Učitelj Splinter 208 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan U organizaciju jedne grupe zaljubljenika u endiro i kros motore, endiruajda po valjevskim planinama. Dobordosli su svi endurasi i ostali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje stiglo u pravo vreme Nije moglo koji dan ranije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje stiglo u pravo vreme Nije moglo koji dan ranije ? Nazalost, nije. Tehnicka pitanja su me sprecila da objavim jer se nije znalo do sinoc da li ce je u opste i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je prosla endurijada, na kojim motorima se islo, koliko ljudi je bilo? Aj napisi nesto i mozda neke fotke postavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ocel biti josh neka ovog leta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pred polazak Prvi problemi Vrh planine Povlen Bilo je i lezecih putnika namernika! Clanovi valjevskog M.K. Torque Dolazak u Etno selo Vrhpolje pokraj Drine. U organizaciji: Ovog leta ne verujem, iduceg sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan DRUGI HEPENING 14-16.05.2010 god. PRIJAVA PRVI DAN- petak Tokom dana okupljanje učesnika koji dolaze sa strane, ispred cafe ’’MI NISMO ANDJELI’’ ili cafe ’’BAGDAD.’’ Nakon toga smeštaj u pansion Bubica, www.bubica.co.rs, mogućnost spavanja u šatorima, kamp na reci Gradac kod Savine vodenice. Večernje druženje i upoznavanje sa programom i pravilima. DRUGI DAN-subota 8h- Okupljanje na keju Kolubare ispred cafe ’’MI NISMO ANDJELI’’ 9h- Polazak, (staza- Lelić, Mravinjci, Povlen, Debelo Brdo, Jablanik, Medvednik) 13h- Odmaranje na vrhu Jablanika 13h30- Nastavak ( niz kanjon reke Zavošnice, izlazak u Ljuboviju) 15h30- Dolazak u Etno selo Vrhpolje (ručak) Smeštaj i odmor 20h Večera TREĆI DAN-nedelja 08h Doručak 09h Polazak ( staza- manastir na SOKO GRADU ) 10h Pauza obilazak manastira 11h Nastavak ( staza prema vrh Rožnja) 13h30 Ručak na vrhu Rožnja (specijalitet PRAGNJE, prase i jagnje) 15h 00 Kraj hepeninga ( dodela zahvalnica, proglašenje najspretnijeg i najnespretnijeg učesnika ) Organizator će bodovati spretnost svakog učesnika tokom hepeninga pa ćemo na kraju imati najspretnijeg i najnespretnijeg vozača. Dobijaju nagrade i majice na kojima piše njihova titula i obavezni su da je nose sledeće godine na manifestaciji i na svim drugim bajk skupovima. KOTIZACIJA:1600 dinara Uračunato: subota doručak, ručak, večera nedelja doručak ručak Organizacija i logistika NIJE URAČUNATO: Spavanje u petak 1300 dinara, www.bubuca.co.rs Spavanje subota u etno selu Vrhpolje 800 dinara. Mogućnost spavanja u šatorima (poneti svoju kamp opremu, obezbedjeno mesto za šatore, obezbedjen prevoz do mesta za spavanje u našem kombiju od početka do kraja hepeninga). Lični troškovi, osiguranje, rezerni delovi (u slučaju kvara naš mehaničar popravla u toku hepeninga) LOGISTIKA TOKOM HEPENINGA 3-Vodiča sa Enduro motorima MEHANIČAR: Majstor Ljuba sa svojim mehaničarom. MEDICINSKA SLUŽBA: Doktor sa medicinskom opremom 1-Kombi za prevoz stvari i opreme PRAVILA ZA UČESNIKE : 1.PRAVILA ( poštovanje korektnog odnosa, u slučaju ne primerenog ponašanja organizator zadržava prava da isključi bilo kog učesnika ) 2.UGOVORI ( svako potpisuje da vozi na svoju odgovornost ) 3.OSIGURANJE ( obavezno , može i preko nas Dunav osiguranje) Vise informacija na http://www.endurohappening.