gasa 3 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko vas je upuceno da se sad sa vikend odrzava moto trka na Vrsackom aerodromu, a u organizaciji AMKK Dijamant... Da li ce neko sa foruma dolaziti?? Ja sam na aerodromu i subotu i nedelju ceo dan pa ne bi bilo lose ako neko dolazi da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram, zajedno sa jos par drugara. Ali, koliko vidim u prognozi, vreme nas i nece nesto posluziti... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno, izlagacu oklope kod Kuleta Perisica u boksu posto sam pravo trkacke oklope za njegov novi K9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja samo ne znam u koliko sati je pocetak prve trke u nedelju.Ako moze neko da mi kaze tu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak trka je u 12h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo od petka...ako bude nekih promena u vremenu javljam vam.. Sto kaze brka, od 12 je najavljen start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme ja i Mikelevw dolazimo sa jos dva drugara, znaci 4 motora. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim u nedelju ujutru, nas klub STS Racing Nis, ima takmicare u nekoliko klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Gaso brate vidimo se ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutra kakvo vreme bude bilo pa cu se provozati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna satnicu tj. kad su trke neka postavi. Planiram da idem ali nisam siguran kad koja trka pocinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi od 13h da pocne, prvo 125, pa 600, pa hepening i na kraju stok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko sutra iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja sa jos 2 druga. Planirali smo oko 9h da krenemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz Nisa krecemo u 5:30 ujutru, vidimo se tamo, navratite u box STS-Racing-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo voze old timeri, a koliko mi je pzonato prave trke krecu u 13. U 1000ccm vremena Stanicic, Petrovic, Todorov, Perisic, u 600 Vidic ima drugo vreme, a u 125 stvarno ne znam vremena... inace se voze dve happening klase i stvarno ima puno motora u te dve klase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo voze old timeri, a koliko mi je pzonato prave trke krecu u 13. U 1000ccm vremena Stanicic, Petrovic, Todorov, Perisic, u 600 Vidic ima drugo vreme, a u 125 stvarno ne znam vremena... inace se voze dve happening klase i stvarno ima puno motora u te dve klase Ja se izvinjavam ali ... zasto mislis da trke oldtimer-a nisu prave? ??? nikad ne potcenjuj kolege .... sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Maj 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trebao da idem sutra, ali su mi iskrsle obaveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan e dodjite do nasek kluba posle trke jer pravimo rucak za bajkere koji dodju.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio sam se upravo iz Vrsca. Super trke.. Odusevio me je onaj mali sto je vozio rs 125, klinac ne moze ni zemlju da dohvati nogama a dere ove matore magarce. Trka oldtimera je isto bila super. Nikola Krezic, covek koji godinama vozi motocross je u klasi 350 bio prvi sa svojom Yamahom. Treba napomenuti da Nikola nikada nije vozio trke na asfaltu i da mu je ovo prva trka takve vrste u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, lijepo. Da li neko ima koju slicicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dolazim u nedelju ujutru, nas klub STS Racing Nis, ima takmicare u nekoliko klasa Kako ste prosli? Nisam prepoznao nijedan motor tvog tima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne zanimvljive slike klinac 10 godina u trci 125ccm na startu su morali da ga drze dok nije krenuo jer ne moze nogama na zemlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za "klinju", to je kad neko na vrijeme krene. Da ima srece, pa da mozemo gurnuti jednog od tih klinaca u onaj Red Bull rookie cup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam bas ocekivao da ce trke biti ovako dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...