Čeh 1009 Napisano Novembar 10, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuh ja iz Limuna veèeras, idem Krunskom ulicom ludom brzinom (oko 40 - sreæa da sam bio obazriv...) i iz boène ulice sa desne strane izlazi klinac sa nekim (valjda) Pežoom... Ja sviram, on staje, ali na sred puta - zatvorio mi prolaz. Udaram bokom u njega (od koèenja po kiši krenuo da zanosim), odbijam se i obilazim ga. Nekako se ispravim i stanem, odem do lika, a on se izvinjava i kaže "šta, stao sam! - pa gde si stao, na sred ulice? - eto, šta, ništa nije bilo, prošao si". Strašno. Izvinjava se, kaže "i ja vozim motor". Ql. Kao da me sad manje boli noga. Lepo sam ga zamolio da više pazi ubuduæe i otišao. Sad mi je žao što nisam: a) zvao policiju da napravi zapisnik i otišao do UC da mi pogledaju nogu pa da ga tužim itd. ili b) izvukao klinca iz kola i razmazao ga po asfaltu. Popizd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Toèan odgovor pod b)... :? Al zamalooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazno je da si ti dobro a ko zna za sta je dobro sto nisi uradio nijedno ni drugo. Malo da te utesim... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 10, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je to sto si ti uradio! Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 10, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti za malo da prodjes ko' ja !!! Ma trebao si prvo policiju pa onda da ga razmazes !!! mjkm mu ... dobro je da si to ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Da si zvao policiju zbolela bi te i glava dok ih docekas, a da si ga razmazivao po asfaltu ne bi bilo covecanski. Nadam se da te noga ne boli mnogo i da ce brzo proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Novembar 10, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za to da treba da pustiš da prenoæi. Ako ti se iz ove pozicije, danas, èini da si trebao da se biješ, onda nisi uradio pravu stvar što si otišao, ako ti se èini, kao i meni, da si pravilno postupio, onda je sve rešeno. Još samo da bol proðe i idemo dalje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan joooj e a sad mi vas je dosta ....trebo si lepo da omlatis klinca ..da ga malo naucis... ... joooj jos kao pa proso si ....uf.... iskreno samo ti znas kako je bilo u trenutku ...al ziv si zdrav ... a sl.put UDRI brate .... p.s de su sad svi oni koji govore kultuuura...kultura... STVARNO STETA STO GA NISI OMLATIO .... al da se brzo oporavis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 10, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dje kocniocu po kishi kuku mene s tobom ajd ajd ceraj to , osmijeh na lice , izshmirglaj te plastike , par vjezbi i super , ja sam sa podlivom oko cijele buine radio treninge posle pada i nikom nishta )))) drugi put 20 na sat da vozish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 10, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Bitno je da si ti ok!!! A dobro si postupio...ne reshava nasilje probleme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si proso' . Bas me nerviraju ti ljudi, sto kad ocigledno pogrese, nece da priznaju :evil: . Sta bi ga kostalo da se iskreno izvinuo?! Svi bi se bolje osecali. S obzirom da je bio bezobrazan, ja bih zvao policiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 10, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ma dobro si ti prosao i mislim da je zanosenje dobro rezenje u takvim situacijama jer ga potkacis najvecom povrsinom motora i tada retko padnes sa istoga. Meni se to isto desilo i nisam pao. U slucaju direktnog udara verovatno bi ili skakao sa motora ili bi de sila prebacila preko kola. O ostecenjima motora i tebe da ne govorim. Ima naravno situacija i gde ne treba da kocis ali sve to zavisi i sta vozis i da li mozes da zaobidjes prepreku... Sve u svemu od mene za manevar imas 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 10, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro prosao! joooj e a sad mi vas je dosta ....trebo si lepo da omlatis klinca ..da ga malo naucis...... joooj jos kao pa proso si ....uf.... iskreno samo ti znas kako je bilo u trenutku ...al ziv si zdrav ... a sl.put UDRI brate .... p.s de su sad svi oni koji govore kultuuura...kultura... STVARNO STETA STO GA NISI OMLATIO .... al da se brzo oporavis ... Ko o cemu baba o usticima... ili moze i ona lakse metar u du*e nego santimetar u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 10, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U Crnoj Gori se kaze: Njemu na obraz, ja svoj ukaljati