flash 197 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 293 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam izvadio taj clanak iz moje "arhive", sa namerom da ga postujem, pa mi danima vec stoji na stolu, i dok sam ja trazio skener, eto ga ovde na forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 7, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Fasciniran sam totalno ovim cudovistem! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam izvadio taj clanak iz moje "arhive"' date=' sa namerom da ga postujem, pa mi danima vec stoji na stolu, i dok sam ja trazio skener, eto ga ovde na forumu [/quote']Jel isti clanak ili iz nekog drugog casopisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 293 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Bas taj :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Koja novina, kad, gde? Pa da pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 293 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuvao isecen clanak, tako da ne znam ni odakle mi, ni kad, ni gde... Vidim da je flash skenirao iz celih novina, pa ce nam on reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Automobil br.28 27.januar 1989. Sve mi je malo cudno :roll: i nikada nisam mogao da poverujem u ovo.Ako neko naleti na nesto slicno neka okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Heh tekste je pisao neko ko se isto zove kao serviser Kawasakija u Cacku Inace tekst je malo vise plod maste nego realnosti, tesko da su oni 1967. imali gume sposobne da izbace motor do 100ke za 2 sekunde i na preko 360 km/h. Pogledajte malo aerodinamiku motocikla i danasnje MotoGP zvijeri koje su skoro duplo jace pa nisu na stazi jos toliku brzinu razvili (a i na nekom ovalu bi im trebalo vremena). Mada, tekst zaista budi mastu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Inace tekst je malo vise plod maste nego realnosti' date=' tesko da su oni 1967. imali gume sposobne da izbace motor do 100ke za 2 sekunde i na preko 360 km/h.Pogledajte malo aerodinamiku motocikla i danasnje MotoGP zvijeri koje su skoro duplo jace pa nisu na stazi jos toliku brzinu razvili (a i na nekom ovalu bi im trebalo vremena).[/quote'] Daj im pravac 2km pa da vidiš km/h... A text je sjajaaaaan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa i nisu imali gume cujesh da je covjek posle 2 min izgubio glavu i kotrolu nad motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ga je upuca onaj snajperista ali ga je metak stigao tek nakon 2 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gledam,ccudim ne mogu da verujem kume.... poznata rechenica cige sa semafora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan NEVJERUJEM previse snage za to vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da nadjem nista na internetu, cudno, tako da bas neverujem da se ovo bas i dogodilo. Ali ko zna......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe posao sam i ja na google (i dosta nas), s te strane nas je autor cimnuo samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan NE VERUJEM :!: Jer pise da na 402 m trebao je 8,28 sec. Izracunao sam, za 136 kg+ vozac oko 85kg, da postize 8,28 sec, treba da ima 215 ks :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan NE VERUJEM :!: Jer pise da na 402 m trebao je 8' date='28 sec. Izracunao sam, za 136 kg+ vozac oko 85kg, da postize 8,28 sec, treba da ima [b']215 ks[/b] :!: #-o Kako to moze da se izracuna?Gde su prenosni odnosi u menjacu i finalnom prenosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Necu da komentarisem nista jer je SVE moguce a da li je ovo tacno ili ne pitanje je sad... :roll: :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan oce ovo da bude na televizor :?: majke mi :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sjeæam se tog èlanka iz kasnih 80-ih... Jednom sam vidio i neki poster Mifunija, nije bash tako izgledao, al slièno jest.... E sad, jel patka ili ne, tko zna .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 293 Napisano Novembar 9, 2006 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio tezak zadatak, ali sam ipak nasao nesto... Spominje se na tri mesta, od toga su dva u keshiranim stranicama Googla, i oba su casopisi koji ga spominju, a treci je na nekom "nostalgija" forumu, gde jedan forumas pita za taj motor, posto je negde, nekad, video sliku (i ostaje bez odgovora). Evo neki delovi... 1.) Motorcycle Memories Original Manuals, Microfiche, Magazines and a whole lot more! . . *********************************************** Record #: 16306 Title: Cycle World Issue Date: 11/1/1973 Regular Price: $7.00 Contents: Montesa 250 King Scorpion Automix/ A vastly improved dual-purpose mount...crossing the bridge to convenience., Honda XL350/ A domestic approach to big-bore Singles., Indian MX76/ Like a trumpet player with a fat lip just a tad off key., Touring - Just Passin' Through.../ Suzuki GT750K - a quick smooth 1600 miles., Competition - Unadilla Motocross/ Mikkola muscled down., After Columbus They Head For The Sunset/ The gut tigtening National trek West., Features - Mifuni 750 V-Twelve/ An exciting way to oblivion., Mexican Adventure/ Worrying wasn't necessary., Propane Motorcycle/ A somewhat different way of gassing it., The Apprentice Trialer/ Trials schools are not without tribulations., Cycle World Project Van/ When in doubt truck it!, Departments - Round Up, Letters, Feedback, New Models & Products, Racing Review, Service, Report from Italy, Continental Report, Index to Advertisers, Classified Advertising, Slipstream, Cover - The heart of Suzuki's GT750K and Montesa's updated 250 King Scorpion. *********************************************** . 2.) Highgear Motorcycle Visit my eBay Store: Highgear Motorcycle INTACT, GOOD CONDITION.SOME PAGES HAVE BENT CORNERS OF PAGES. ROAD TESTS: MONTESA 250 KING SCORPION AUTOMIX/ A VASTLY IMPROVED DUAL-PUPOSE MOUNT. HONDA XL350/ A DOMESTIC APPROACH TO BIG BORE SINGLES. INDIAN MX76/ LIKE A TRUMPET PLAYER WITH A FAT LIP, JUST A TAD OFF KEY. COMPETITION: UNDILLA MOTOCROSS/ MIKKOLA MUSCLED DOWN. FEATURES: MIFUNI 750 V-TWELVE. PROPANE MOTORCYCLE. THE APPRENTICE TRAILER. CYCLE WORLD PROJECT VAN. Znaci, nesto je bilo, a sta tacno, nikad necemo znati :wink: P.S. Muci me gde je autor nasao sliku, kad je na Google nema... P.P.S. Da napisem jos jednom MIFUNI 750, da se i nas forum nadje u rezultatima pretrage nekad, nekom, pa da se pita (ako je stranac), sta li su ovi mudro zakljucili... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pitajte ljude iz dodga , mozda su oni ukrali dizajn za tomahawk v12 500 ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 10, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan NE VERUJEM :!: Jer pise da na 402 m trebao je 8' date='28 sec. Izracunao sam, za 136 kg+ vozac oko 85kg, da postize 8,28 sec, treba da ima [b']215 ks[/b] :!: #-o Kako to moze da se izracuna?Gde su prenosni odnosi u menjacu i finalnom prenosu? To je fizika. U 7 razreda ucu deca. Prosle godine, rekao sam za cerku, da pita od ucitelja. Koliko sanga treba za "T" tezinu, da ubrzava na "h" duzinu za "t" vreme? Za gubitak, svugde racunaju, negde 20-30%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dajte bre ljudi,nije waljda da werujete u owo? Ja lichno ne werujem. Ne werujem da bi i owe gume mogle izdrzati pritisak na 200,a kamoli na 300 i kusur km/h. A i aerodinamika odaje takaw utisak da je nemoguce woziti owaj motor tom brzinom. A to su morali imati u widu swi ti tehnichari koji su radili na tom projektu,i to definitiwno nisu smeli da ispuste. Iz swega nawedenog zakljuchujem(o) da je owo,ipak,samo shala :wink: P.S. Zamislite da se tehnologijom danashnjice naprawi neka zwer sa 12 cilindara, i po 4 wentila po cilindru??? :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...