Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa ljudi, bilo je lepo, nadam se da cemo ponoviti, ali sa malo lepsim vremenom i nadam se da mi dzax nece zameriti sto sam stigao za 10min, a ne za pola sata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan e pa ljudi, bilo je lepo, nadam se da cemo ponoviti, ali sa malo lepsim vremenom i nadam se da mi dzax nece zameriti sto sam stigao za 10min, a ne za pola sata ;D ;D ;D ;D Ma opusteno bre moramo malo da se zezamo Ja sam stigao oko 21 kuci, svratili do Dzoksa, odneli vojnicim da jedu nesto, gladni, jeli sardinu za veceru.. Naravno da cemo ponoviti E ja sam na mitingu oko 1,2,3 ne znam jos sigurno... Slobodno se javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 'sam rek'o da nece da bude kise ;D Lepo bilo, kratko trajalo, proletelo vreme samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nije islo kuci iz Surcina. Ispratio Ruzicu u Jajince i paljba Mali Prnjavor-Topcider-Pancevo-Kovin-Smederevo-Grocka-kuci :o Na skup nisam svracao, bilo kasno... Malopre dojaha i sad mogu lepo da se ususkam i da pajkim do popodne ps. znam, znam, nisam normalan ;D pps. ne zaboravite fotke Bullet-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Otiso u Bataju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lorde evo ga Royal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo slikica iz Surcina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jedni pecali a drugi upecali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dok neko proba raznjice drugi mu merka poniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lorde evo ga Royal Englez (dobro 'ajd Indijac) koji se ne stidi da sidje medj' kineze. Al' zbog Jawe, doduse Lepe slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 13, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo slikica iz Surcina VIDI KOLIKO HARLEY-A..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 13, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dok neko proba raznjice drugi mu merka poniku Kupi detetu poniku nek se igra ( dok je jos 600e :P ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj mali doprinos od juce a bice i od danas ali ne od mene! p.s. Verujte moderatoru (zna covek metereologiju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune i ribolovackih prica, da se zna cija je najveca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pa ko je zainteresovan, nek se dopise na spisak : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41877.msg619318#new Izmedju ostalog, ide se i u cilju izvidjanja lokacije za proslavu ozvanicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pa ko je zainteresovan, nek se dopise na spisak : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41877.msg619318#new Izmedju ostalog, ide se i u cilju izvidjanja lokacije za proslavu ozvanicenja. Ne bih da potkopavam predlog druga nam lorda ali imam ne potvrdjeni poziv od duleta duke da dodjemo u NS na motoberzu koja ce biti (treba da bude) ponovo organizovana. Ako bude to pozvani smo da malo pravimo guzvu i onda predlazem neko mesiste pa na FG i da ga dobro zagrejemo dok ne zacvrci.... Ako ne onda neka akcija moze i ova sa lordom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze moj predlog da se pomeri i za subotu, 19-ti, nije nikakav problem. Nego, reko', neki i subotom rade, pa zato... A i ako ostane ovo moje za nedelju, neko ce u NS a neko u AR. Sve cemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan nista ti ne podkopavas, a za ovo izvidjanje se vec prijavili ljudi a ima tu i Marko neki predlog koji ce vam se svideti a ako saam ga razumeo moglo bi za vikend 26-27. Marko nudi i nocenje i prase i pivo za po 800din po ucesnikku ali ima sve spremno(drva, razanj, rakiju)! :D p.s. i asfalt do mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, sezona nece jos skoro da se zavrsi za nas. Tek sad pocinju pravi izleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, sezona nece jos skoro da se zavrsi za nas. Tek sad pocinju pravi izleti 10 stepeni (2-3 gore dole) i suv put, to su mi dovoljni uslovi za voznju. Ove voznje i izvidjanja cu ipak morati da preskocim. Eventualno ako bude FG 20-og, pa da svratim do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nista ti ne podkopavas, a za ovo izvidjanje se vec prijavili ljudi a ima tu i Marko neki predlog koji ce vam se svideti a ako saam ga razumeo moglo bi za vikend 26-27. Marko nudi i nocenje i prase i pivo za po 800din po ucesnikku ali ima sve spremno(drva, razanj, rakiju)! :D p.s. i asfalt do mesta ej bre rakiju nemam . Ovo koja ce cifra na kraju da ispadne zavisi od cene zive vage u datom trenutku i broja ljudi (chisto sam mislio malo da probamo meso i u komadu ). Samo da se izdogovaramo nedelju dana ranije da mogu sve u KV-u da organizujem. Shto se tiche izleta ja se iskreno nadam da ce da se nastavi tendencija globalnog otopljavanja (onog koje nema veze sa emisijom izduvnih gasova) pa da ce nam i ceo oktobar, ma i novembar ici na ruku kao prethodnih godina (kad je leto vec bilo kishovito) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego shta mislite jel mozemo pobedimo ovde (pitanje je vishe simbolichno svi znamo odgovor) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.0 i samo da znate da ja josh nisam prikazao svoje kuvarsko umece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nego shta mislite jel mozemo pobedimo ovde (pitanje je vishe simbolichno svi znamo odgovor) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.0 i samo da znate da ja josh nisam prikazao svoje kuvarsko umece Ajde mori Marko!... 'El nas sve vodiš u Kisač...Da ga mi zakuvamo ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo KV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja je free tako da znate da je moto berza otpala i odlozena je za narednu subotu. Tako da su dalje akcije otvorene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...