gavrolini 2754 Napisano April 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne je na zaobilaznom putu u Sapcu ,Milutinovic Ivan vozeci motocikl udario biciklistu. Koliko sam saznao(delimicno proverena informacija) Ivan se kretao motorom honda ntv kada mu je biciklista zeleci da skrene na sporedni put presekao putanju. Biciklista je na licu mesta ostao mrtav a Ivan je prebacen u BG u bolnicu i jos uvek je u komi mada doktori kazu da treba uskoro da se probudi i da nije u zivotnoj opasnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pored toliko prostora da se sudare - katastrofa. Da je zažmurio mislim da bi prošao glat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kolika mu je bila brzina kretanja u tom momentu? Kaciga na glavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan napisao sam sve sto sam znao...ako saznam jos nesto ja cu dodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano April 27, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno,ljudi u tim predelima Srbije izgleda ne znaju šta je saobraćaj. Ćale mi je rodom iz sela kod Loznice i znam da svaki put kad idemo tamo zatrubi nekom ko ide putem peške ili biciklom,a ljudi se obično okreću da vide da li im to trubi neki komšija mesto da se pomere. To je valjda ona "ma neće mene valjda" logika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...