bullet88 214 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan kao sto u naslovu pise prodajem bocne kofere za apriliu scarabeo,koferi su ocuvani,sive boje,neme nosace kofera(mada mislim i da ne idu nosaci vec se kace na kod zadnjih rucki) vec samo kofere. ako nekom trebaju neka se javi na 064/950-7118 meni su ostali od motora tako da mi samo skupljaju prasinu u garazi cenu ne znam predlozite vi pa cemo se dogovoriti,jer stvarno ne znam koliko to vredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam sliku na netu to su isti ovakvi koferi,moze i slanje,pa ako vam neodgovaraju mozete ih vratiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan jel moze barem neka pomoc oko cene,koliko vrede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,mogu se nabudziti i na druge motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan evo neka cena 70eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan moze i sms na 064/950-7118 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaziš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su koferi ali kinezi kostaju u sprintu 1500 dinara par sad , ovo je stvarno lepsi kvalitetniji komplet ali mi mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaziš? ja sam na relaciji novi sad-sabac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su koferi ali kinezi kostaju u sprintu 1500 dinara par sad , ovo je stvarno lepsi kvalitetniji komplet ali mi mnogo. zna druze ali se kvalitet ne moze porediti,ovi sigurno ne puci pri nekom slabijem padu za razliku od kineskih,a i cena nije fixna,podlozna je korekciji ali ne velikoj.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 60eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li slikati mehanizam za kacenje, da se vidi ide li to na jos neki motor... Pozdrav, Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan moze na bilo koji motor ima samo sa druge strane rupe za srafove,u koferu stoje svi srafovi u kesecama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jos ih nisi prodao, a mene ignorises! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Jos ih nisi prodao, a mene ignorises! pero druze izvini ali nisam video tvoje poruke,nisam imao neta 20dana crkao mi adsl modem koferi su prodati pre 4 dana tako da oglas vise nije aktuelan.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...