misomoto 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZA SVE ONE KOJE INTERESUJU CENE MOTORA U USA NEKA POGLEDAJU OVU STRANICU www. autocyclers.net VIDECETE DA NI OVDE MOTORI NISU DZABE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3228 Napisano April 29, 2009 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Na sve ove cene odmah se spušta pri ulasku na plac i do 50% za neke modele(apsurdno je da im stoje polupani motori koji su toliko skupi za popravku da se čak ni ne isplati da stoje na placu jer se i za njih plaća doprinos državi)...pa je tu onda povraćaj poreza jer izvoziš motor iz zemlje itd...Čisto za informaciju Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misomoto 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan PA NIJE BAS TAKO KAKO TI KAZES U CENI IH MOZES UBITI SAMO10% A NE 50% KAKO TI KAZES.JESI LI KUPOVAO MOTOR U USA DA ZNAS.JA SAM IH KUPIO PUNO,PUNO PA ZNAM.A ONI STO STOJE SE NE PLACA NISTA DRZAVI.A ZA POVRACAJ POREZA SE OBRATI TVOJIM DRZAVNIM ORGANIMA.AMERI NE VRACAJU NISTA KAD DAS OTISLO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti se zaglavio CAPS LOCK taster?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kome jos trebaju njihovi krsevi . Pun je " YU" Tube snimaka njihovih izivljavanja na motorima, i sad kad im dusu izvade, jos i polupaju pa mi da kupujemo ! Trt milojka - Za te krseve ne dajem ni prebijenu paru ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3228 Napisano April 30, 2009 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kome jos trebaju njihovi krsevi . Pun je " YU" Tube snimaka njihovih izivljavanja na motorima, i sad kad im dusu izvade, jos i polupaju pa mi da kupujemo ! Trt milojka - Za te krseve ne dajem ni prebijenu paru ! :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 30, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kome jos trebaju njihovi krsevi . Pun je " YU" Tube snimaka njihovih izivljavanja na motorima, i sad kad im dusu izvade, jos i polupaju pa mi da kupujemo ! Trt milojka - Za te krseve ne dajem ni prebijenu paru ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano April 30, 2009 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan TRT MILOJKA ,to ti je dobro, ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Ko j... amere kad u Evropi ima svega ;D ;D ;D i ko je lud da prevali toliki put ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan KAKO NEMA, VIDIS DA JE COVEK KUPIO MNOGO MNOGO UDARENIH MOTORA, I ZELI DA NAM TO ISKAZE. HVALA MU I DANAS SUTRA KAD DOBIJEMO SENGENE, IMA GOMILA NAS KOJI BI SE ZAPUTILI U AMERIKU DA UZMEMO UDAREN MOTOR, AL ZAHVALJUJUCI OVOM OGLASU ZNAMO DA SU U AMERICI SKUPI UDARENI MOTORI, PA ISTE MOZEMO DA KUPUJEMO I U SRBIJI...JA SAM TO TAKO SHVATIO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 30, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako ljudima kojima se zaglavio caps lock mogu to da odglave sa obicnim nozem ne moraju da kupuju novu tastaturu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ja nigde ne vidim cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam nesto sto ima veze sa ovakvim naslovom. Ima motora koji i nisu tako skupi, jos ako se uzme vise komada... http://wreckedbike.com/2004_Ducati_999_Motorcycle_for_Sale.html http://wreckedbike.com/2007_Honda_CBR600RR_Salvage_for_Sale.html http://wreckedbike.com/2007_Yamaha_YZF_R6_Motorcycle_Salvage.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ljudi, nebitno je sve to, nego kakve veze sve ovo ima sa temom "Mali oglasi forumasa"?!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan TRT MILOJKA ,to ti je dobro, ;D TRT MILOJKA - stari srpski izraz ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan AMERI NE VRACAJU NISTA KAD DAS OTISLO. Kao non-resident drzave u kojoj si kupio motor NE PLACAS porez, vec isti placas kad registrujes motor/vozilo u drzavi u kojoj zivis, posto nikad neces registrovati motor znaci nikad neces platiti porez na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misomoto 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto mi je tastatura zablokirala,NAMERNO pisem velikim slovima jer bolje vidim.ja nisam mlad kao ostali bajkeri na forumu ,ja imam 52 godine pa mi se poceo gubiti vid,ali jos uvek volim i vozim zujalice a ne copere.Stranicu sam dao da se ljudi mogu orijentirati oko cena motora.Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan sto se patis s caps lockom "MATORI"..... vidi ovo....jel bolje? eto nadam se da sam pomogo. :o ;D ;D ;D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tako nesto malo blize???Recimo Italija,Slovenija,Austrija???Jel zna neko za neki otpad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Svabiji(Minhen)-wf-bikes imaju i havarisane i normalne,nije otpad ali moze se nadje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...