Pop Milan 1 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Motorciklista iz Mladenovca danas u 15.45 vracajuci se sa Kosmaja velikom brzinom ispravio krivinu , udario u mostic pored puta i tesko se povredio (povreda kicme). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To je moj drug i nas clan sa foruma, vozi zuti Ducati 748. Uspeo sam da saznam da ima otvoren prelom noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cce biti sve u redu.Dimac izvestavaj ako saznas nesto vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu prvo reci VELIKA SRAMOTA....svaka cast izuzecima a bilo ih je samo 2,kolegijalnost je ravna NULI pored onoliko vas koji ste samo prosli,uz poglede pune podsmeha i podrugivanja i ko zna kakvih komentara! Pa mogli ste bar stati da vidite o cemu se radi,ne daj boze da ponudite svoju pomoc,mozda treba da se da krv! Bice mi veoma drago ukoliko budem uvredio nekog od gore spomenutih "kolega"! a sada sto se tice povreda bio je u svesnom stanju,nije mu povredjena kicma,polomio je nadkolenicu,i mozda 2 rebra nadam se da ce se javiti nas andjeo cuvar nella i dati jos neku informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 1, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan a sada sto se tice povreda bio je u svesnom stanju,nije mu povredjena kicma,polomio je nadkolenicu,i mozda 2 rebra nadam se da ce se javiti nas andjeo cuvar nella i dati jos neku informaciju Uf,dobro je. a za kolegijalnost,nemam sta da dodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je javljeno da je Aca na operaciji,ima dvostruki prelom noge. Dobro je,kako je moglo da bude. PS.Deki za one smradove sto su prosli kao da se nista nije desili nemam reci... Dabogda se nikad oni ne nasli u takvoj situaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 1, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko, kada je to bilo? Videli smo se ispred moje gajbe, jel to bilo posle toga? Zna li se kako se to desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, kada je to bilo? Videli smo se ispred moje gajbe, jel to bilo posle toga? Zna li se kako se to desilo? Ja sam se vracao sa tog mesta,bilo je pola sata pre naseg susreta,odprilike. Ne znam tacno sta se desil,vazno je da je Aca u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan a sada sto se tice povreda bio je u svesnom stanju,nije mu povredjena kicma,polomio je nadkolenicu,i mozda 2 rebra nadam se da ce se javiti nas andjeo cuvar nella i dati jos neku informaciju Ja se izvinjavam na pogresno prenetoj informaciji za povredu kicme, to sam cuo od nekih mestana koji su tu bili na licu mesta jer sam naisao kad je decko bio vec odvezen samo je motor bio pored asfalta. P.S. Hvala Bogu da nije mnogo povredjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu prvo reci VELIKA SRAMOTA....svaka cast izuzecima a bilo ih je samo 2,kolegijalnost je ravna NULI pored onoliko vas koji ste samo prosli,uz poglede pune podsmeha i podrugivanja i ko zna kakvih komentara! Pa mogli ste bar stati da vidite o cemu se radi,ne daj boze da ponudite svoju pomoc,mozda treba da se da krv! Bice mi veoma drago ukoliko budem uvredio nekog od gore spomenutih "kolega"! a sada sto se tice povreda bio je u svesnom stanju,nije mu povredjena kicma,polomio je nadkolenicu,i mozda 2 rebra nadam se da ce se javiti nas andjeo cuvar nella i dati jos neku informaciju Zao mi je momka i zelim mu brz oporavak. A sto se tice gore navedene nekolicine koja je stajala pored puta podsmevajuci mu se, ako ih kojim slucajem poznajete ,a da su clanovi ovog foruma, moj je predlog da im se ukinu nalozi jer im zaista ne bi bilo mesto ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite za off Da nema taj decko mozda kovrdzavu kosu i krali su mu ranije tog ducati-a pa