lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, posto je meni sve izvesnije da cu ici (95% ), pitanje kolegama koji idu u Temerin - gde se sastajemo i kada? Predpostavljam da je Dzaxova ruta prihvacena i da idemo tuda..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ova kisa nas stvarno proganja!!! Opet za subotu najavljuju kisu Pa ja mislim da je ok da stignemo tamo do 12 ? Tako da bi mogli da se nadjemo oko 10 na autoputu kod N.Banovaca,pa onda idemo za Staru Pazovu pokupimo imperatora, i lagano ka Temerinu. Samo da naglasim da ja najverovatnije ranije(do 12 )krecem iz Temerina jer planiram da svratim na neko slavlje... Ali ako se probudim u subotu i cujem kako kisa dobuje po olucima necu ni ustajati... Dosta mi je kise ( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Onda ostavljamo dogovor za petak uvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takodje malo sam se prehladio pa ako ne bude neka strasna kisha dolazim. Inache prognoza se danas vec dva puta promenila (kisha, suncano, kisha), vazno je da ne bude pljuskova i provala oblaka a za ostalo kupio sam onaj najlon za prekrivanje stana za krechenje (50din), i novi nepropusni kineski ranac pa nek se i skuvam u shatoru . Inache zbog mogucnosti mog motorceta ne mogu se dogovaram sa ostalima usporio bih vas za bar 40%. Znachi , ako ne bude kishe, ja sam opet malo kasnije posle podne u Temerinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko brzo mozes da ides s njim? Kako se meni cini, i od ovih malobrojnih sto smo u mogucnosti, icicemo svako za sebe :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kise, slobodan sam da ponudim suvo mesto za spavanje u sobi za sve (kineze) koji dodju.(naravno i za lorda-i on je sada u sekti) NAPOMENA: ova ponuda vazi samo u slucaju kise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde nam je Blajbinger?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne javlja se ni Zoltan ??? (naravno i za lorda-i on je sada u sekti) Polako bre, jos nisam castio pivo (da mi spremite nalepnicu komada 1 i majicu sa pisanijem komada 1) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne javlja se ni Zoltan ??? (naravno i za lorda-i on je sada u sekti) Polako bre, jos nisam castio pivo (da mi spremite nalepnicu komada 1 i majicu sa pisanijem komada 1) ;D Moramo se organizovati jedan vikend pa da idemo da posetimo Zoltana ;D za pivo sansa je u Temerinu (a imam viska nekih majica sto je narucio Djole grunf pa se ne javlja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko brzo mozes da ides s njim? Kako se meni cini, i od ovih malobrojnih sto smo u mogucnosti, icicemo svako za sebe :-[ pa racunaj da je max 55 na sat (otprilike cajger mi nije tacan, toliko su mi drugi prijavili) i u tih 100km bar jedna odmorna tacka (mora se oladi malo pocne slabije vuche). Znam smaranje je Pa kome odgovara .... Sto se tice kise, slobodan sam da ponudim suvo mesto za spavanje u sobi za sve (kineze) koji dodju.(naravno i za lorda-i on je sada u sekti) NAPOMENA: ova ponuda vazi samo u slucaju kise ;D a tete koje se crtaju po telu, pretpostavljam da njih kod tebe nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moramo se organizovati jedan vikend pa da idemo da posetimo Zoltana Pa eto, moze recimo u nedelju da nas ispratis do BG pa kad smo vec tu svi zajedno, da mu banemo na gajbu, i njemu i Blaji ;D Pa cemo onda mi tebe da pratimo nazad u Temerin pa racunaj da je max 55 na sat (otprilike cajger mi nije tacan' date=' toliko su mi drugi prijavili) i u tih 100km bar jedna odmorna tacka (mora se oladi malo pocne slabije vuche)[/quote'] Sto se pauze tice, nije to nikakav problem, pivce-dva al' 55.... pa toliko ja 4-tom na ler gasu idem ;D Upakuj se ti sa nekim od nas lepo...ionako je sve ravno ko ogledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan voleo b iiiiiiiiiiiii do temerina ali videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko brzo mozes da ides s njim? Kako se meni cini, i od ovih malobrojnih sto smo u mogucnosti, icicemo svako za sebe :-[ pa racunaj da je max 55 na sat (otprilike cajger mi nije tacan, toliko su mi drugi prijavili) i u tih 100km bar jedna odmorna tacka (mora se oladi malo pocne slabije vuche). Znam smaranje je Pa kome odgovara .... Sto se tice kise, slobodan sam da ponudim suvo mesto za spavanje u sobi za sve (kineze) koji dodju.