wice 84 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ovako,u pitanju je honda cbr600f ,kada se zagreje i kada je na leru cuje se da malo menjac susti,kada se pritisne kvacilo sustanja nema,kada je kvacilo pusteno cuje se sustanje ,a ako se potrudi mogu se malo i osetiti vibracije od tog sustanja kada je ruka na guvernalu.e sada sta mene intresuje pretpostavljam da je neki lezaj u menjacu ili na glavnom snopu ili tako nesto,ima li neko ideju sta to moze biti i kolika je cena tog dela? da napomenem da se menjac lepo salta,ne glavi i ne ispada iz brzine,u voznji nisam mogao da cujem da li susti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je korpa, ne bi trebalo da bude strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije korpa.ona bi trebalo da cangrlja,ovo se vise cuje da bruji,kao lezaj kada susti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan neki lezaj na snopu brzina tako se isto culo meni na vektri pre 5 god kada sam se vracao iz Beca i jedva sam stigao do kuce sva sreca crko lezaj ispred kuce a ulje u menjacu se upalilo od trenja nisam mogao da saltam iz 2 brzine nekih 130km od kuce ali srecom stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kod honde,,,,verovatno korpa,,vozi tako jos jedno 100.000km,pa ce da vidimo sta je :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znaci mislis da je korpa iako susti? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno korpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 6, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod honde,,,,verovatno korpa,,vozi tako jos jedno 100.000km,pa ce da vidimo sta je :) Ako u medjuvremenu ne zaboravi na "problem" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sada nesto razmisljam,vozao sam se ovih dana i pocinjem da sumnjam da mi se chuje i lanac bregaste,kada je hladan na leru malo zvecka,ali u voznji cim predje 4000 obrtaja pa na dalje cuje se da malo cangrlja,i povezano je sa dodavanjem gasa,,,cuje se kao da lanac malo struze o deklo ili sta vec neznam kako da opisem,kako mogu proveriti dali je lanac za zamenu ili spaneri?dali on sam doteze lanac ili se to rucno vrsi?u pitanju je 600 f3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Maj 24, 2009 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upali motocikl i uzmi neki srafciger sa tvrdom,plasticnom drskom,rukohvat na uvo a metalnim delom prati po masini odakle zvuk dolazi...naravno plastike skinute. I sam vozim cbr1000f i taj zvuk imam od kako je posedujem,vozio sam jos par tudjih sto 600 sto 1000f-ova sa istim zvukom,negde izrazenije negde blaze ali "sustanje"je tu. Izgleda da tako rade... Pozdrav Nenad. P.S. imas na youtube-u dosta snimaka pa poslusaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Susti korpa kvacila,a i ja dobijam blagu vibraciju i sustanje na 5000 obrtaja! Honda je to,teraj i ne brini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 24, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sada nesto razmisljam,vozao sam se ovih dana i pocinjem da sumnjam da mi se chuje i lanac bregaste,kada je hladan na leru malo zvecka,ali u voznji cim predje 4000 obrtaja pa na dalje cuje se da malo cangrlja,i povezano je sa dodavanjem gasa,,,cuje se kao da lanac malo struze o deklo ili sta vec neznam kako da opisem,kako mogu proveriti dali je lanac za zamenu ili spaneri?dali on sam doteze lanac ili se to rucno vrsi?u pitanju je 600 f3 probaj dok motor radi da nategnes spaner (ako je moguce) sa shrafcigerom. Ako cangrljanje prestane, onda je spaner. Imao sam isti problem na Yamahi, samostelujuci spaner. Izvadim ga, radi ok, stavim ga, cangrlja. Onda sam ga nategao dok motor radi i gle cuda, od vibracija motora spaner popusti, a dok je u ruci fercera ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sustanje se cuje malo u menjacu,ali mi je problem ovo malo cangrljanje,kada stoji u mestu i kada dajem gas necuje se,ali se cuje samo u voznji kada masina poteze...plasim se da se slucajno ne cuje osovinica klipa ili tako nesto...neznam kako da docaram zvuk,recimo potseca na zvuk jave 350 kada pocne da prelama ili kao kada pufce na jednoj izduvnoj grani ....u svakom slucaju ne gine mi skidanje poklopca da vidim kakav je lanac.dali je moguce skinuti spaner ?dali treba neki specijalni alat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 24, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za spaner bi trebalo da ti je gedora 10-ka ili tu negdje dovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ok,nego koliko sam video na netu fa treba i neki kao osigurac od lima kao t kljuc da bih mogao da vratim spaner nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan lanac ces lako da skontas zacepi auspuh nekom krpom,i onda ga zavrti na 3500-4000 obrtaja i on ce da se cuje konstantno,ako se cuje probaj da dotegnes spaner malim srafcigarom.e sad ako prestane promeni spaner ali nemoj voziti sa tako nategnutim spanerom jer ces da ostetis lezaje na radilici ili bregastoj.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,nego koliko sam video na netu fa treba i neki kao osigurac od lima kao t kljuc da bih mogao da vratim spaner nazad Moze i mali shrafciger. Fora je da ga "namotas" i onda tako namotanog instaliras i pritegnes, pa onda pustis da se "odmota". Da li ces to sa limom ili bilo cim, tvoja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala. znaci mogu slobodno da ga skinem a da ne skidam poklopac ventila?mislim na skidanje spanera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala. znaci mogu slobodno da ga skinem a da ne skidam poklopac ventila?mislim na skidanje spanera Ako se nevaram tvoj je spaner na principu kao i moj. Pa evo lin pa pogledaj slike: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16509.500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 25, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje imam cbr 600 f i kod mene se javlja to zvecanje u niskim obrtajim(do 4000 obrtaja) kada je hladan a prestaje cim krenem.Primetio sam na jos par cbr-ki kao sto ja imam da se javlja skoro indetican zvuk posle paljenja motora kada je hladan.Kada motor dobije radnu temperaturu i pri davanju gasa nista se ne cuje nema nikakvog sustanja,zveckanja,lupkanja...motor inace radi bez ikakvih problema.Majstor mi je rekao da treba da se pocnem brinuti jedino ako se nesto bude culo pri dodavanju gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje imam cbr 600 f i kod mene se javlja to zvecanje u niskim obrtajim(do 4000 obrtaja) kada je hladan a prestaje cim krenem.Primetio sam na jos par cbr-ki kao sto ja imam da se javlja skoro indetican zvuk posle paljenja motora kada je hladan.Kada motor dobije radnu temperaturu i pri davanju gasa nista se ne cuje nema nikakvog sustanja,zveckanja,lupkanja...motor inace radi bez ikakvih problema.Majstor mi je rekao da treba da se pocnem brinuti jedino ako se nesto bude culo pri dodavanju gasa. Tipicni sindromi bolesnog spanera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan moze li sa sta uraditi?ili samo zamena spanera.koliko kosta isti nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan mozes ga otvoriti i oprugu malo naspanovati ali kratkog je to daha,a nov je oko 60 70 jevreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa bar da probam dali ce se izgubiti cangrljanje,ako se izgubi kupicu nov.... mada sam gledao na netu postoje i manuelni spaneri,i ne deluju mi komplikovano,mogu ga i napraviti,ali neznam koliko se cesto mora stelovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan mozes probaj oprugu spanovati prosto je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...