nije imao bocne stranice jedno vreme na motoru ? zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se u temi o nesrecama i povredama motociklista NE KORISTE neproverene informacije na bazi "rekla-kazala" i "rekao mi neki covek", posto je ova tema veoma ozbiljna, a samim tim nikako ne trpi greske i improvizacije. Ako ne postoji proverena informacija od direktnih ocevidaca dogadjaja, zvanicnih organa ili sredstava informisanja (policija, hitna pomoc, novine,TV) bolje je NE NAPISATI NISTA, nego olako konstatovati "povredu kicme" koje hvala Bogu nije bilo. Aleksandru zelim brz oporavak, prema rechima drugara iz Mladenovca danas je imao mnogo, mnogo srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite za off Da nema taj decko mozda kovrdzavu kosu i krali su mu ranije tog ducati-a pa nije imao bocne stranice jedno vreme na motoru ? zelim brz oporavak To je on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim mu sto brzi i bezbolniji oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam decka, bio je zimus u Nisu kod nas i kupio je delove za tog ducati-a... strasno sta se sve desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, drz se, dobro je proslo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Nije svako ucen i profesionalac kao TI (kazes da si velike skole zavrsio ,neznam samo koji se to fakultet izucava da covek bude fotografcic). A ti se u sve razumes butas nos u svaku temu pokusavas da budes duhovit i da se nametnes vlasniku i urednicima foruma nebili i sam postao urednik (posto si osetio da ce od ovog foruma biti nesto i da ce postati komercijalan) a neznas vola u d---e da ubodes .Svaku temu moras da zloupotrebis, upropastis i da doprineses da bude zakljucana .Prepucavas se sa svima, isteravas neku pravdu najveca si SOKACARA . Sta imas ti da pises ko kad i kako treba da otvara temu jesi li ti urednik ??? ,pises tu neke nebuloze ,balavis bez veze nesto ni sam neznas sta trabunjas bas si pravi primitivac ,dzabe je sto si ti otisao iz sela u Bg. kad selo nije otislo iz tebe. To sto si duze od nekih na forumu i dobar si sa vlasnikom ne daje ti za pravo da juris po forumu i edukujes mladje clanove pravopisu jer nezive svi u Bg. ja zivim na selu (ponosan sam na to) pisem kako govorim i ne patim od toga u ostalom bolje je biti seljak nego malogradjanin :-*. To sto sam napisao da necu da komentarisem tvoj post je iz razloga sto nije bilo ni vreme ni mesto da se u ovoj temi prepucavam sa tobom ali posto TI to hoces evo ja ti odgovori. Sram te bilo, ti nemas osnovnu ljudsku kulturu i sujetan si ko seoska mlada, a o vaspitanju i ostalim stvarima ne bih ni da potezem jer je za tebe to domen naucne fantastike :o Covek je krajnje konstruktivno i dobronamerno hteo da stvari uvede u svoje pozitivne tokove iako se radi o nesrecnim situacijama, al da budu za nauk i oprez svima onima koji se jos nismo suljali i kozom kocili po asfaltu, al takvima kao ti je dzaba pricati ??? I selo i grad su mi podjednako draga i lepa mesta i u raznim selima i gradovima imam veliki broj velikih prijatelja i ne bih ih se odrekao za sve pare ovog sveta, a svakome ko se drzne da popuje i glupira se na temu da postije razlike izmedju ovih i onih poslao bih ga da zivi van ove planete, da svojom gluposcu, malogradjanstinom i primitivizmom ne truje ovu divnu zemljicu. Ti se upires iz sve snage da dokazes kako si ti veliki seljak, al ti si jedna obicna primitivna seljacina, kad mozes ovakvog coveka da napadas i to samo iz razloga sto nisi umeo da prihvtais sugestiju i konstruktivnu kritiku. Zao mi je naoff-u, a jos mi je zalije sto se prepucavamo u temi u kojoj nema mesta za ovakve stvari, a decku od srca zelim sve najbolje, da mu zarastu rane junacke i izblede povrede, pa da ga sto pre vidimo na drumu i