(naravno i za lorda-i on je sada u sekti) NAPOMENA: ova ponuda vazi samo u slucaju kise ;D a tete koje se crtaju po telu, pretpostavljam da njih kod tebe nema Ako ti nesto znaci izmazacu se ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan voleo b iiiiiiiiiiiii do temerina ali videcemo Pa nemas jos puno vremena, brze odlucuj Ako ti nesto znaci izmazacu se ja Markodjurovic, ovo neko nabacivanje ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Lorde, Zoltan je na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tup Tup, tako je...hvala na podsecanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nam je Blajbinger?! Blajbinger ce malko da radi celu subotu i nedelju pre podne... Fuserajski napravljena poslovna zgrada posle prekjucerasnjeg uragana izgleda kao nasi satori u Kovinu proslog vikenda. Da nam slucajno ne bi bilo dosadno za vikend, gazda je nize placenom kolegijumu organizovao periodicni pregled materijalnih sredstava,a isti je jos sinoc iskusno otputovao... Zelim Vam svima suve puteve,ugodnu voznju i druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Onda mozemo u nedelju popodne da se nadjemo negde na pivce, taman da se odmoris malko? Dakle, kakav je dogovor za ujutru? Ko sve ide iz BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kakav je dogovor za ujutru? Ko sve ide iz BG? Gde si u Beogradu ? Mozemo da se nadjemo na Zmaj pumpi oko 9 :30, posto ja bi trebalo da odem po suvozaca Ali ako bude padala kisa nista od toga , ali kazu samo oblacno pa se nadam da su upravu Pa svi koji idu iz BGa ai usput im je Zmaj tamo da se nadjemo. Pa onda mozemo pravo u Pazovu po Imperatora, ako ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vozdovac. Odgovara mi Zmaj, samo se spustim na autoput kod Autokomande i tu sam. Posle u Pazovu pa onim putem sto si ti predlozio na 26. strani? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34985.msg565560#msg565560 Poslao sam ti moj mob na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi a sta mislite o sledecem predlogu u slucaju da sutra ne odemo u Temerin zbog kise... Za nedelju predvidjaju extra suncan dan (ponavlja se recept prirode od proslog vikenda) pa da se pokupimo ujutru i zapalimo negde u okolini BG? - Predlog 1. je SRC Surcin, tamo su vec bili u izvidjanju Blajbinger, Zoltan i jos jedan kolega sa foruma (negde ima i slike). Uz put organizujemo neko pivce za blejazu tamo, mozda i mali rostilj... - Predlog 2. je vestacko jezero u naselju Tresnja, Avalski put, ka Sopotu. Odlicne krivine, dobar asfalt (skinut je tek 3km dalje, blize Peijevima). Ovde sam bio, uzivancija je nevidjena, radnje ima blizu, takodje moze rostilj... http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=392327764&blogId=410924920 http://outdoors.webshots.com/album/561842302PDbwnt http://www.webshots.com/search?query=Tresnja%2Cjezero+na+Avali+30.05.2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz Surčina su u sklopu donjeg linka http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35911.20 ako nekog interesuje...Vidim da se nešto nećkate oko Temerina,pa ako se neko odluči za Surčin, može lako da se desi da banem možda u nedelju popodne. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se rastelovali ventili tako da sad jurim nekog majstora za to da mi sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Onome 'otpala tablica', ovome prolupali ventili... kuku lele, da ne kazem sad nesto gore ;D Hoces li moci da sredis to za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne klonite duhom, cekam vas u Temerinu, dolaze Ivan i Zoli...(bar su tako rekli) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...