lazarbgd 12 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel neko od vas ide na avalu na moto skup MK FAMILIJA? Ja idem sa curom ako bi josh neko isho pa da se svi nadjemo negde pa svi djuture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ide : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40032.msg602068#msg602068 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko ko bi isao na ovaj skup http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40089.0 ( posto sam takodje iz kineske cetvrti da pitam ovde....) . ja bih isao tamo i da kampujem....subota noc + nedelja u podne nazad... btw ne znam nikoga od ove vase ekipe... al to se brzo promeni..... ne verujem da moze da bude lose ... dobra svirka... (bas mi se slusa Yu Grupa...) ... pivo... itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, jedan od onih vikenda kad ne znas gde bi pre isao. Najgore je sto ne znam da li cu uspeti da odem bilo gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte mi vase misljenje...Da li se sa 125-icama (SM ili cross), kinezima naravno, moze krenuti na neku duzu turu tipa 500-600km? Ili da ganjam Apollo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Moze sto nebi moglo.Uz normalnu voznju i povremene pauze svugde se stigne ali ako tek treba da pazaris motorin onda ti je bolje da kupis Apola jer ce ti 125-ca brzo dosaditi pa onda sex ,prodaj ovo kupi ono..Ovako ces biti miran jedan perod,mnogo duze nego sa 125-com.Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega aspar svuda mozes da stignes i sa 125-icama ali je za duze putovanje ipak bolja 250-ica. Ja bih odabrao Chalengera jer mi se vise svidja takav tip motora a i udobniji je. Ako vise volis supermoto slobodno uzmi apoloa. neces da pogresis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega aspra svuda mozes da stignes i sa 125-icama ali je za duze putovanje ipak bolja 250-ica. Ja bih odabrao Chalengera jer mi se vise svidja takav tip motora a i udobniji je. Ako vise volis supermoto slobodno uzmi apoloa. neces da pogresis. Da da, imas sada jeftinih po oglasima npr, Foresst prodaje svog za 1000e . Ako ti se ne svidja to onda pitaj BanetaBP on je nesto nameracio da proda svoj djindji za mislim istu sumu. pa sad ti vidi. Moj ti je savet da kupis kineza polovnog jer novi ima decije bolesti koje moras da lecis a ovako dobijas motor koji mozes da peglas i da te bas briga! I jos jedna stvar odosmo u off...ovo nije tema za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega aspra svuda mozes da stignes i sa 125-icama ali je za duze putovanje ipak bolja 250-ica. Ja bih odabrao Chalengera jer mi se vise svidja takav tip motora a i udobniji je. Ako vise volis supermoto slobodno uzmi apoloa. neces da pogresis. Da da, imas sada jeftinih po oglasima npr, Foresst prodaje svog za 1000e . Ako ti se ne svidja to onda pitaj BanetaBP on je nesto nameracio da proda svoj djindji za mislim istu sumu. pa sad ti vidi. Moj ti je savet da kupis kineza polovnog jer novi ima decije bolesti koje moras da lecis a ovako dobijas motor koji mozes da peglas i da te bas briga! I jos jedna stvar odosmo u off...ovo nije tema za to... Blackbite prodaje svog isto , msilim kad vec spominjes, ne izostavljaj. ;D Pazi r3d, sve je moguce, ali sa 125ccm je frka kad treba da pretices i muci se na uzbrdici i trazi vecu turazu i posle prve duze voznje shvatices da ti nedostaje snage. Sa 250ccm malo je takvih momenata, bar sto se tice brzina do 100kmh, a razlika u voznji je ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alo moderatore, dominatore, nemoj da OFF-ujes temu! Nego se vidimo za vikend ! ako ces da uzimas motor kineski 250 je sasvim dobar izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Alo moderatore, dominatore, nemoj da OFF-ujes temu! Nego se vidimo za vikend ! ako ces da uzimas motor kineski 250 je sasvim dobar izbor! Citaj post opet, nema tu off-a, osim onoga sto nisam mogao da ti precutim A za vikend se maksimalno trudim da iskombinujem da se ipak vidimo, al da ne pricam unapred. r3d, juri 250ccm, eventualno Qingqi 200ccm (enduro ili SM), sve slabije od toga ne uzimaj u izbor. Posto planiras duze ture, bice tu i prtljaga, a 125-ica svaki kg oseti, i vidi uzbrdicu pre nego ti. Al da se moze - moze se, pogledaj putopise, pa ces videti koliko je kineza stiglo kojekuda bez problema, a i pisali smo dosta o tome, nego pazari ti motor dok jos ima sezone, pa da se u ovu temu ubacujes onako kako dolikuje, da se dogovaramo oko voznji i da vozis sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma ništa bez chalangera ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima! Challengera ne bih, ipak vise volim SM (mada sam shvatio sto ih ljudi vole kad sam seo na jednog ). Da skupim pare jos nekih mesec -dva pa kopam po oglasima neku 250-ku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na moto-berza. Imas jedan apolo po ok ceni. Pogledaj oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo opis mesta za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to mesto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mesto,koliko vidim imamo i vode. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu znati da li dolazimo tek danas posle 14h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad budete glasali, moj glas racunajte ZA I lepo se izvozajte i provedite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kafica, bisagovanje pa za TEMERIN!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan YUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ajde spremio sam kosacicu, i jos alatki treba ono tamo da se sredi ;D ;D ;D ;D ;D ;D Spremno vas ocekujem ...... Samo polako i pun gas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Spremi ti brusilicu,testerče,burgije i švajs aparat!...Za moj auspuh. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislish teo si da kazes spremio sam lezaljke u hladu Ovo je za mene rano rano jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Malo se i radilo od jutros a kafica druga bisage prepune jos od sinoc a magare njace iz garage oce da jezdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...