Marko_86 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu jetino da zumem yamahu rx 100,92 god,pa me zanima zla li neko nesto o tom motoru,kakav je za odrzavanje,kavu masinu ima,kako ide i to. Uzgred stranac je bez papira pa sam ja mislio da mu radim papire jer mogu da ga uzmem za 200-250e,sta vi mislite o svemu ovome???? Unapred zahvalan Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan nemoj se igrati da uzimas bez papira...lepo uzmi nesto legalno i miran si... a i motor je mozda ukraden...znas ono...stranac...bez papira i slicne cake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da sednes i razmislis koje su posledice ako ti se desi da te provale i da li je to vredno toga! Ako ti ista znaci moje misljenje,ja to ne bih uradio ni lud! Dobro razmisli pre nego sto udjes u to! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to,ali kes je glavna prepreka?? A ko to proverava ove starije motore,motor je star 17god,,to niko nece ni da gleda,pa pola automobila u srbiji je nregularno pa nista,a ipak je za te pare bolje da vzim Yamahu nego tomos ili slicno,jer tomosa imam i sam njim non stop neki problemi iako stalno ulazem u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to,ali kes je glavna prepreka?? A ko to proverava ove starije motore,motor je star 17god,,to niko nece ni da gleda,pa pola automobila u srbiji je nregularno pa nista,a ipak je za te pare bolje da vzim Yamahu nego tomos ili slicno,jer tomosa imam i sam njim non stop neki problemi iako stalno ulazem u njega. Evo sad cu ti ispricati jednu pricu pa ti sam vidi: Imam drugara koji je kupio GSX400R iz '88 god. registrovan u Somboru na 250 ccm,posto je istekla registracija decko otisao,odjavio motor i odneo papire da uradi tehnicki kad ono u saobracajnoj nema upisano koliko kilovata ima motor i sad je u problemu,nema sanse da registruje motor do se ne odredi koliko ima kilovata a ne sme da ga vozi na utvrdjivanje jer u saobracajnoj pise da ima 250 ccm! Drugim recima bacio je 1000e a o zivcima i cimanju da nepricam! Sve sto se muva kratko traje veruj mi zaustavice te neki klinac pandur zeljan dokazivanja iz zajebancije ce ti uporediti brojeve i onda sta? Treba da robijas zbog motora! To po meni nije vredno robije! Tomos kakav je takav je tvoj je i regularan je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj ja cu potpisati ugovor sa tim likom ako mi ga oduzmu da je on kriv i pare da mi nadoknadi,motor je vec oosam god u srbiji,on je drugi vlasnik,zna i prvog. A i znas sta je zivim u malom gradu,sa svim selima i okolnom 100000 i tu mi nije problem ,nikad me nikonece zaustaviti,jer voze i bez tablica i gacika i niko ih ne dira,a i drugo imam veze ,kad bih sredio,registrovan imam tablice ma niko me nebi terao na proveru,a da me otera imam vezu ...a vezao bi ga ugovorom,jer se i ja gnusam kradenih stvari,mogu misliti kako je nekom ili kako bi meni bilo prsnes toliko para i neko ti ukrade ili zapleni motor,pa da se ubije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj ja cu potpisati ugovor sa tim likom ako mi ga oduzmu da je on kriv i pare da mi nadoknadi,motor je vec oosam god u srbiji,on je drugi vlasnik,zna i prvog. A i znas sta je zivim u malom gradu,sa svim selima i okolnom 100000 i tu mi nije problem ,nikad me nikonece zaustaviti,jer voze i bez tablica i gacika i niko ih ne dira,a i drugo imam veze ,kad bih sredio,registrovan imam tablice ma niko me nebi terao na proveru,a da me otera imam vezu ...a vezao bi ga ugovorom,jer se i ja gnusam kradenih stvari,mogu misliti kako je nekom ili kako bi meni bilo prsnes toliko para i neko ti ukrade ili zapleni motor,pa da se ubije. Druze moj,ja sam upravo prodao svoj motor da bih vrato dug i znam kolika je tvoja zelja da kupis taj motor tako da necu vise pokusavati da te odgovorim u ostalom sam ti znas sta je najbolje za tebe! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neces nista dobiti sa motorom starim 17 godina ima da se kvari ko tomos a delova jel ima . ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xexexexxexexe ni tomos mi nije regularan ,nemam nijedan paprir za njega,ni bilo kakve tablice pa me niko ne dira,niti zaustavlja,niti mi bilo sta trazi. Ljudi Novi Pazar je drzava u drzavi,ovde ni fisskalni racuni ne kucaju kamoli da vam neko proveracva motere,a taj motor je vec 8god u srbiji,ali lik zivi u putincima u vojvodini,selo i tamo ga vozio jer mu nista ne treba. mada verujet i ja pristalica toga da je regulano bolje i uvek bih gledao regularno nesto,ali nemogu vise bez motora,a za nesto bolje i regularnije kesa nemam jednomo mozda da pogledam neki MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak cu odustati,jer studiram enonomiju i zavrsavm i ne treba mi taj luksuz da popijem krivicnu prijavu i da nemogu posle nigde da se zaposlim,to mi ne treba nikako... Hvala na savetima u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan dobro je sto si odustao, ja sam imao rd 250 yamahu koja je bila cista dok je nisam probao da registrujem, e onda tu krece *ebavanje, neko je nju uvezo 90 te i nije platio porez na promet, kazem ja nema veze, a kolki je da ga platim kad ono glavnica pa kamata pa kamata na kamatu pa ispade vise nego ganc nov iz salona sa svim dokumentima, i ja ga lepo vozam u selu par god cisto po jedan dva kruga da ne stoji i da ne zariba i na kraju ga prodam za delove jer je motor neregularan, a na carini ga traze... Suma sumarum kupio za 800maraka dao za 500e proso doooooobro kako je moglo, ali nikad vise... A da da ne zaboravim, popio sam prijavu i kaznu za voznju nereg, motora, sva sreca pa motor nije niko proveravao popio bih i oduzimanje istog, tako da moj savet ti je cist racun duga ljubav, nista na mufte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru! Zdrav razum je preovladao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...