Janjke 42 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari interesuju me misljenja kakav je skup u Kostolcu.... vidim da je isto kad i u Obrenovcu pa razmisljam gde da odem... pozz drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odložena je žurka u Kostolcu,prijatelju. Nemaju mesto za održavanje žurke,pročitao sam juče na drugom forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odložena je žurka u Kostolcu,prijatelju. Nemaju mesto za održavanje žurke,pročitao sam juče na drugom forumu. Hvala lale... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...