Niksloter 382 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pomozite mi da odaberem neku jaknu, pantalone, rukavice: koja, koliko para, gde ima da se kupi. Budžet je ograničen i ne tako veliki, tako da ako možete da mi preporučite više modela raznih cena, pa da se ja odlučim.... Iz Bg-a sam, i oprema mi treba za Strom-a. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27011.0 100e, placena 220e nije nosena 5 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa mnogo zavisi od toga na kakva putovanja ces ici, naravno zavisi dosta i od budzeta. Nekakav minimum ti je 200e za jaknu (ja preporucujem Modeku) i oko 100e za pantalone (recimo IXS). Mozes da prodjes i sa manje para (Louis recimo) ali je ovo sto sam naveo kao primer oprema sa kojom ces moci da vozis bez problema par sati po kisi, da se ne smrzavas po hladnom a i da se ne kuvas (previse) po toplom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje sam pogledao nove held jakne.Zapali su mi za oko modeli kod kojih se skidaju neki delovi i time dobijas neku letnju varijantu.Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mnogo zavisi od toga na kakva putovanja ces ici, naravno zavisi dosta i od budzeta. Nekakav minimum ti je 200e za jaknu (ja preporucujem Modeku) i oko 100e za pantalone (recimo IXS). Mozes da prodjes i sa manje para (Louis recimo) ali je ovo sto sam naveo kao primer oprema sa kojom ces moci da vozis bez problema par sati po kisi, da se ne smrzavas po hladnom a i da se ne kuvas (previse) po toplom. pa za pocetak ne planiram nista daleko, ni mnogo daleko. Probao sam neku IXS jaknu (kosta 230e) i svidela mi se, a pantalone su bile oko 165e. u medjuvremenu sam dosta gledao po Netu, citao, i sada vise nemam pojma sta bih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27011.0 100e, placena 220e nije nosena 5 puta. Veliko mi je to XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Maj 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=28490.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje sam pogledao nove held jakne.Zapali su mi za oko modeli kod kojih se skidaju neki delovi i time dobijas neku letnju varijantu.Preporuka Ko prodaje u Bg Held opremu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 14, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje u Bg Held opremu ? Koliko je meni poznato, niko. Najbliža prodavnica ti je u Mladenovcu, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan HEIN GERICKE!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje u Bg Held opremu ? Bilo je u KDM-u nesto od njihovih stvari... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 14, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Held od mene. Nude, po mom misljenju, najbolji odnos cena - kvalitet, i za 100 do 150 eura moze da se kupi bas pristojna jakna. Trenutno imam Held Maddox, a pre nje sam imao koznu, takodje Held (ne mogu da se setim koji model), i stvarno sam prezadovoljan, i jednom i drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan poslah ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa mnogo zavisi od toga na kakva putovanja ces ici, naravno zavisi dosta i od budzeta. Nekakav minimum ti je 200e za jaknu (ja preporucujem Modeku) i oko 100e za pantalone (recimo IXS). Mozes da prodjes i sa manje para (Louis recimo) ali je ovo sto sam naveo kao primer oprema sa kojom ces moci da vozis bez problema par sati po kisi, da se ne smrzavas po hladnom a i da se ne kuvas (previse) po toplom. pa za pocetak ne planiram nista daleko, ni mnogo daleko. Probao sam neku IXS jaknu (kosta 230e) i svidela mi se, a pantalone su bile oko 165e. u medjuvremenu sam dosta gledao po Netu, citao, i sada vise nemam pojma sta bih... Ma ima i jeftinijih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...