Jump to content

Moto Zajednica

CENE RAZBIJENIH MOTORI U USA

Recommended Posts

• Drug član, 2324 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

Na sve ove cene odmah se spušta pri ulasku na plac i do 50% za neke modele(apsurdno je da im stoje polupani motori koji su toliko skupi za popravku da se čak ni ne isplati da stoje na placu jer se i za njih plaća doprinos državi)...pa je tu onda povraćaj poreza jer izvoziš motor iz zemlje itd...Čisto za informaciju :)

Pozdrav!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

PA NIJE BAS TAKO KAKO TI KAZES U CENI IH MOZES UBITI SAMO10% A NE 50% KAKO TI KAZES.JESI LI KUPOVAO MOTOR U USA DA ZNAS.JA SAM IH KUPIO PUNO,PUNO PA ZNAM.A ONI STO STOJE SE NE PLACA NISTA DRZAVI.A ZA POVRACAJ POREZA SE OBRATI TVOJIM DRZAVNIM ORGANIMA.AMERI NE VRACAJU NISTA KAD DAS OTISLO.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kome jos trebaju njihovi krsevi . Pun je " YU" Tube snimaka njihovih izivljavanja na motorima, i sad kad im dusu izvade, jos i polupaju pa mi da kupujemo  !  Trt milojka - Za te krseve ne dajem ni prebijenu paru !

• Drug član, 2324 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

Kome jos trebaju njihovi krsevi . Pun je " YU" Tube snimaka njihovih izivljavanja na motorima, i sad kad im dusu izvade, jos i polupaju pa mi da kupujemo  !  Trt milojka - Za te krseve ne dajem ni prebijenu paru !

:-*

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

;D ;D ;D

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: klr

KAKO NEMA, VIDIS DA JE COVEK KUPIO MNOGO MNOGO UDARENIH MOTORA, I ZELI DA NAM TO ISKAZE. HVALA MU :P

I DANAS SUTRA KAD DOBIJEMO SENGENE, IMA GOMILA NAS KOJI BI SE ZAPUTILI U AMERIKU DA UZMEMO UDAREN MOTOR, AL ZAHVALJUJUCI OVOM OGLASU ZNAMO DA SU U AMERICI SKUPI UDARENI MOTORI, PA ISTE MOZEMO DA KUPUJEMO I U SRBIJI...JA SAM TO TAKO SHVATIO...

• Svrati ponekad, 169 postova

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

TRT MILOJKA ,to ti je dobro,  ;D

TRT MILOJKA - stari srpski izraz !  ;D  ;D  ;D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

AMERI NE VRACAJU NISTA KAD DAS OTISLO.

Kao non-resident drzave u kojoj si kupio motor NE PLACAS porez, vec isti placas kad registrujes motor/vozilo u drzavi u kojoj zivis, posto nikad neces registrovati motor znaci nikad neces platiti porez na prodaju. 

• U prolazu, 0 postova

Ja se izvinjavam sto mi je tastatura zablokirala,NAMERNO pisem velikim slovima jer bolje vidim.ja nisam mlad kao ostali bajkeri na forumu ,ja imam 52 godine pa mi se poceo gubiti vid,ali jos uvek volim i vozim zujalice a ne copere.Stranicu sam dao da se ljudi mogu orijentirati oko cena motora.Hvala

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

Imas u Svabiji(Minhen)-wf-bikes imaju i havarisane i normalne,nije otpad ali moze se nadje

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja