Blackbite 7 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci danas ocisceni, skinuta korozija i risevi, izlakirani i montirani, jos koja stvarcica na njih i to bi bilo to. Razmisljam isto da uradim i sa felnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 4, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Krecem za sat-dva, vidimo se u Kovinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro bando,...jeste ustali, jeste se spremili za put? ajde polako mi vas cekamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro bando,...jeste ustali, jeste se spremili za put? ajde polako mi vas cekamo.... Aaaa ???...Sta,gde,ko? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan @blajbinger: ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro,nesrece,sta ste to pili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro kakvi god da ste. ;D Vidimo se za par sati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zorge nemoj da ne bi dosao, svi te zeljno iscekujemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Imperatorom, ja vas (Pazovcane ) cekam oko 9:15 na autoputu... Moram da vas saopstim i jednu tuznu vest, zbog odlaska profesora na more moja saputnica nije u mogucnosti da ide sutra sa nama... Bice skupova Ma,nema veze...A el mora da isprati profu na vozić? ;D ;D ;D Ne, ne...Evo dok se vi super provodite ja kuckam moj diplomski, koji mi je iznenadno zakazan za utorak ( posle toga profesori nece biti u BG, a ne bih da ostavljam za septembar). To je razlog sto nisam isla sa vama. Ali bice prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratismo ubi kisa ceo dan.Stvarno je postala tradicija ,Glogonj,Friska Gora a sad i Kovin.Ekopa je ostala da noci mi smo moralii da se vratimo. lepo druzenje bez obzira na vremenske uslove.Slike sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari hoce li neko od vas na voznju na mackov kamen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi sad stigli,jeste da je picila kisurina al posle je svirka bila extra.Zalepili smo gumu kod vulkanizera,pojeli pljesku i pravac kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra i pored one kise Super ekipa, super mesto ''super vreme'', super muzika... Bice nesto i slika, ma ovo se ne zaboravlja vidimo se Jeli se javio nekome Marko? Dzoksu sam poslao poruku jos ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks mora polako video si koliko je natovario magare,kao da je poneo i jagnje iz Kovina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi ogovarjate dok nisam tu Magare je doletelo do temerina, ma prezadovljan, kisa mislila da upropasti ali cvrc.... Kad je dobra ekipa dobro jei zezanje....to je nesto zbog ega ova ekipa i toliko vredi... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Imperatorom, ja vas (Pazovcane ) cekam oko 9:15 na autoputu... Moram da vas saopstim i jednu tuznu vest, zbog odlaska profesora na more moja saputnica nije u mogucnosti da ide sutra sa nama... Bice skupova Ma,nema veze...A el mora da isprati profu na vozić? ;D ;D ;D Ne, ne...Evo dok se vi super provodite ja kuckam moj diplomski, koji mi je iznenadno zakazan za utorak ( posle toga profesori nece biti u BG, a ne bih da ostavljam za septembar). To je razlog sto nisam isla sa vama. Ali bice prilike. Sad sam video ovaj komentar pa sam pre nego sto legnem morao da odgovorim. Sada sam definitivno uveren da si ti virtuelni lik i da ne postojis ;D dok u tom svesno ucestvuje i aktivno te podrzava onaj Dzaks ;D Ne znam samo zasto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 5, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da trazimo od admina logove sa IP brojevima, da vidimo mi ko se tu odakle loguje na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mi sad stigli,jeste da je picila kisurina al posle je svirka bila extra.Zalepili smo gumu kod vulkanizera,pojeli pljesku i pravac kuci. Kakva je bila pljeska? pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 5, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, Pecko, sto si nam ostavio broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mi sad stigli,jeste da je picila kisurina al posle je svirka bila extra.Zalepili smo gumu kod vulkanizera,pojeli pljesku i pravac kuci. Kakva je bila pljeska? pozzz Odlicnom pljeskom proslavljena uspesno zakrpljenja guma. Hvala na svemu, udavismo za jegnje, za zahvalnicu i kojesta, a o gumi i vulkanizerima da ne pricamo, a sticajem okolnosti ni u nedelju te nismo pustili na miru. Sto se tice skupa, fenomenalno smo se proveli. Mesto je odlicno, uspeli smo i da se okupamo u jezeru, svirka je bila super, izbor bendova odlicani, kao i kvalitet ozvucenja, klopa takodje. Sto se tice kise, Mangulicama to ne moze da pokvari raspolozenje, pa makar im potopila i satore i sve stvari u njima, a mokar teren je pozluzio kao idealan poligon za testiranje Markovog endurca, koji je u stanju da pruzi neverovatno mnogo zabave za tako malu kubikazu. Ustvari, mislim da je malom endurcu kisa najteze i pala. @Bojana Pa nikako da se javis, mi svi mislili da Dzax laze. Srecno sa diplomskim, sledeci put nema opravdanja, vozis se sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li uzeli jagnje? Ajde postavite slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, drago mi je da vam je bilo lepo i da ste se dobro proveli :) Zao mi je sto nisam mogao s vama... jbg, bice prilike Nego dajte neke fotke, da makar malo vidim kakve je atmosfera bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Endurac je dobro i reko mi sve da vas pozdravim samo ne znam kako cu ga operem Nazalost nisam mogao zbog obaveza da se pojavim kod 25. maja ali leto je josh mlado pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37437.0 dali neko od mangulinaca hoce na ovu voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mangulice, kamo slike iz Kovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Slike poslate na e-mailove: Džox , Džax , Lord Oblivion , Slayer , Boqy , Zoltan , John Smith , Marko Đurović , Ivan08 . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...