Ninja66 2842 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ 6 ,godina 2007. Kupljena kod Rodica, svi racuni, servis na 1000 km uradjen, tri kljuca. Registrovana do 10.meseca 2009. Presla 1401 km. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A cena?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan a zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da ,cena. 5000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to model koji ima 98 ks il je to onaj malo slabiji?Jutros mi se ucinilo da je cena bila oko 4900 il nisam dobro video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jel to model koji ima 98 ks il je to onaj malo slabiji?Jutros mi se ucinilo da je cena bila oko 4900 il nisam dobro video Onaj malo slabiji. Znaci i bolji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a zamena? Samo novci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika! Vidis sta znaci dobra slika, pala kapara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 11, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika! Vidis sta znaci dobra slika, pala kapara. Alal vera bajo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to model koji ima 98 ks il je to onaj malo slabiji?Jutros mi se ucinilo da je cena bila oko 4900 il nisam dobro video Mislim da je razlika izmedju jaceg i slabijeg samo u duzini sajle gasa, tako da slabiji u neku ruku i ne postoji. Neka me neko ispravi ako gresim, ali cini mi se da sam negde naleteo na ovakvu informaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Jedina razlika izmedju FZ6N 78 i 98 ks je jezicak na limitatoru sajle gasa ... 78 je radjena za skandinavsko trziste i tako je limitirana na 78 ks zbog zakonskih regulativa ... Ima nekoliko opcija za skidanje limitatora a nijedna nije preterano komplikovana , jedina dali hoces eleganto da odsreafis par srafova i pomeris limitator ili te mrzi pa ispod rezervoara iskrivish prvi jezik limitatiora .. Imam negde sliku pa pa ako nekome treba javljajte . Takodje , potvrdu istovetnosti same masine i svih ostalih elektro mehanickih elemenata , osim limitatora sajle gasa , potvrdjena iz ovlastenog servisa u regionu . Ljuti .. PS. ja trenutno neznam sta cu ni sa ovih 78 a kad porastem mozda i odem na famoznih 98 .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, opet ista priča ;D Aj' pogledajte ovu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo. Čestitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 12, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ovo je rekordno vreme prodajeD.obar motor -prava cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...