izduvnom granom, a taman sad otkad je lepo vreme presao sam 1000+ km.... E izduv je protočni iz luisa bio je pre jedno 2 godine na sniženju 25e mislim jedino što je za neki čoper ili tako nešto ali super je kvalitet i dobro se uklopio ja sam samo napravio ukrojio cev od prohroma i čučnulo je super sad ću da nadjem sliku imam negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Troublemaker: Razmisljao sam o pampuru, al mi je frka da se ne raspadne u benzinu. @uketic: Aj baci sliku masine sa novim izduvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o pampuru, al mi je frka da se ne raspadne u benzinu. Па убаци пампур у флашицу са бенцином, па ако се једнако одржава на површини током неколико дана, ти направи и експеримент на карбу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 635 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Apolasi jedno pitanje posto su mi prednje plocice pred kraj zna li neko gde bi mogo da uzmem nove, ne mogu vise da molim ove u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan MASTEHNIC NOVI SAD = CIGANIJA NEVIDJENA!!!!!!!!!!!!!!!!! Narucujem delove cirka dva meseca, pa da sam krenuo u Kinu po njih nabavio bi iste, totalno su neprofesionalni cak i za nase uslove!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo petopuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 30, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @vava Demontiraj pa po uzorku trazi odgovara od necega sigurno. @uketic Rafalna paljba? Moram priznati da mi se licno nesvidja ali u svakom slucaju je bolje od kineske varijante, snimi zvuk da vidimo kako reze. P.S. Sta bi za vikend voznju svi junaci ponikose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @uketic Fino izgleda, bas onako sljasti @mail3maj Za vikend voznju, za sad me stavi pod 'mozda'. Sutra cu znati definitivno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 635 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend voznju ali ako moze nedeljom posto subotom rintam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 31, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @vava Imas plocice za apolla kod mileta (biker house) marke ferodo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...