Jump to content

Moto Zajednica

ZagRRebaèka GoRRa!

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb

Juèer je hard sekcija u okrnjenom sastavu(samo Super Jura i moja malenkost) otišla pokušati trasirati rutu da se iz Markuševaèke Trnave doðe do Zagorja!I nakon mukotrpnih 100-tinjak km to nam je i pošlo za rukom!Povratak je bio drugim putem iz Gornje Bistre preko Bistranskog sedla,ponovo do Hunjke i natrag u Markuševac!

Da nam ne bi bilo dosadno sluèajno putem pobrinuo se Linza s kojim smo imali dogovor u Zlatnom medvjedu u 12:00!Tamam skinuli kacige kad zazvoni mob i gle Linza zove!Kaže trebam rescue team to odmah kad doðete na Sljeme pa ne prema Èinovnièkoj nego kraj kuæica za boardere,nemrete fulat sam doðite!Mi lijepo na noge kojih par sto metara u (predivan doživljaj u mojim èizmam koje me žuljaju)!I imamo kaj vidit,majstor izvrnuo autobus nasred brijega,koji bi teško i ja s KTM-om spelal! :shock: Kam te vrag jebal-pitam ja,a on se samo zagonetno i zadovoljno smješka!Vratili bus na ketaèe i natjerali ga da se vrati natrag,pa da asfaltom doðe do meeting placea s poèetka prièe!

Uz šale i pošalice smazali bažulj,a Linza i pokoju ljutu...

Mi nastavili za Zagorje!Vrijeme je bilo hladno samo na samom vrhu,inaèe èist ugodno svugdje niže!Zmazali smo se ko prasci,ali je na kraju u praoni sve opet izgledalo kao s poèetka dana! :palacgore:

 

Evo malo fotki i pokoji filmiæ!

 

 

Linza iliti Prašèiæ Babe:

 

2yer0_res1sq6.jpg

4xlIq_res2qw1.jpg

404.jpg

nhBnX_re4qa8.jpg

s0u22_res5xt6.jpg

q4p4E_res6rj4.jpg

 

http://rapidshare.com/files/2194086/Sljeme_051106_035.mpg.html

 

http://rapidshare.com/files/2195006/Sljeme_051106_036.mpg.html

 

Putem prema Zagorju:

sTDIH_res7uo7.jpg

Slijepi odvojak prema kamenolomu sa Zagorske strane:

oHaoo_res8ar1.jpg

I konaèno cilj i zadovoljni smješak na Jurinom licu:

E1qBz_res9qi9.jpg

Putem prema Hunjki iz Gornje Bistre:

1pYKm_res10ys1.jpg

My3eF_res11hh4.jpg

 

http://rapidshare.com/files/2195489/Sljeme_051106_038.mpg.html

 

Odmor kod Hunjke:

xJbEp_res12mg7.jpg

U3e8e_res13jc1.jpg

dXHX9_res14nh3.jpg

f3n02_res15lj1.jpg

Prije,u tijeku i poslije :lol::

9PHMv_res16im6.jpg

vM51m_res17om9.jpg

vnwpA_res18in2.jpg

Kmszk_res19yy7.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 5348 postova
  • Lokacija: Trebinje
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Svaka cast!

Kad naucim malo bolje da vozim,uzecu i ja jednoga Hard endurcica za ovakvih avantura,mada kad vidim Linzu,znaci moze se i sa necim "malo" vecim!?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1249 postova
  • Lokacija: underlittleforest
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

moze s doborom voljom i ekipom sve na planeti ;) pogledaj malo na advrider one moke shto su harlijima obilazili sve io svashta po snijegu blatu makadamu, ludilo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb
Svaka cast Chala! Bravo!

 

PS kad opet dolazis u BG? Ja uskoro dolazim na koji dan do ZGa

 

Nemoj da se ne javiš kad si tu! :wink: 00 385 91 5420 386 ti je moj broj! :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb
vala Doktore ni tebi avantura ne fali ;)

 

 

A vidjet æete tek ovu sutrašnju avanturu!PIèimo od Zg do Rijeke (150 km) po netom prekopanom plinovodu!Nosimo dvije kamere,dva fotiæa....ako se uspijemo probiti cijelom dužinom puta!Ista ekipa dva traktorèiæa(Yamaha 660 Grizzly) KTM EXC 450 i CR 250! :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb

Evo novih dogodovština sa ZagRRebaèke GoRRe:

 

Planinarski dom Lipa i In Memoriam to CR

 

Evo najel sam se i zgrijal u kadi,pa sam malo došel k sebi! :lol: Kak da poènem??? :misli: Ajmo ovako ...pošto su mi svi supatnici za šumu ili ozlijeðani ili na skijanju,a javio mi se friend Èana(onaj koji je Hondi21 uvalio CBR-ku)i zaželio probati off road,ja mu odluèio ustupiti CR-ku i imati društvo! 8) Meðutim sinoæ me nakon našeg dogovora kontaktirao Zorro s KTVJ i pitao želim li se njemu i friendu pridružiti u djiru!Ja objeruèke prihvatio i nakon jutarnjih priprema našli se oko 11:30 kod Šestinske crkve i nedaleko nje ušli u šumu!

