vlada008 2 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nesto o kasko osiguranju za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Za moj suzuki 106000(stosest)dinara, i nije osiguran od kradje.Neznam sta te jos interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemoze da se osiguraju od kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G@rfild223 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je ceo unisten u sudaru nedaj boze dobijas novi...ako ga olubi grad moraju da ti daju novi i ono za kradju...to je najace osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cena kasko osiguranja je povecana za 3,5X u odnosu na proslu godinu. Danas sam isao da osiguram motor kasko i bas sam bio neprijatno iznenadjen kada mi je teta izracunala cifru od 65000 din za Horneta 2003 god. Kazu mi da nismo rentabilni,lupamo se i padamo kao ludi,ne mogu samo da se naplacaju motoristima. Spadamo u visoko rizicnu grupu! Ovo su podaci iz Dunav osiguranja. Inace,ni u jednoj osiguravajucoj kuci ne osiguravaju motore od kradje !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me interesuje , nisam dugo menjao dinare , koliko je to u Eurima , ta osiguranja ? Zasto ne osiguravaju protiv krade ? Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne osiguravaju od kradje jer je ovo Srbija a ovde lopovi ukradu krevet dok spavas na njemu. Danasnji kurs 100 EUR = 9.400 DIN, pa racunaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6085 Napisano April 30, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mada, iskreno, meni se cini da mnogo veci broj motora ima totalnu stetu prilikom sudara nego sto ih ukradu. Ne znam, tako mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Miso, slazem se sa tobom. Ovo gore je bila sala, mada nije daleko od istine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle , katastrofa ... R1200GS mladi od dve godine , full kasko ( ukljucujuci kradu ) 30 funti mesecno .. Da me prode volja da se vratim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali u UK police radi svoj rudarski posao, dok ovdje policija prede vunu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao pre dve nedelje Dunav , DDOR i jos neka osiguranja i rekli su mi da nemaju uopste kasko za motore :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...