Milosmtt 598 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam prodao moju N102 koja mi je bila velika i uopšte nije odgovarala mojoj glavi... uštedeo sam nešto para i sad tražim da kupim kvalitetnu fullface kacigu. Odlučio sam se da odem do Markosa i tamo probam nekoliko modela. Pošto sad isključivo jurim šarene kacige zbog upadljivosti, probao sam K seriju Rossi Icon i oduševio sam se. Nikad nisam probao kacigu koja mi toliko odgovara! Steže me na pravim mestima (pored toga mala je razdaljina brada - kaciga), laka je i udobna. Ventilacija mi je takođe jako bitna stvar ali nisam imao priliku da ovu kacigu isprobam na motoru. Buka mi je takođe jako važan faktor. Jedini problem koji ja vidim ovde je onaj SHARP test na kom ima 3 zvezdice i to me jako brine. Takođe, mislim da su ovo K1-K2 kacige i smatram da su malo zastarele.. Markos još uvek nije dobio K3 i K4. K serija košta oko 17000din što nije malo, ali opet, to je kaciga! Gledao sam i S4 i TiTech ali one baš i nisu nešto ''šarene'' mada mi kažu da su extra kacige što se tiče bezbednosti, udobnosti, ventilacije.. Nažalost, nisam ih probao. E sad šta me zanima; Pošto nemam toliko slobodnog vremena da bih trčao po radnjama i isprobavao kacige, koje marke i modele mi savetujete da pogledam onako u Top 5 što bi rekli? Mogu da se protegnem do 300 evra nekako. Drugari su mi savetovali Suomy pored AGV-a, kažu ako ti odgovara AGV odgovaraće ti i Suomy (zbog oblika glave - nemam pojma koji je). Molim Vas za pomoć. Hvala unapred. PS interesuju me i HJC kacige. PS2 kako se kreću AGV, HJC i Suomy što se tiče kvaliteta, nivoa buke i sigurnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi na sajam za vikend, sve ti je na jednom mestu, pa ćeš lakše i odabrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Obim glave?, veličina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde možda nadješ nešto interesantno http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33441.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan AGV L mi stoji kao salivena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan AGV L mi stoji kao salivena Postavio sam ti link da vidiš broj tel. čovek može da ti nabavi samo reci model pa nek ti izbaci cifru ako ti odgovara naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan AGV L mi stoji kao salivena Postavio sam ti link da vidiš broj tel. čovek može da ti nabavi samo reci model pa nek ti izbaci cifru ako ti odgovara naravno Hvala Branko, kontaktirao sam ga pa ćemo videti. Što se tiče modela, šta da gledam? Niko mi nije odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Suomy Vandal, Shoei XR-1000, Shark RSI, RSF3, HJC FG-15, FS-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima shoei kacige za 300 evra sto je sasvim ok izbor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4779 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes Shoei XR 1000 kod Rajka u KG za 3 glave i ne brines! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojoj AGV K4 EcoGunmetal mnogo zadovoljan, mada ja ne teram preko 140km/h ( jer nemam s' cime ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...