Mihajlo 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za San Sabastian http:// Biarritz-Francuska Pariz Pariz nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje uspesno i bez bilo kakvih problema zavrseno. Za 23 dana presli smo 9.350 km, od planiranog puta jedino smo zaobisli Porto zbog jakog nevremena smo iz Lisabona otisli za Madrid. Ruta nam je izgledala ovako; 1. Novi Sad - Umag 2. Umag-Venecija- Parma - Djenova- Vareze 3. Vareze - San Remo - Monako-Monte Carlo - Cannes - San Tropez - Toulon 4. Toulon - Marseeille - Barcelona 5. Barcelona - Valensia 6. Valensia - Granada 7. Granada - Sevilla - Faro - Albufeira 8. Albufeira - Logos - Sagres - Lisboa 9. Lisboa - Madrid 10. Madrid - San Sabastian - Biarritz 11. Biarritz - Bordeaux - Paris 12. Paris - Nancy - Stuttgart - Munchen 13. Munchen - Wien - Budapest - Novi Sad Dnevno smo prelazili od 300km do 1058 km (zadnji dan pozurili kuci). Na svu srecu bez padova kvarova i bilo kakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ipak ste sveli kilometrazu na normalu u predjelima preko Italije, Francuske i Spanije u pocetku... Ali na nijednoj slici nema osmjeha... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ipak ste sveli kilometrazu na normalu u predjelima preko Italije, Francuske i Spanije u pocetku... Ali na nijednoj slici nema osmjeha... ;D hehe..I ti bi se mrstio da je te bolela zadnjica,trapezius i ledja od tolikih kilometara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ipak ste sveli kilometrazu na normalu u predjelima preko Italije, Francuske i Spanije u pocetku... Ali na nijednoj slici nema osmjeha... ;D Prosecna dnevna kilometraza je bila oko 500km , ali smo vozili sve van auto-puta, zadnjih par dana smo povecali na 900 i 1000km. Slike sa smeskom su cenzurisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 4, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Napravite putopis, pa da sve odjednom pogledamo. Nisam ti ja bas neki pisac. A kazu da slika govori 1000 reci od ovih mozes dobiti samo kilometre na satu,a putopis u nekom drugom zivotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi nakuckajte koju rec....Steta je da se ne napravi putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Peco i drugari................kucajte tekst i dajte slike po redu................ Ja sam rekao da cu moj putopis raditi kada se vratim u Gabon. Vi ste tu, i vidite koliko su ljudi nestrpljivi. Drago mi je da ste se lepo proveli, steta sto se nismo sreli, bilo bi veselo............ali, kao sto kazu stari "rimljani" ....."ima dana, vise nego kobasica............" Veliki pozdrav do neke druge prilike............. Marokanac i Verica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ipak ste sveli kilometrazu na normalu u predjelima preko Italije, Francuske i Spanije u pocetku... Ali na nijednoj slici nema osmjeha... ;D Heroji su umorni ;)pa ipak svaka im čast!I čekamo putopis,naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan i ja cekam putopis i par slicica ni ja nemam slike koji sam bio sa njima na putu... mislim da bi Miska trebalo malo stisnuti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...