 

404.jpg

GmoyB_res2dn9.jpg

VnCSy_res3ye4.jpg

 

 

Odabrali su "lagan" put ka Sljemenu,jer su na rehabilitaciji nakon lomova! :lol: Izbili smo malo ispod Tomislavca i asfaltom nastavili ka Hunjki!Tu skreæemo nazad u šumu u smjeru Lipe!Putem nailazimo na dosta prizora , kao što je ovaj:

 

Btr6Z_res4ia0.jpg

 

Mislim da je nepotrebno spominjati Èanin doživljaj nakon ovoga,s obzirom da mu je ovo prvi dodir s off roadom! :mrgreen: No sami smo si krivi pristavši na vodstvo KTVJ racera! :shock: Meni nije bilo "svejedno",a mogu samo zamisliti kak je bilo Èani!Za upuæene "bob staze" su mila majka za ovo! :misli: No,da ne kukam previše,bio je ovo jednostavno prevelik zalogaj za nekoga tko se prvi puta susreæe sa tim tipom motora!Slijede fotke èlanova ove ekspedicije ili nekima lagane subotnje vožnjice!

 

ZMI9y_res5sx2.jpg

Olphu_res6pc9.jpg

404.jpg

FIojS_res8jz5.jpg

 

Još malo pa smo tamo,govoriše nam KTVJ deèki,bodreæi nas da izdržimo do Lipe!I konaèno je ugledasmo!Planinarski dom sa predivnom promatraènicom s koje puca pogled na obje strane GoRRe!Vrijedilo je izdržati... :palacgore:

 

b2bJH_res10wz9.jpg

UYgaS_res14lv1.jpg

 

Zagorska je starna bila èista,ali je Zg strana bila u magli!

 

nMudu_res11ea1.jpg

 

Naime i Èana i ja smo prvi puta bili na ovom mjestu!Kad gle èuda,stolovi a i okolni parking je uzurpiran od strane ATV družine koja je takoðer odabrala ovu destinaciju za okrijepu!

 

X6QGv_res9an3.jpg

9jFiI_res15wm7.jpg

 

Lovaèke prièe i razmjena dojmova se nižu... :lol: Penjemo se na promatraènicu!Ovo na fotki je Sljemenski toranj , èisto radi doèaravanja njegove udaljenosti od našeg odredišta!

 

s9H4t_res12mi9.jpg

KUNCv_res13dp8.jpg

 

Nakon odmora došlo je i vrijeme povratku!Palimo pile uz gromoglasnu buku i privlaèimo pažnju sviju koji su se tamo zatekli!Èana i kreæemo zadnji! :lol: Nakon kojih par sto metara dolazi do neželjenog zapleta!Naime CR-ka se nepovratno gasi!Kurblamo,guramo,gledamo,šerafimo!U pomoæ nam dolazi još jedan ATV sa Kikijem(DRAS-ov STUNTER iz filmiæa u prijašnjim postovima)!Vežemo CR-ku za ATV i iskusniji KTVJ deèki pokušavaju joj udahnuti život šlepajuæi se za ATV-om,ali bezuspješn!Mrak se bliži,trbusi vape za nadopunom...valja nam brzo naæi neko riješenje!BAL,BAL,BALTAZAR...i dosjetio se...! :palacgore: Ostavljamo CR-ku na Lipi,Èaa sjeda iza Kikija na ATV,Jura obeæava ustupiti Jeep za kasniju Rescue CR Operation i zadovoljni nastavljamo do Grofice!Nije baš sve tako lako ptošlo,ali... :misli: Udovoljavamo molbama i vapajima naših želudaca,nagradivši ih grahom s kobasama i nakon malo odmora,zbog mraka ,se spuštamo još jednom "predivnom",po izboru našeg KTVJ Zorroa,stazom do Šestina!Slijedi rastanak,ali ne i kraj prièe... :shock:

