HoochieMan 30 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon havarije koju je doživeo moj prijatelj, sa mozaikom koji je ostao od plastika otišli smo do Janka, koga mi je još podosta ranije preporučio majstor Alja (revolution sa foruma), kome je Janko radio dosta plastika. Janko radi auto i moto plastike, ne bavi se farbanjem, i ima ruku i oko da uradi sve kako treba. Na konkretnom motoru je bilo dosta rekonstruktivnih zahvata gde su veliki komadi plastika nedostajali, i stvarno me iznenadilo kako ih je pedantno i precizno izvukao i izoblikovao. Iz kratkog iskustva sa Jankom mogu reći da je to inteligentan čovek, izuzetno korektan, kome bih, pored par plastičara koji su nam svima dobro poznati, rado poverio svoje plastike (nadam se da nikad neće biti potrebe za tim ). Po pitanju cena, u poređenju sa ostalim majstorima, mogu reći da je povoljna. Servis "Symbian styling", majstor Janko - 064 18 44 738, Labudovo Brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovoj vrednoj informaciji druže! Sve je više plastikanera u našim rukama pa su nam i dobri plastičari sve potrebniji. Samo ako možeš objavi neku adresu molim te. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba the Terrible 0 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Za Janka sve pohvale i preporuke... Ja sam na mojim kolima polomio prednji branik i posto polovnih za moj auto nema a nov bih morao da narucim i cekam i jos da platim 1050 evra, odem lepo kod Janka koga inace znam od ranije... Posto je branik od plastike koja ne moze da se vari, covek je lepo probusio rupe na obe strane, uvezao prohromskom zicom, ali da zica ne bi strcala, iskopao je kanalice koji spajaju rupe u koje je legla zica, izlepio nekim njegovim lepkovima i ko zna kakve je jos madjije izbajao tu, i jos sve to je upasovano na novu sinu koja je malko drugacija od originala. Elem, posle gitovanja i farbanja branika nista se ne vidi, bukvalno je kao nov. I evo posle skoro 5 godina branik i dalje sluzi, farba preko krpljenog dela nije nigde naprsla, cega sa se u principu najvise i plasio... I sve to je bilo nekih smesnih 30-40 evra otprilike, ne mogu tacno da se setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da napise adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Maj 28, 2013 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan E super i meni treba za branik na kolima da se zakrpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan dali moze da popravlja i zabice od plastika na nexusu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...