Tajson 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi,ako neko zna gde ima da se kupi helikoil,oblajznuo je navoj na svecici,neka mi javi,ja sam iz Panceva,ali nije problem i da porucim da mi stigne postom,samo da saznam gde ima da se kupi,poZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6837 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 6596 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To se prodaje kao kit.Ureznica,alat za uvrtanje i par "heliciola" i moze dobro da iskosta.Najjeftinije ti je da se obratis nekoj radionici,nije moranje da bude bas za motocikle, i da ti to ugrade.Brza operacija,dugotrajno resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Radi Djekic u Sarajevskoj a u Louisu je komplet 50 eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...