Vozimo se Èana i ja na DRZ-u do garaže u kojoj ga i otavljamo,te nastavljamo kombijem!Preuzimamo Nissan Patrol i jurimo jernas èeka moj stari prijatelj Bubi kojeg sam zamlio da nam bude vodiè!On prilaz s te strane Lipi jako dobro zna kroz ATV iskustva! :palacgore: U planini donjoj napuštamo asfalt i nakon par sto metara ruèno uklanjamo kamenje odronjeno sa obližnje stijene baš na našoj putanji!Kao da nismo dovoljno umorni??? :x

Dalje me strah i pisati što je sve Nissan savladao,jer ima i djece na forumu!A i Jura æe ovo proèitati! :lol: Napokon dolazimo ponovo na mjesto na kojem se sve zakompliciralo!Kmica i tišina ko u grobu!Èana i ja odlazimo po CR-ku , a Bubi strateški ostaje na straži kraj Jeepa! :wink: Skidamo prednji kotaè i na jedvite jade smještamo CR-ku u Patrol!Slijedi još jedan prolazak putem, na kojem smo maloèas upotrijbili svo znanje i dostignuæa tehnike uklopljena u ovo èudo nazvano Nissan Patrol i nakon desetak minuta strave i užasa uspijevamo se probiti natrag na asfalt...

 

3LC88_res16ge7.jpg

JvWzc_res17yg0.jpg

404.jpg

yHD3T_res19ho4.jpg

gI0LQ_res20sl7.jpg

EnXMZ_res21rg1.jpg

ugIbs_res22md0.jpg

 

Nastala je legenda...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb

Evo malo se jahalo i danas.ali nažalost - solo! :misli: Naime mogao sam samo do 15:00,pa s obzirom da rijetkima to odgovara,a ti su sad na skijanju,otišao sam solo! :lol:

Krenuo u Šestinama u šumu i nastavio uzbrdo putem ka Sljemenu koji su mi KTVJ decki pokazali prošlu subotu!Pomalo ... i prošlo bez problema! Skrenuo na jednom putu desno i došao do trase žicare!Zanimljiv je naziv tog puta!Gipsova staza! :lol: Poceo se opasno spuštat i sužavat , pa sam se okrenuo nazad! :shock: Što drugo od Gipsa ocekivati! :lol:

 

2k3M8_a1pq4.jpg

rkGVb_a2sg5.jpg

cdY3X_a3ag5.jpg

404.jpg

n02n8_a5pr4.jpg

PnMe6_a6sn3.jpg

4btrn_a7ll0.jpg

VFP9V_a8tz6.jpg

uS2LA_a9qq9.jpg

I5NoR_a10sn3.jpg

 

 

Kao što se i vidi na fotkama dan je bio "jako oblacan" i pred kišu! :palacgore: Po povratku na stari put sam poceo pratiti oznake za Brestovacu i put me doveo do ex bolnice Brestovac koju sam neoptereceno mogao razgledati,odnosno tocnije-njezine ostatke! :? Tišina,nikog živog oko mene,sablasno,ali i trenutak za pamcenje! :wink: Iskoristio sam trenutak za mali odmor i usput napravio "par" fotki! :lol:

 

EFiqV_a11la6.jpg

Fc8GB_a12ch6.jpg

IQTky_a13xd6.jpg

Owg77_a14wy7.jpg

qPX8f_a15bg4.jpg

P2Ihn_a16tr1.jpg

N0ylr_a17py6.jpg

AOglT_a18jk3.jpg

8zCHo_a19pj4.jpg

JAcJL_a20xd0.jpg

3MUtf_a21pf4.jpg

BVMNh_a22yb7.jpg

 

 

Nakon temeljitog razgledavanja nastavio sam ka vrhu i izbio na asfalt kod Erberovog puta i odlucio pokušati proci njime!Znao sam da sigurno rade na raspremanju staze po kojoj je prije koji dan skijala ženska elita FIS-a,pa da ne smetam! :lol: Medutim bili su okupirani radovima u ciljnoj areni,pa sam nesmetano mogao uhvatiti par kadrova DRZ-a u snježnom okruženju - tocnije bljuzgi u koju se staza pretvorila!

 

dHnx0_a23mg5.jpg

Edpnv_a24zt0.jpg

 

 

Nastavljam dalje Erberovim putem i prelazim na asfalt!Spuštam se u Zagorje i negdje pred kraj skrecem lijevo na poznati put koji vodi na Bistranski vrh! :misli:

 

404.jpg

v2pVK_a26rd7.jpg

 

Put je sa sjeverne strane osjetno mekši i slijedi par zahtjevnijih šnita koje s lakocom prolazim! :jesus:

 

404.jpg

bT0AW_a28vy0.jpg

W5MTu_a29gn2.jpg

 

 

 

I eto me!Malo radim pauzicu!Pijem vodu,palim cigaretu,fotkam...Guštam jednom rjecju... Ovdje je jedno veliko šumsko križanje i putevi vode ka Bistri i Sljemenu!Obilježeno je Raspelom,pokojom klupicom za umorne planinare...

