mrvatreci 177 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim v-strom 1000 i nasao sam 1 ali je bilo padano sa njega. Pukla je 1 zabica sto drzi oklop-masku i rasturen blatobran(slepljen),menjan je stap ali motor drzi pravac,ne vuce ni na jednu stranu. Kad sam ga provozao lepo je isao ali kad odjednom dam gas sa niskih obrtaja cuje se neki metalni zvuk iz motora i motor se strese a posle normalno radi. Moje pitanje je da li je to normalno za v-strom i koliko i gde bi mogao naci plastike za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veizovic 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, vozim stroma 1000, 2003. god. sa kog nije padano a isti taj zvuk i vibracije proizvodi bas kako si opisao tako da mislim da je to "nazalost " normalno za taj motor. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 5, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh gde me nadje... Vozim stroma 1000 vec trecu sezonu. -dosta neuravnotezeno radi u nizem rezimu, do nekih 4000rpm, a to se resava remapiranjem ubrizgavanja sto sam uradio bas pre jedno mesec dana i od tada kao da vozim drugi motor -na modelima K2 i K3 slaba tacka je korpa kvacila koja moze bas da se cuje kako lupa, a ne mora da ima previse km. To se desavalo i kod mene pa sam je zamenio. Fabrika je izbacila korpe od tih modela i zamenska je od K4 pa nadalje. Lupanje korpe u kombinaciji sa losim radom na nizim obrtajima proizvodi jeziv zvuk, ali na srecu moguce ga je otkloniti. -postoji jos dosta stvarcica koje bi mozda hteo da znas o tom motoru http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24515.0 www.v-strom.com.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala narode!Zato sam se odlucio za TDM 900 i pazareno. Cena niza za 150 E od Stroma,a presao 18k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 7, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ga vozis, i bezbroj bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 7, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TDM-a, ali 850 pre Stroma i mislim da si kupio odlican bike! Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...