u drumskim kafanama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Maj 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravoučenije: Postujte samo proverene informacije, naročito o tako osetljivim temama kao što su nesreće vezane za nas, motorcikliste. Dosta mi je više smrti, polomljenih ruku i nogu...naročito je teško kad se neproverenim informacijama izazove nervoza i bes, odmah pomislim kako bi moja porodica reagovala da čuje tako nešto o meni a posle se ispostavi da ipak nije došlo do najgoreg? Povređenom momku želim sve najbolje i što brži oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mislim da je pametnim ljudima sve vec receno, iako je Saxi bio ostar u ome, ali nista nije netacno rekao. Milane, ne pomaze skretanje paznje na nepostojecu diskriminaciju na relaciji seljaci-gradjani jer se sve moze ponovo procitati, i videti da ni implicitno, a kamoli eksplicitno ne postoji ama bas trunka asociranja na tako nesto, pa je svima jasno da samo pokusavas da skrenes paznju na nepostojece stvari. Ne pomaze ni zalba na korekcije oko izrazavanja jer si u temi o akciji za Kulinu na Ukrs/Vaskrs ove godine trazio da se Uskrs prepravi u Vaskrs jer je to pravilno a ovo nepravilno. Grubom greskom i zeljom rukovodioca akcije da se sama akcija sto bolje realizuje, naslov teme je i prepravljen i time je Tvojoj zelji udovoljeno, o cemu si iskazao zadovoljstvo u posebnoj poruci "pohvale".....ali nisi se nicim, ali bas NICIM drugim izjasnio da pomognes tu akciju, ili to meni nije poznato. Mogao si poslati polovnu odecu ako je vec nisi mogao doneti. .....ali nisi. Mogao si se prikljuciti karavanu sa prikupljenom pomoci jer je prosao pored Tvog sela. .....ali nisi. Mogao si osmisliti neki svoj nacin da podrzis ovu akciju. .....ali nisi. Jedino sto si uradio je da ispravljas eventualne pravopisne greske koje si mogao zanemariti postavljajuci cilj akcije ispred jezicke forme. .....ali nisi. Znas, iskreno, vise si puta mogao i trebao biti banovan zbog svog rada i nacina rada na forumu, ali nisi. Ovaj put sam licno trazio ban i nadam se da cu moci da napisem da si se mozda mogao provuci i ovaj put ali nisi. Eto, toliko sa moje strane uz potpunu podrsku Gremlinu i Saxiju, ljudima koji itekako daju sebe ovoj prici nesebicno, i pre svega odrade stvari pa tek onda ponesto i napisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saxi,potpuno te podrzavam u tvom stavu oko nachina pisanja na forumu,i vredjanja ljudi..ipak da se vratim na pochetak,dechko jeste pogreshio jer nije imao proverenu informaciju ali ne vidim da je to bash toliko strashno..slazem se da treba biti oprezan sa takvim stvarima ali on je ipak tu informaciju stavio u zagradu,tako da je nisam uzeo zdravo za gotovo..lichno vishe volim da chujem loshu vest pa da se ispostavi da nije toliko losha nego da chujem dobru pa da se ispostavi da je losha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan nije lepo da pricate i da se prozivate po ovim temama oko nekih "vasih " bolest. (Gremlinu saxiju i lanciji moja podrska) ali ovo nije tema za to. Ima li informacija o decku, stanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bice vise informacija kad budem pricao sa njim. Ono sto sada znam je da je svestan i da se operacija dobro zavrsila, postavili su mu fiksatore. U ponedeljak ili utorak cemo ici u posetu pa cu posle napisati sve detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde lezi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pao, zna li se vise, koliko vidim, dobro se razbio, kapiram da nije isao 50kmh... Brz oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Iako su mi izbrisali danasnji post,ponavljam da je sramota da se prepucavate u ovakvim temama... Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...