HornY 57 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sigurno ici, ima li jos zainteresovanih?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo opsirnije, o cemu se radi? Kakva zurka, jel se organizuju neke manifestacije sa motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana sam cuo na radiju reklamu za "zurku" na Miseluku, sad ne znam koji je redovan program, ali pored gomile ljudi sa svih strana, verujem da ce biti i drag trka i bla bla... http://www.misheluk.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd javicu ti za koji dan, pa bi mogli da skoknemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije krenuti ranije kako bi se video sa par drugara iz NS-a... Ali evo predloga puta za ostale koji ce krenuti iz BG-a... U povratku mozemo svratiti i do ZR posto i tamo ima skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan na miseluku se inace svake nedelje odrzavaju zurke samo sto ce ova biti legalna hornet nebih ti preporucio da ides putem za novi sad preko indjije i pazove jer je put katastrofa,kao ni zrenjanin novi sad ima organi da ti otpadaju kako je dobar put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna neki program kad sta pocinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hornet nebih ti preporucio da ides putem za novi sad preko indjije i pazove jer je put katastrofa,kao ni zrenjanin novi sad ima organi da ti otpadaju kako je dobar put slazem se, bolje je da idete preko simanovaca, pecinaca, kraljevaca, rume, iriga, iriskog venca nego preko nove pazove i indjije ako vec hocete da izbegnete putarinu, mada auto put bg-ns ima one stare kratke rampe pa moze da se prodje bez problema, a i ima samo jedna rampa, jeste dosadno ali ako vec hocete uzbudljiviji put bolji je sigurno ovaj sto sam gore naveo, ili da do rume idete auto putem pa od rume dalje preko iriskog venca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan definitivno je bolja opcija da se ide preko rume i iriga, put od indjije do karlovaca ce vas rasturiti. Najbolja varijanta je da dodjete do indjije i onda skrenete za rumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ste takvi, ko ima kamenje u bubregu ili žuči onda pravac put BGD-Indjija Novi Sad i ima da ga nema :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i planirao, tako uvek idem, tek sad vidim da sam u stvari na mapi stavio da ce se ici preko Indjije...a taman sam se spremio da Vas pitam sto ne pogledate mapu ;D ;D ;D Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...