sreten75 397 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imam povoljnu varijantu da kupim ove gume,ali se dvoumim jer ih bas retko kod nas ima , pa ne znam kakve su u poredjenju sa ostalim markama. Ako neko ima iskustva sa njima neka kaze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je one koja fabrika stavlja u prvoj ugradnnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan JA vozim Continental Road Attack na Tdm-u i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoj motor conti sport attack i uzivaj, nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ne proizvode zadnju 200,propala mi akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da kada se pojavio ZX12r samo je Dunlop radio dimenziju 200 a sada verovatno ima više proizvođača ali model ne možeš da biraš Ne bih na taj motor stavljao neku total sport gumu uzeo bih nešto mešano kao BT021 ili 2CT ako ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Uzo dunlop u markosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 13, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ne proizvode zadnju 200,propala mi akcija. Pa kad vozish monstruma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma vise ga lickam nego sto ga vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je one koja fabrika stavlja u prvoj ugradnnji. To ne znaci nista jer fabrika moze da stavi za isti model gume razlicitih proizvodjaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sretene 75 isprazni sanduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da Conti pokazuje sve bolje rezultate. Ovih dana je oko (od) mene montirano nekoliko modela - ContiEscape, ContiSportAttack, ContiRoadAttack i ContiForce. Mislim da su svi vrlo zadovoljni. A testovi kazu slicno : http://www.conti-moto.sk/PS%20TESTSIEGER%20SPORT%20ATTACK%20ENGLISH.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad da budem lenj mrzi me da trazim... ako nije sprotu "ustava", ajd navedi nam cenovni rang contija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad da budem lenj mrzi me da trazim... ako nije sprotu "ustava", ajd navedi nam cenovni rang contija... Ja sam jedinica za lenjost. A i verovatno je politicki nepodobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan U t.c.Mondo na Banovom brdu su 120+190 su oko 10.000(i vise)jeftinije od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...