muljaz 1972 Napisano April 20, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Blagovesti, konacno jedan neradan radni dan, utorak...Malo duze spavanje, jutarnja kafica, pravac pumpa. Tamo ceka Drndar, sipamo gorivo i pravac preko Guce u Lucane. To je vise puta izvozana relacija pa nije bilo nikakvih stajanja ni slikanja. Mali aparat na popravci, a veliki nije bas praktican za slikanje u voznji, ali je bilo i toga. U Lucanima resimo da idemo na Markovicu pa odatle na vrh "Ovcara i Kablara." Malo seoskog asfalta pa pocinje veliki uspon sa makadamom. Nikakav problem, tu se Leonardo GS ADV i Pegaso osecaju kao kod kuce Put do vrha i nazad je bio ovakav Ja sam isao prvi i Drndara sam ubio kamenicama, pa je morao malo da se izmakne. Posle malo muke stigosmo i do vrha. Dve masine ispred nove zgrade RTS-a, MTS-a, Pinka i ostalih mocnih kuca Mnogo visoka antena(104m), kazu da je pogled sa vrha neverovatan. Treba jedno 10-15 min da se popenje gore i vrh se ljulja jedno metar, ali vredi izaci. To su nam obecali za neki od sledecih obilazaka. Leonardo na vrhu Ove male zivotinje se gore vode kao domace. Krsan, kamenit, suncan kraj i to im valjda bas odgovara. Nisam video vise na jednom mestu. Malo smo razgledali, bacili jos jedan pogled dole i krenuli nazad Malo smo se jurili po krivudavim putevima i po nekom kratkom pravcu i onda malo do Cacka da se preuzme neki paketic. Ovde se vidi da smo malo i postovali ogranicenja, samo 10 iznad onog propisanog. Dokaz da smo bili u Cacku Dogovorili se da idemo u Ovcar banju na kafu i onda pun gas u tom pravcu. Drndar njegovu gumu obrijao do kraja, a ja moju probao, ali ne vredi. Na ovoj deonici puta nece vise od ovoliko. Popili kaficu, porazgovarali, malo odmorili i resili da idemo u Kosijeric da obidjemo neko vrelo. Tamo nas zaustavi gospoda u plavom, dokumenta na pregled, malo rositeljskih saveta i info da motorim ne mozemo doci do tog mesta. Mi se onda odlucimo da produzimo malo preko na Divcibare. Put do Divcibara gori nego onaj makadam na Ovcaru. Sve rupa do rupe i rizla na sve strane. Preziveli smo nekako i to i dosli do vrha. Opet Leonardo na vrhu. Masine malo poziraju I ova dva junaka preko Tometnog polja, Jezevice, Pozege i Arilja dodjose nazad kuci, zivi i zdravi, uz predjenih 260km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ah, blago vama na tim planinama, mi ovde ni brdo nemamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 20, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah, blago vama na tim planinama, mi ovde ni brdo nemamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ah, blago vama na tim planinama, mi ovde ni brdo nemamo Aj shto vi brda nemate nego ovi u Holandiji nemaju ni krivinu ( imam prijatelje u Holandiji kazu da je tamo voznja dosadna do bola) On Topic: Voznja vam je bila Extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 21, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dali sam razumeo dobro: planina se zove Markovica, a reka ispod je Zapadna Morava? Ništa nisi rekao o nadmorskoj visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepa priroda! Ja sam bas sa Pecom u subotu isao iz Kraljeva preko Kaone do Guce, pa Cacak pa KV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano April 21, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...Kraljeva preko Kaone do Guce, pa Cacak pa KV. Ja mozda budem danas malo do Kraljeva, samo Ivanjica-Guca-Kaona-Kraljevo-Raska-Studenica-Pridvorica-Ivanjica Dali sam razumeo dobro: planina se zove Markovica, a reka ispod je Zapadna Morava? Ništa nisi rekao o nadmorskoj visini. Markovica nije bas planina, to je jedno brdovito selo u lucanskoj opstini. Nadmorska visina na vrhu ovoga gde smo mi bili je oko 850metara. Reka jeste Zapadna Morava. Ah, blago vama na tim planinama, mi ovde ni brdo nemamo Aj shto vi brda nemate nego ovi u Holandiji nemaju ni krivinu ( imam prijatelje u Holandiji kazu da je tamo voznja dosadna do bola) On Topic: Voznja vam je bila Extra! Vrata su vam sirom otvorena, dodjite pa se vozite. Mi ovde imamo malo problem sa pravcima, tek po neki se nadje, cisto da vam se ne zavrti u glavi od krivudanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Lepa priroda za voznju ,jos ti samo jedan XT fali da ne mucis tu Apriliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 21, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dali sam razumeo dobro: planina se zove Markovica, a reka ispod je Zapadna Morava? Ništa nisi rekao o nadmorskoj visini. Markovica nije bas planina, to je jedno brdovito selo u lucanskoj opstini. Nadmorska visina na vrhu ovoga gde smo mi bili je oko 850metara. Reka jeste Zapadna Morava. Pa koja je onda planina? Ej ok, našao sam je na karti, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat: doktor danas u 09:45 ...Kraljeva preko Kaone do Guce, pa Cacak pa KV. Ja mozda budem danas malo do Kraljeva, samo Ivanjica-Guca-Kaona-Kraljevo-Raska-Studenica-Pridvorica-Ivanjica Ako budes u prolazu, javi se da pijemo pice! 063/466403 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kroz Cacak, pozovite slobodno, pa da se i ja pridruzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan interesantno videti skuter na maladamu kao i to sto se svuda popne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano April 22, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa priroda za voznju ,jos ti samo jedan XT fali da ne mucis tu Apriliju Ma kakvo mucenje, na ovakvom je k'o riba u vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...