beowolf_46 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da ne davim ... motor je bio kompletno rastavljen , bez masine oklopa tockova itd. ofarban sredjeno par stvari i sastavljen ( skroz provereno dobro , sastavio ga je kolega sa foruma i u njega ne sumnjam ;D ) ali ... sve je ok dok sam sam na motoru ... kada imam suvozaca i to preko tacno ( tacno jer kad vozim devojcicu a sa njom se ne cuje ) 50 kila ... cim je bilo sta preko toga cujem zvuk kao da metal tare o metal ... pa me to malo brine , simptomi su znaci sledeci zvuk se cuje samo kad je motor samnom i suvozacem kapiram opterecen , kada sam sam nista , i zvuk se na leru ne cuje kada ubrzavam cuje se ali cak i ako ne kocim i ne diram menjac ili kvacilo a probao sam sve cim pustim gas zvuka nema ...? ako neko ima bilo kakvu ideju sta se desava neka kaze bilo sta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri lanac, nesto sa njim nije uredu definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni se to isto chulo samo kad opteretim,u pitanju je bio auspuh koji je kachio od centralni shraf od tochka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan vozi devojcice ispod 50kila sta da ti kazem - Ne kontam sta bi moglo da bude nisi dao dovoljno informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Maj 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nepravilno istegnut lanac, ili si ga pretegao pa još kad sedne devojče zategne se k'o struna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima, ako nekom padne jos nesto na pamet sve je dobrodoslo lanac je prva stvar koja je i meni pala na pamet ali sam zagledao sa suvozacem i bez gde bi mogao da kaci i nisam provalio ... mozda ako se zbog opterecenja menja i neki njegov ugao u delu koji ne vidim tj. kod prednjeg lancanika pa da tu kaci ... pogledacu jos jednom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa dve stvari . Posadi neko dvoje ili dvojicu na motor sa dovoljnom kilazom a ti gledaj da li se nesto dodiruje sto nebi trebalo ( lanac auspuh neki deo ogibljenja ) ili pusti da struze pa ce se vremenom samo pokazati ( struganje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu. meni se na skuteru 2T kais pogon cuje kad dajem gas kao udaranje serpi?? nema lanca. ajde pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...