losmi 231 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh,ulje mi curi na dekli,tj.sliva se niz deklu i tu kaplje po malo,danas sam skidao celu masku i sve cistio ,i ponovo gledao i nije bilo nikakvih tragova,nigde se nije videlo da curi,i ponovo sam dotegao deklu,ali ponovo negde pusta,sta bi moglo biti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh,ulje mi curi na dekli,tj.sliva se niz deklu i tu kaplje po malo,danas sam skidao celu masku i sve cistio ,i ponovo gledao i nije bilo nikakvih tragova,nigde se nije videlo da curi,i ponovo sam dotegao deklu,ali ponovo negde pusta,sta bi moglo biti?? Kojoj dekli, korpe kvacila,alternatora... ??? Svejedno skini deklu, dobro ocisti-odmasti robove i napravi novi dihtung od "prespan" papira 0.4mm.Prije stavljanja namasti papir tanko toatnom mascu i ravnomjerno dotegni sarafe.Ne smije da curi. P.S. Od dotezanja sarafa u postojecem stanju nema nista, curice i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da se tacno nadje gde curi. Moze i hermetik masom (npr. loctite) da se zaptije. Naravno, ako curi na dekli, ona mora da se skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne preteži šrafove, napravićeš još veću štetu :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...