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Nema podpitanja? Znaci odlicna informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho, bice to zustar pocetak sezone, cim se vrnemo iz Umaga idemo na Endurijadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho, bice to zustar pocetak sezone, cim se vrnemo iz Umaga idemo na Endurijadu Pa meni ovo sjajno izgleda, sad sam gledao fotke i film i stvarno prelepo.......naprosto sam odusevljen... Samo sto je moj motocikl vise u drumskoj izvedbi sa drumskim gumama.....morao bi biti spreman da padnem 7X u blato i ako bude bilo vlazno kopacu po blatobranu.......jako mi se motocikl u blatu lose ponasa, nije da ne silazim sa puta ali kada god odem u jako lako skliznem....valjalo bi promeniti barem prednju gumu..... Uglavnom ja cu da vidim sa ovim mojim XTX prijateljima da se pridruzimo......tu su i oni na BJB.... Zanima me koliko tu ima kilometara OFFa????? i koliko ukupno..????? A sto Gile kaze zustar pocetak sezone:))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mapa magistralnog puta u duzini od 95km sa sajta http://www.viamichelin.com/ . Off road je non stop, ne uzimajuci u obzir nekih (moja procena) 10-15 km asfaltnog puta do Manastira Sv.Nikola u selu Lelic. (topla preporuka za posetu) Ovim putem se ne ide, vec se taj put na par mesta ukrsta sa putem kuda se vozi. @Dzigorius Nadam se da si zadovoljan odgovorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 5, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je moj motocikl vise u drumskoj izvedbi sa drumskim gumama.....morao bi biti spreman da padnem 7X u blato i ako bude bilo vlazno kopacu po blatobranu.......jako mi se motocikl u blatu lose ponasa, nije da ne silazim sa puta ali kada god odem u jako lako skliznem.... valjalo bi promeniti barem prednju gumu..... ne ne ne samo zadnju menjaj, ako menjas mada ni to nema potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast EndurasI !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ne ne ne samo zadnju menjaj, ako menjas mada ni to nema potrebe Stavio sam Anakieea 2 pre par dana i usima cesem u krivini, ali za OFF hmmmmmmm.....???? Ali gledao sam sad na fotkama onog DR 800 pa ako je mogao on sa onakvim gumama mogao bi i ja ladno...volim ja da brijem po sumi ali ako ima blata tu sam gotov i odma padam jer mi desna noga nije bas u dobrom stanju pa ako treba da zadrzim motor na desnu starnu to se obicno zavrsi padom jbg. Videcu sta kazu moji enduro prijatelji uglavnom meni ovo odlicno izgleda i rad bi bio da vam se pridruzim..... @ Misa Pacov i vise nego zadovoljan odgovorom..))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ja vas ocekujem u Ljuboviji, na raspolaganju sam, organizatorima, ucesnicima,sta god,samo javite... Obavezno da se vidimo i druzimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan aco ostavi broj tel drugar ija dolazimo u subotu pravo u ijuboviju do 12h poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dzigorius mozes sa nama do sapca pa preko cera u ijuboviju sve je tvrdi put provereno odlicno za teze endurace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan nekoliko brojeva telefona 064/8605144, 064/8077447, 015/661840... na sva tri sam dostupan, doduse ponekad nisam na fix... jel u pitanju ova subota, 1. maj ili subota kad je endurijada? pitanje za Bursaca 8) 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan 15 maj kad je enduro hepening Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сад одгледао видео на вашој веб презентацији па имам једно питање. На 1:13 сви коче испред неке барице, јел то по птротоколу или може да се прође да прсне вода? Мала шала, али ми је било смешно то кочење пред "воденом пшрепреком"... Надам се да се видимо и дружимо! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 80% da cu ove godine prisustvovati, za dan dva se nadam se prijavljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan znali se koliko ima prijavljenih do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da se pomera datum odrzavanja jel to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pomerase za 29 maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan i kad je datum hepeninga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...