necu! Dostojanstvo je nesto sto ovaj narod nikada nece imati! Ti si postupio krajnje dostojanstveno, svaka cast, brzo se oporavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro prosao! joooj e a sad mi vas je dosta ....trebo si lepo da omlatis klinca ..da ga malo naucis...... joooj jos kao pa proso si ....uf.... iskreno samo ti znas kako je bilo u trenutku ...al ziv si zdrav ... a sl.put UDRI brate .... p.s de su sad svi oni koji govore kultuuura...kultura... STVARNO STETA STO GA NISI OMLATIO .... al da se brzo oporavis ... Ko o cemu baba o usticima... ili moze i ona lakse metar u du*e nego santimetar u glavu! ustiPcima.... vidi ko mi kaze... :roll: :roll: :roll: i dalje stojim iza toga da je trebo da ga malo promlati ...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Aii, bato... pa jel si se mnogo omlatio?? Uvatio te klinac na sentimentalnost, aa, èim je spomenuo motore. Dobro je, mogao si da nadrljaš još gore. Ako treba nešto da se opravlja, javi dok je lepo vreme, pa da mu damo po gedori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Opet i uvijek kao neko "zna" neko "ne zna"! Ja ne znam! Nisi dobro prošao, neko treba da ti plati štetu, neko treba da nauèi lekciju. Miiiiisliiiim!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 10, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan a) zvao policiju da napravi zapisnik i otišao do UC da mi pogledaju nogu pa da ga tužim itd. ili b) izvukao klinca iz kola i razmazao ga po asfaltu. :roll: ... definitivno pod B, s tim sto bi i peugeot dobiJo nego nek si ti ziv i zdrav. a kako je proso kiwi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 10, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan trebo si lepo da omlatis klinca ..da ga malo naucis... a sl.put UDRI brate .... STVARNO STETA STO GA NISI OMLATIO .... ... joooj, kako ces ti da naletis na minu... samo tako. moj iskren savet ti je da o`ladis sa reakcijama tog tipa. inace tacan odgovor po mom misljenju je pod a), policija kakva je takva ali to je njihova stvar i oni to resavaju. jebi ga, da su brzi nisu, al` sta ces. zelim ti da se sto pre oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 11, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video u mraku (ne stigoh da pogledam preko dana), nema štete na motoru - išao sam sporo, a uspeo sam ipak koèenjem još malo da usporim, inaèe bih: 1) nastavio pravo, polomio viljušku i ko zna šta na sebi pri preletu 2) probao da ga obiðem bez koèenja i verovatno pao na bok i zabio mu motor pod vrata ovako, (valjda:)) imao sam rizik od pada, ali nekako, nekim èudom, refleksnom reakcijom, otkud znam, nisam pao. 'Bem li ga. Èek da nacrtam, ne mrzi me, pa da prodiskutujemo o tome, baš me interesuje šta misle ostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 11, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno si postupio! Ako je bilo kao sto si prikazao na ovoj animaciji U ovakvim situacijama ljudi obicno u panici blikiraju prednji tocak, u tom slicaju bi motor pao i prednjim krajem posao pod auto. A da si agresivnije isao zadnjom opet bi motor pao ali bi u auto udario sa oba tocka. Ovako je bilo najbolje moguce, mada, mislim da si ti odje imao i dosta srece da si se ovako provukao :wink: P.S. Svaka ti cast za animaciju :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 11, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, izvinjavam se se za offtopic , ali drugi su vec sve rekli , dok bih ja samo da pohvalim ovakav ugodjaj u posmatranju animacije i karte, ipak ne bas ugodnog dogadjaja. Sjajno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 11, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno si postupio! Ako je bilo kao sto si prikazao na ovoj animaciji U ovakvim situacijama ljudi obicno u panici blikiraju prednji tocak' date=' u tom slicaju bi motor pao i prednjim krajem posao pod auto. A da si agresivnije isao zadnjom opet bi motor pao ali bi u auto udario sa oba tocka. Ovako je bilo najbolje moguce, mada, mislim da si ti odje imao i dosta srece da si se ovako provukao :wink: P.S. Svaka ti cast za animaciju :kul:[/quote'] Ne da sam imao sreæe, nego treba da slavim Ne bih se verovatno nešto mnogo skrkao, ali sam presreæan što nije bilo ni to. EDIT: Što se animacije tièe, voljan sam da pravim i za druge situacije, pa možemo da slažemo u jedan topic sa opisima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan išao sam sporo Po meni je ovo najveca poenta cele ove teme!(ne racunajuci da je Ceh dobro prosao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...