peratrap 787 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ako mi neko moze pomoci da mi preporuci nekog proverenog majstora za yamahe imam problem sa skoro kupljenim dragstarom cuje se kuckanje u predelu gornjeg dela zadnjeg cilindra koje lici na vise stvari prva asocijacija venytil druga dihtung izduvne grane treca lanac itd. povucen preporukama odem pre 3 nedelje s motorom u servis rodic u novom sadu jer tamo postoji navodno majstor koji dragstare ima u malom prstu i koji je s mjima obisao svet rekose mi da ga ostavim jer nisu sigurni za 3 dana zovu sigurni su navodno klackalica i njena osovina imaju lufta i jel da menjaju potvrdim im a deo sam cekao 3 nedelje nameste i zovu me da je gotovo al i dalje se cuje isti zvuk ostao sam bez teksta povucem naravno naplate svoju gresku ja motor povucem da ga nebi do zime opravljali i sad ne znam sta da radim motor ide normalno i osim zvuka nikakvih problema al bojim se nekog belaja i zato molom za pomoc zaboravio sam da kazem dasam do beograda stajao i dotezao srafove koje cuveni servis nije zategao al opet sam neke izgubio.znam sigurno koji me servis nukad u zivot vise nece videti a i jamahama cu razmisliti pozdrav i moram da pohvali clana ovog foruma koji mi prodade ovakav motor ime mu je jasminko vir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miciguza 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan toliko problema oko motora? A koliko si platio motor i dali si kontaktirao tog Jasminka? Iskreno mi je zao kad god cujem da je neko ovako prevaren. Ja cu se raspitati kod mene i u okolini sta bi to moglo da bude sa motorom. Pozdrav i nadam se da ces povratiti poverenje u ljude i Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi samo treba dobar majstor prodavac zna za problem al to naravno nije vise njegova briga al treba znati da odozgo neko ovo sve gleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj majstorzivota decko se dobro razume i popravlja motore mozda ce ti on pomoci . jasminka vir neznam licno jel se to culo i kad si kupovao ili je posle krenulo . dihtung izduvne grane kad duva on duva i moze da se oseti ili sipni malo vode oko njega kad je hladan pa upali i videces jel duva . ako su radili klackalicu stelovali su ventil , tako jedino ako je on ili leziste osteceno a to mozes merenjem kopresije ustanoviti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spale je ovlasceni servis za YAMAHU, nije nimalo jeftin, ali ce sigurno moci da ti reshi problem poshto je stvarno vrhunski majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miciguza 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za Yamahu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan patnja jos nije zavrsena al pogledace bog i mene valjda jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan sta je bilo sa dragstarom jesi ga opravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan priveden je nameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan meni samo nije jasno kako se Jasminko nije oglasio do sad da kaze i on nesto,ja njega neznam licno al po njegovim postovima nisam zakljucio da je covek koji bi uvalio nekom nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan off topic: pero odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan off topic: pero odakle si ti? novi beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan priveden je nameni cisto onako jel se moze znati sta je bilo problematicno , nadam se da ces se sad bar lepo navozati ide leto pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan cudno zveckanje za koje su mnogi majstori mislili da je ventil al nit je ventil nit mi imamo pravih majstora ili veoma malo definicija pravog majstora po meni je sve drugo osim rasklapanja cele masine i zamena deo po deo dok se kvar ne nadje a ti sve vreme to placas ovo ti govori i sa druge strane jer imam autoservis od 1992 god. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6183 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne rece sta mu je bilo, kad nije ventil. Jel zveckao majstor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam razumeo nije mu bilo nista ili ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 12, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu Petre SHTA je bilo kvar na dragstaru!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao motor ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan presao 30000km nije otkriveno sta zvecka navikavam se na zvuk a kad crkne vidicu sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam razumeo nije mu bilo nista ili ??? ??? ??? u ovom sam postu mislio da si otkrio sta je i da je namesteno, sad sam tek razumeo da to i dalje zvecka li zvecka . ako sam dobro iz tvojh postova razumeo i ti se razumes u mehaniku pa ti moram reci da dosta sevisa kod nas nema pojma sta je kod necega sto nije klasican kvar ili redovan servis . vozi dok ide nazalost kod nas je to normalan nacin razmisljanja i nemanje pravih majstora . svaki put kad kupujes kola ili motor moras biti siguran da ima servis i serviser za njega u tvojoj blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...