bullet88 214 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc oko rezervoara,naime rezervoar je ulubljen ne mnogo,pa me interesuje da li neko radi takve popravke i koliko to kosta,radi se o motoru honda hornet 600,1999god,i da li se isplati popravljati ili kupiti polovan i koliko kosta polovan. svaka pomoc mi je dobro dosla ps.da li to moze pod vakumom da se izvuce kao na autima i da jos napomenem unutrasnji rezervoar nije ostecen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo pretragu ima dosta o tome.Ima cak i film kako se to radi pomocu fena i hladjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam te klipove,ali meni treba majstor,pa ako neko moze da mi preporuci nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Јер може неко да постави овде линк за тај клип Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...