 

 

qNGEB_a30oq5.jpg

qNYy1_a31rp3.jpg

Yjq3j_a32hr8.jpg

meHwa_a33as8.jpg

 

Nastavljam u smjeru Sljemena i nakon nekog vremena ponovo križanje!Ovaj puta mogu birati hocu li ka Francuskim rudnicima,Kamenim svatima...Odlucujem se s obzirom na doba dana da idem pored rudnika ponovo do Erberovog puta i onda sa parkirališta dalje poznatim putem do Hunjke!Namjera mi je bila spustiti se u Markuševecku trnavu,posjetiti Super Juru i zapaliti na šljaku!U cemu na kraju uspijevam!Dakle oprao pilu kod Jure,popio cugu s njim i stigao na šljaku u 16:00,gdje upravo nastaje ovaj izvještaj! :lol:

 

404.jpg

xaspW_a35qw6.jpg

 

Teško da bih mogao ljepše provesti radni dan! :misli:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2245 postova
  • Lokacija: Beograd

Doc, i dalje neka nekompatibilnost sa postovanjem slika "tamo i ovamo".

 

Slike pogledajte ovde jebeno su prelepe!!!

 

Bravissimo Dottore!

 

Ej a da dodjem ja tu na jedan vikend, a? Dam ti lovu da vodis Kseniju i Jelenu u kino a ti meni ovaj prdavac, pa ti ga mozda i vratim celog :mrgreen:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 541 postova
  • Lokacija: Zagreb
Doc' date=' i dalje neka nekompatibilnost sa postovanjem slika "tamo i ovamo".

 

Slike pogledajte ovde jebeno su prelepe!!!

 

Bravissimo Dottore!

 

Ej a da dodjem ja tu na jedan vikend, a? Dam ti lovu da vodis Kseniju i Jelenu u kino a ti meni ovaj prdavac, pa ti ga mozda i vratim celog :mrgreen:

 

Maznut æemo Francu KTM-a i idemo skupa! :lol: Pa razbij njegov KTM!

 

HINT Ovaj ga tjedan nema,na skijanju je u Italiji,a ja imam kljuè od garaže! :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2245 postova
  • Lokacija: Beograd
Doc' date=' i dalje neka nekompatibilnost sa postovanjem slika "tamo i ovamo".

 

Slike pogledajte ovde jebeno su prelepe!!!

 

Bravissimo Dottore!

 

Ej a da dodjem ja tu na jedan vikend, a? Dam ti lovu da vodis Kseniju i Jelenu u kino a ti meni ovaj prdavac, pa ti ga mozda i vratim celog :mrgreen:

 

Maznut æemo Francu KTM-a i idemo skupa! :lol: Pa razbij njegov KTM!

 

HINT Ovaj ga tjedan nema,na skijanju je u Italiji,a ja imam kljuè od garaže! :wink:

 

E jebiga, ja sam tu ali kao da me nema. Dosle mi neke drugarice iz NYC pa moram da ih handlujem....tako da sam ovaj vikend na paintballu :mrgreen: :mrgreen:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 438 postova
  • Lokacija: Beograd
Doc' date=' i dalje neka nekompatibilnost sa postovanjem slika "tamo i ovamo".

 

Slike pogledajte ovde jebeno su prelepe!!!

 

Bravissimo Dottore!

 

Ej a da dodjem ja tu na jedan vikend, a? Dam ti lovu da vodis Kseniju i Jelenu u kino a ti meni ovaj prdavac, pa ti ga mozda i vratim celog :mrgreen:

 

Maznut æemo Francu KTM-a i idemo skupa! :lol: Pa razbij njegov KTM!

 

HINT Ovaj ga tjedan nema,na skijanju je u Italiji,a ja imam kljuè od garaže! :wink:

 

E jebiga, ja sam tu ali kao da me nema. Dosle mi neke drugarice iz NYC pa moram da ih handlujem....tako da sam ovaj vikend na paintballu :mrgreen: :mrgreen:

 

Si poneo sosku :baeh: :finger:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2245 postova
  • Lokacija: Beograd
Svaka cast i cestitam na hrabrosti' date=' jer ipak nije naivno ici u takve avanture sam! :shock:[/quote']

 

Njemu jedino lose sto moze da se desi je da ga neka mecka pomesa sa muzjakom, odvede u jazbinu i siluje ga do proleca? :mrgreen: :mrgreen:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja