Arakis 5986 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ok, proći ćemo preko Gazele pa desno na 25. maj, nadam se da ćete biti dole na onom parkingu za buseve ili odmah tu negde. Ako vas nema vidimo se na fejs of d plejs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 2, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A zaswto ne znas cime? Pa ponika prodata a ovo cudo jos uvek ne znam da vozim pa se ne usudjujem a i nemama A kategoriju niti L tablice niti ovlascenje... ;D A i kola su mi zauzeta. Jedina solucija da se ustekam nekom na motor. Videcu jos sa Lordom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sedište iza mene je zauzeto...ne mogu ti pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A zaswto ne znas cime? Pa ponika prodata a ovo cudo jos uvek ne znam da vozim pa se ne usudjujem a i nemama A kategoriju niti L tablice niti ovlascenje... ;D A i kola su mi zauzeta. Jedina solucija da se ustekam nekom na motor. Videcu jos sa Lordom... pa kad mislis da naucu?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, ajde javi se da svratis u povratku da cujem sta sam propustio, verovatno cu do tad zavrsiti s' poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, proći ćemo preko Gazele pa desno na 25. maj, nadam se da ćete biti dole na onom parkingu za buseve ili odmah tu negde. Ako vas nema vidimo se na fejs of d plejs Upravo tamo se i čekamo! Ružice ja sam solo. Samo ponesi svoju opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan koliko tura ima kilometara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tur - retur naokolo 65 - 70 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 2, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A zaswto ne znas cime? Pa ponika prodata a ovo cudo jos uvek ne znam da vozim pa se ne usudjujem a i nemama A kategoriju niti L tablice niti ovlascenje... ;D A i kola su mi zauzeta. Jedina solucija da se ustekam nekom na motor. Videcu jos sa Lordom... pa kad mislis da naucu?! ;D U nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan primamljivo a muzej 25 maj je u bulevaru mira jel tako beše? Možda i doletim sa mojim čudom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, ajde javi se da svratis u povratku da cujem sta sam propustio, verovatno cu do tad zavrsiti s' poslom. moze ako skuvas kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, ajde javi se da svratis u povratku da cujem sta sam propustio, verovatno cu do tad zavrsiti s' poslom. moze ako skuvas kafu Ofkors da se podrazrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije sledeće subote ??? ??? ??? Uh ala sam se istripovao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan primamljivo a muzej 25 maj je u bulevaru mira jel tako beše? Možda i doletim sa mojim čudom ;D Sad se zove Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića. Zar to nije sledeće subote ??? ??? ??? Uh ala sam se istripovao...... Gadno si se istripovao. Sutra je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa davno je to bilo kad sam ja tu živeo aj ako stane ova kiša doleteću sa pola mog motora kakvi su planovi za sutra sta se radi tamoi samo vožnja ili izvinite nisam upućen a mrzi me da tražim početak teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa davno je to bilo kad sam ja tu živeo aj ako stane ova kiša doleteću sa pola mog motora kakvi su planovi za sutra sta se radi tamoi samo vožnja ili izvinite nisam upućen a mrzi me da tražim početak teme Piše ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.0 čitaj samo prvi post! i ovaj post sa detaljnijim objašnjenjem. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.msg633341#msg633341 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 2, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Ja i Lord dolazimo njegovim motorom pod uslovom da bude lep suncan dan i suv asfalt ;D Tako da smo nas dvoje prica za sebe. Pa se vidimo u Ralji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan baš lepo i cene veoma povoljne samo lepo vreme da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka mi neko ostavi broj mobilnog telefona pošto moram da pravim reorganizaciju kompletnu u sutrašnjem danu. Može da se desi da vas sve čekam kod 1000 ruža a možda se pojavim i na 25om maju. Da nema neko slučajno na zaam za sutra štitnik za bubrege ili neko mesto gde se prodaje a da radi od rane zore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka mi neko ostavi broj mobilnog telefona pošto moram da pravim reorganizaciju kompletnu u sutrašnjem danu. Može da se desi da vas sve čekam kod 1000 ruža a možda se pojavim i na 25om maju. Da nema neko slučajno na zaam za sutra štitnik za bubrege ili neko mesto gde se prodaje a da radi od rane zore. Daću ti ja moj pojas jer ga neću sutra nositi. Imam "kombinezon" ;D Nadam se da će ti odgovarati. pogledaj na www.louis.de kat. br. 20558304 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan vidi sa markodjurovic-em, slomljena mu ruka i ne vozi a ima opremu... ps. kako je ruzica napisala, ja ipak i mozda idem, zavisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan vidi sa markodjurovic-em, slomljena mu ruka i ne vozi a ima opremu... ps. kako je ruzica napisala, ja ipak i mozda idem, zavisi... Ma slobodno ko god! Ne pravim pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sam se istripovao da je sledeće nedelje to okupljanje i odložio nabavku opreme od ponedeljka. bedak, sada sam se žešće iznervirao. ajde sada jedan savet od vas iskusnih bajkera. šta bih kao obavezno trebao da imam sa sobom za ovakav putić ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Recimo prvo da budes obucen i da imas kacigu, to obavezno i nije ovo neki dalek put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sam se istripovao da je sledeće nedelje to okupljanje i odložio nabavku opreme od ponedeljka. bedak, sada sam se žešće iznervirao. ajde sada jedan savet od vas iskusnih bajkera. šta bih kao obavezno trebao da imam sa sobom za ovakav putić ??? Rukavice i maramu preko njuske. Ako se dovoljno toplo obuces (a gledaj da se obuces, jer ce biti hladnije, a na motoru se mnogo vise oseti), preziveces i bez pojasa za bubrege, posebno ako imas duzu jaknu, pa malo i sednes na nju . Za kolena, za prvu ruku kod kineza, za nekih 50-100din. Mozda i da se strpis, pa narucis iz louis-a, za ove stvari cesto umeju da lepo skoce cene, jer se svi u ovo doba uglavnom ljudi sete takve opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...