BusMan 2024 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Otimam se da ne poverujem u pricu iz ovog clanka. Mozak i dusa jednostavno ne prihvataju. Ali, jad i beda su vec prisutni odavno na ovakvim relacijama tako da postoji opravdan strah, i da je ovakav odnos veoma moguc. Pozitivne vesti smo vec trebali da cujemo, ali ih nema !?! Bice mi cast i zadovoljstvo da Malom Grandi pozelim dobrodoslicu u nas svet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Laza Lazarević "Sve će to narod pozlatiti". Ko nije pročitao, neka pročita! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za akciju, ali mislim da ovo što su napisale novine je tačno, još nisam došao do pravih informacija. Nažalost državna institucija kao što je MUP brzo zaboravlja policajce koji su dali život za ovu zemlju. Sete ih se na dan policije(ali ne svih), kažu nekoliko reći, nekima uruče neki poklon i to je to. MUP jeste snosio troškove Vladine sahrane, ali da li je data još neka pomoć stvarno ne znam. Uglavnom novčanu pomoć skupljaju policajci. A da li će naš ministar policije i predsednik ove države želeti da ispune obećanje dato 13.04. ove godine to zavisi samo od NJIH samih, verovatno da oni to žele oni bi odavno to i uradili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan DRagi svi, svoje komentare upisujmo u temama koje su otvorene povodom inicijative. Neka ova tema ostane zaključana, a svu tugu pretočite u donacije koje će jednom detetu doneti radost. Ostavimo ovu temu da jednom u budućnosti, kada dete shvati ko mu je bio otac, donese i ponos. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...