sergio 2328 Napisano April 15, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro mi ne radi brzinomer. Sve ostalo na cajgerima radi, meri predjenu kilometrazu, obrtomer radi kako treba ali brzinomer ni da mrdne. Skidao sam sajlu, cela je, nije pukla. Okrece se sajla ka se okrece prednji tocak tako da pretpostavljam da je nesto blajznulo u samom satu. Razmontirao sam cajgere ali ne mogu da dodjem do unutrasnjosti brzinomera, ima samo mala rupa u kojoj stoji sijalica. Da li neko ima ideju kako da sredim ovo jer pocinje uzasno da me nervira, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6202 Napisano April 15, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, koliko se secam, moras da pazljivo skines rozetnu koja drzi staklo. Sa zadnje strane imas dva ili vise srafova. Kad i njih odsrafis, brzinomer ce izaci. A mozes i da ga odneses kod preciznog mehanicara da on to pogleda, pre nego sto sve rasturis /moj savet :D/. Mozes kod Sinise u Ruzveltovoj, kod nadvoznjaka, nas covek, motorista do koske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 15, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošao malo bolje meni je ciknuo pokazivač dnevne kilometraže. Da se istalimo i nađemo ispravan sat pa svako da uzme šta mu treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je losa ona cetvrtka na kraju sajle sto ulazi u sat. Probaj da u sat gurnes mali srafciger, da zapne u onu rupicu gde upada sajla i da ga zavrtis, pa gledaj dal sat radi . Ako radi - proveri sajlu da se nije zaoblila. Takodje proveri da li sajla dovoljno ulazi u sat, mozda je pukla na samom kraju, a da ti je ostao komadic u satu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 16, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @Peki, ne znam bas da li si ti prosao bolje ali ideja nije losa .. jel imas nekoga ko drzi delove za nase makine? @drumskalisica Sajla je ok, cetvrtasta je i ulazi dovoljno u sat, zato sam i dosao do zakljucka da je blajznulo nesto u samom satu, tj. brzinomeru @misa-pei: jel to onaj sto u radnji drzi nesto polovne opreme? hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da nesto gurnes u sat i zavrtis - da proveris dal radi ? Takodje probaj kad otkacis sajlu gore na satu, i zavrtis tocak - dal mozes da zadrzis sajlu ( cetvrtku ) rukom da se ne okrece ? Mozda se ovako vrti, al mozda pod opterecenjem ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan @Peki, ne znam bas da li si ti prosao bolje ali ideja nije losa .. jel imas nekoga ko drzi delove za nase makine? @misa-pei: jel to onaj sto u radnji drzi nesto polovne opreme? Ne znam nikog lično ali ima da se raspitam. Grada radi cajgere i drži polovnu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6202 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, Sinisa sajladzija, Grada mu je otac i tako se zove radnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro mi ne radi brzinomer. Sve ostalo na cajgerima radi, meri predjenu kilometrazu, obrtomer radi kako treba ali brzinomer ni da mrdne. Skidao sam sajlu, cela je, nije pukla. Okrece se sajla ka se okrece prednji tocak tako da pretpostavljam da je nesto blajznulo u samom satu. Razmontirao sam cajgere ali ne mogu da dodjem do unutrasnjosti brzinomera, ima samo mala rupa u kojoj stoji sijalica. Da li neko ima ideju kako da sredim ovo jer pocinje uzasno da me nervira, hvala Jova iz Bosanskog Broda ima sve za Honde a i druge motore iz tih godina,covek je veoma povoljan i cesto dolazi u nase krajeve.Telefon +38766258076 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan .....dok meni zaglavilo dugmence za resetovanje dnevne kilometraze..da sam rasklapam ili da teram kod nekog..A ako vas dvojica dodjete do tog ispravnog sata(u slucaju da ovo moram da menjam), sibnite poruku, pa da vidimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...