Jump to content

Moto Zajednica

Z750 2007 i noviji

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Kawasaki Z750 2007 i noviji

Kawasaki%20Z750%202007.jpg

Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan.

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili..

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

"Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka"

3. Sta mi se dopada:

"Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje.

4. Sta je moglo biti bolje:

"Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja.

5. Moj utisak:

Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju...

Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor:

[b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b]

[b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b]

[b]3. Sta mi se dopada:[/b]

[b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]

[b]5. Moj utisak:[/b]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova

2007 god.

Vozio ga jednu godinu ili 14 000 km.

3. Sta mi se dopada:

Vrlo dobar agregat i menjac. Solidan polozaj vozaca.Solidne kocnice(malo se dobije sa teflonima). Vrlo dobar gradski( rekao bih) bajk. Okretan i zivahan.

Zastita od vetra ne postoji. Preko 170 km/h  postaje neprijatno, a sa daljim povecanjem brzine i zavisno od brzine vetra osecaj neprijatnosti raste rekao bih (figurativno) po esponencijalnoj krivi da bi se na brzinama vecim od 220 km/h pretvorio u borbu da se odrzis na istom sa vrlo velikim naprezanjem vratnih misica.

Ne solidno suvozacko sediste.

Vesanje vrlo mekano. Moguce ga je do neke mere ocvrsnuti. Po meni ne dovoljno.

5. Moj utisak:

Ko preferira tu kategoriju motocikala, dobar odnos cena-kvalitet-izgled. Kuplen je nov i za godinu dana i 14 000 km nisam imao ni jednu intervenciju majstora sem redovnih servisa. Prosecna potrosnja goriva oko 6.5 l. Ja sam mu stavio Akrapovic rejsing liniju sa power comander-om i kn filterom i digao je na preko 9 l. Maksimalno vozio nesto jace od 260 km/h (po njegovom satu), moja visina 174, a tezina 78.

• Svrati ponekad, 293 postova

2008. kupio ga nov

Vozio 5 meseci, dok nisam doziveo nesrecu.

3. Sta mi se dopada:

Dopada mi se izgled motocikla. Odlican motocikl za ulozen novac.

Ima par nedostataka. Kao sto su zastita od vetra, ralica, bez koje su otkriveni veoma ruzni delovi auspuha, neudobno suvozacko sediste.

5. Moj utisak:

Motor napravljen iskljucivo za gradsku voznju. Polozaj sedenja odlican za stani kreni voznju, dok je za otvoreni put vec mali problem... Pri brzinama 150+ voznja je normalna, dok je na 200+ kako je vec neko napisao to vec borba sa motociklom i nije bas uzivancija ;)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

1.godiste motocikla koji ste vozili:

2008

2.vreme provedeno na motociklu:

za sada 19000km

3.sta mi se dopada:

izgled celog motocikla,polozaj sedenja,dosta dobra zastita od vetra,dobar motocikli za duze ture,izaredan i zanimljiv agregat.

4.sta bi moglo biti bolje:

moglo bi biti udobnije sediste odnosno melo mekse,i tvrdji amortizeri

5.moj utisak:

dobijate odlican motocikli,zabavan,lep,interesantan za te pare,napravio 5 duzih voznji bez ikakvi problema i ne nekog prejakog zamora,za dve sezone napravio 19000km.Sve u svemu zadovoljan sam sa motorom

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja