Dejan P. 1 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam problem sa sirenom. Imao sam sirenu (horna) ali je ona bila iz nekog levog razloga neodgovarajuca (a nije ni original) pa sam krenuo u potragu za tanjirastom, okruglom sirenom. NAzalost, kod nas se izgleda moze kupiti samo na pijaci ona kineska crna koja ne radi, ne radi pa radi. Dakle ona otpada a vec sam dve takve kupio i ocigledno bacio pare. Sada mi treba vase genijalno resenje. Motor je Kawasaki KLE 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1371 Napisano April 26, 2009 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne ugradis kompresorsku dvotonsku, imas je za ~jednu crvenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne ugradis kompresorsku dvotonsku, imas je za ~jednu crvenu ? Zezanje ili...??? Sta je TO??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano April 27, 2009 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam, prezadovoljan sam, ne moze da se desi da te neko ne cuje. Ugradjuje se za pola sata, sve dobijas u kompletu, samo ti treba pace zice i osigurac na njoj. Bubanj potok, subotom, 800- 1200 din, u zavisnosti da li je u boji ili je "hromirana" plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ja sam tu sirenu imao na starom autu, cuje ase bas dobro, uz nju ide mali kompresorcic i dve trube sto rece misa ima da prepadas narod... ako ti ispusti guma mozes i njih da duvas samo nabavi manometar da ne preduvas(salim se, naravno) ;D ;D ;D ;D ;D ;D P.S.ako zelis da te cuju slobodno kupi, neces pogresiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano April 27, 2009 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan polazim motorom pored stajalista za bus, neki silan narod se izviruje da vidi kad ce bus, nesto se mislim, da neka budala ne krene pravo meni pod tocak, trubnem.... Poskakase unazad, kao da sam ih polio smrkom, a samo sam cuo zenski glas "More, mars u pi*** materinu". :D :D Najtoplija preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan polazim motorom pored stajalista za bus, neki silan narod se izviruje da vidi kad ce bus, nesto se mislim, da neka budala ne krene pravo meni pod tocak, trubnem.... Poskakase unazad, kao da sam ih polio smrkom, a samo sam cuo zenski glas "More, mars u pi*** materinu". :D :D Najtoplija preporuka. ahahahaha ... to ce biti prva stvar koju cu da ugradim na motor... mada kad malo bolje razmislim mogu i na mecku da je stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan proshle godine sam kupio u Bubanj potoku sirenu obichnu,odlichna je,marke je Hela,u zutoj kutiji je bila,platio sam je 600 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao kod kuce neku od auta i sljaka mnogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...