dudip 6 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nabavim bravicu za ovaj kufer? Da li su bravice tipske, ili su različite po modelima kofera? - imam samo ovaj deo... I još jedno pitanje: Da li je neko probao da polira kofer? Ima nekij ogrebotina... Imam i pastu i dobru volju, ali se plašim da plastika ne matira. Nije to pleksi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad da sam odgovorim na svoje pitanje, za one kojima će to biti korisno... Trion motors, uvoznik i zastupnik za Givi, ima sve sitne delove kofera, samo se vidi kataloški broj i stanje u magacinu i problem je rešen... Meni je falila brava, kuglica, feder i zeger. Sve imaju, osim zegera, koji se nabavi u prodavnici šrafova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zagubio kljuceve od kofera pa ne znam dali je isplativije menjati bravicu ili ici kod nekoga da mi napravi kljuceve,GIVI i HEPCO&BECKER je u pitanju(zadnji i bocni koferi) ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...