Satelis 15954 Napisano Avgust 23, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nikako nemoj cistiti b. pumpu u ult. kadi ali nikako.... Problem imas najver. u pritisku goriva, da bi bio siguran da li ti pumpa pravilno radi, moras nakaciti manometar pritiska koji izgleda ovako ili tome slicno images upload takodje mozes proveriti sam motoric pumpe, isporucuje oko 6b free upload sa regulatorom pritiska isporucuje 2 - 2.5 - 3b zavisno od modela motora image hosting 30 mb regulator goriva moze biti u samoj pumpi ili na rampi ( od modela do modela ) Moras nakaciti manometar, upali i vozi motor, prati pritisak i znaces da li je tu problem ili negde drugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface037 1 Napisano Avgust 23, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman K432 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate na odgovoru i na savetuNasao sam u cemu je problem. otklonio ga vozio se, nekih 30ak km i opet ista stvar,Na slici sam obelezio koji deo mi je bio pun prljavstine, i naravno filtercic je bio prljav, Sto se tice same pumpe, ona radi, i rekao bih da ima ok pritisak, sobzirom na to da sam ga vozio tih 30ak kilometara... Sutra cu da skinem rezervoar da ga ocistim, ako je neko skidao svaki savet i pomoc mi je dobrodosla. A naravno provericu i pritisak pume, posto opet sve to rasturam,(kao sto sam spomenuo motor nije vozen oko 2 godine i moguce je da u rezervoaru ima svasta nesto)P.s. negde sam nasao da pupmpa kosta oko 3500 (mislim el motor) razmisljam da ga narucim za svaki slucaj) i da je namestim.http://www.motobikeshop.rs/product/pumpa-goriva-elektricna-suzuki-burgman-400cc-rms_121660070.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 23, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucis za zamenu el. motora pumpe, obavezno rezervoar na ciscenje. Dzaba ti zamena motorica ako ce prljavsita utrcati u njega. Po svemu sudeci, tu ti je regulator (oznaceno na slici), prljavstina u rezervoaru pravi ti problem.... skini, rasklopi i sve lepo ocisti, zam. filter, sipaj gorivo i msm da se problem vise nece ponoviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface037 1 Napisano Avgust 23, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman K432 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra skidam rezervoar i cistim ga, pumpu sam narucio, ne znam dal ce sutra ili prekosutra da mi stigne. Buni me ovaj regulator, dal je dovoljno da ga samo izduvam ili da kupim nov. (nisam video po netu da ima kod nas da se kupi negde)takodje bi zamenio i ovaj filter ali ni njega nisam nasao na netu. Voleo bih to sve da lepo odradim, jer planiram prvo da skoknem do Cg sa njim. a kao drugo planiram da ga prodam, i ne bih voleo da zbg mog propusta neko sutradan buducem vlasniku prodaje pricu da treba da se steluju ventili, problemi sa strujom i slicno.... i da ga dere... kao sto su i mene pokusali.... Jos jednom hvala na savetu, Oduzicu se vec nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, rastao sam se od svog ljubimca... ove sezone 6-7000km bez problema.. prezadovoljan sam, izbor je pao opet na Burgmana 400 07-08 bas zbog kvaliteta i pouzdanosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ostaješ veran ljubimcu, tj. konja koji pobeđuje ne treba menjati :-) Nego, osim mlađeg godišta, verovatno manje kilometraže, izmenjene instrument table, šta je tehnički promenjeno na modelima 2007+ u odnosu na prethodne modele, tj. šta je poboljšano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veći prednji točak,drugačija glava motora,drugačije ubrizgavanje,celih 400ccm naspram 385,prenos drugačiji.u suštini sve što je nedostajalo starijim ovaj ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 9, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sve Pantiću...skoro sve... *još 100 ccm i desetak konjova mu još nisu dodali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sve Pantiću...skoro sve... *još 100 ccm i desetak konjova mu još nisu dodali. I bre što su zavidni ovi bem-vejasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan dzaba "nekima" i duplo vise konjova, moj panticu, kad nece da vuču kako treba, ne nasedaj na duŠmani ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kakvo je stanje sa potrosnjom ulja Bugi 400 08, sa nekih 40 000km. ili neke eventualne mane..? znam sad da tu glavnu ulogu igra stanje, odrzavanje, kilometraza, sve iz uvoza kod nas je sa korigovanom km. ako neko vozi, pa mogao bi reci, ili u inbox ako nece javno Vozio sam model iz 2003 o njemu znam dosta stvari.. medjutim za noviji model nisu mi poznati detalji.. pitam iz razloga zato sto hocu da ga kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Bugija (moj je 09god) kupio u maju i do sad sam presao s njim 8.000km (menjao na 5.000km) i nije mi trosio puno ulja, jedino sto sam cisto cvt, zadrzava se puno prasine unutra... to treba bas redovno cistiti. Kad se zapostavi? Oseti se da je motor tromiji... naravno, nema vazduha. Inace? Sve ostalo? Besprekorno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 15, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvezimo malo ovu temu. Ideja uopste nije losa, verujem da nas ima dosta, samo nas treba skupiti.Naravno, ali ljudi se slabo javljaju, ne verujem u to da burgmana ima malo u Srbiji, vise verujem u to da ljudima nije stalo do druzenja i razmene informacija u vezi svega sto se tice ovih skutera.Ovim putem hocu da pozovem sve one koje bilo sta zanima u vezi kupovine, prodaje, kontakata, servisa, rez. delova, kvarova, dodatne opreme.., zeleo bih da sva nasa iskustva skupimo na jedno mesto, tako da potencijalni kupac ili prodavac ima gde da se informise ! Hvala i jos jednom pozivam sve koji su zainteresovani da ovu temu prosire, neka se jave.. Pozdrav ! Zanima me kupovina Burgmana od 400 kubika. Ali nisam nikada vozio skutere niti sam imao priliku da probam. Uglavnom sam vozio naked i kros motore. Neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Procureo dihtung na dekli paljenja, sta cu gde cu, Panta zna, imali smo inspekciju i konzilijum u garazi dva dana ranije uz prisutvu Bugimana, Culle-ta i Arsenija gastarbajtera ipak je ustanovljeno da je dihtung, halo Panto - halo Fanky, curi dihtung, Panta: jel imas fabricki Ja: nemam Panta: sigurno je bolje klingerit jer je deblji za oko 0,3mm, ja to radio Ja: ne sumnjam da je bolji Panta: aj dogovoricemo se 23.09.2015 Panta: halo Fanky, sta radis Ja: zdravo Pantelija, apsolutno nista Panta; kad dolazis Ja: mogu odma da krenem I ja tako krenem put Kragujevca oko 15h, stanem u KG u Kit Komerc kupim Motul 2l i filter ulja, i pravac Panticevo porodicno gnezdo krece rasturanje tu je i Neci iza objektiva i vlada iz senke vodena pumpa problem uocen magnet namotaji krece rezanje klingerita Kragujevcanke odvlace paznju sa dihtunga dihtung spreman, pustili smo ga malo sire a visak ce sam da odpadne izgleda prljavo ali mene glava vise ne boli to sto je prljavo, oprace se, sipali smo novu rashladnu tecnost i uradili servis 1000km pre vremena, sve u svemu rasterecena dva dana u Kragujevcu Pantici HVALA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I bre,raznezio si me ;-) Bilo mi je zadovoljstvo pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se nadovezem da sam i ja resio problem sa pumpom da ne bude da novi bugi nece preko 120kmh :na_glavi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uradio,skinuli sirotom Fankiju kad nije gledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comax 3 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 20 postova Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane BURGMANDŽIJE, Resih ,posle mnogo godina rada izgradnje kuce trrttrtrtrttr .itd ,da sebe i lepsu polovinu obradujem jednim Burgmanom 400.Naime odmerio sam jedan kako ga popularno zovu mercedes iz 2001 godE sad sta bi trebalo da gledam kad ga kupujem.Mislim to varijator rolnice ima li nekih naznaka da se moze cuti itt.Za motor koliko sam ovde procitao da ne postoji koji ne trosi ulje.Da li je to istina? Veliki pozdrav Od Comaxa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Postovane BURGMANDŽIJE, Resih ,posle mnogo godina rada izgradnje kuce trrttrtrtrttr .itd ,da sebe i lepsu polovinu obradujem jednim Burgmanom 400.Naime odmerio sam jedan kako ga popularno zovu mercedes iz 2001 godE sad sta bi trebalo da gledam kad ga kupujem.Mislim to varijator rolnice ima li nekih naznaka da se moze cuti itt.Za motor koliko sam ovde procitao da ne postoji koji ne trosi ulje.Da li je to istina? Veliki pozdrav Od Comaxa!! To je vec receno do sad 1000x. samo malo izlistaj prethodne stranice... U principu oslusni masinu kako radi, da li lupa, trese.. ako je los kais on lupa nakon sto se da i pusti gas u mestu, ako prilikom kretanja do 20-30-40km/h osetis da trese moguce je da su potrosene pakne na kvacilu. To ti je nesto osnovno, e sad ostale stvari tipa diskovi i plocice, gume to je potrosni materijal. Vidi da li dimi kad mu se zada malo jaci gas, oseti se odmah miris ulja ako ga trosi.. Ako je mala kilometraza na satu, pregledaj potrosenost delova sa kojim je vozac u kontaktu, rucke, prekidaci.. Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne mogu da poverujem svojim ocima i debilizmu ljudi, inace pronasao sam na Burgman Usa forumu, covek je stavio na Burgmana 400 k7 auto gumu nazad.. presao je sa njom 20600 milja http://burgmanusa.com/forums/52-burgman-400-2007-model/72242-car-tire-400-achilles-installed-checked-15-mile-test-ride.html evo i linka ko ne veruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Septembar 30, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta te to cudi, kolega VladCan takodje ima na svom atu auto gumu i utiske o istoj...... klik OVDE , post 440 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Octobar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Mario Burgman: Debilizam ljudi u smislu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne mogu da poverujem svojim ocima i debilizmu ljudi, inace pronasao sam na Burgman Usa forumu, covek je stavio na Burgmana 400 k7 auto gumu nazad.. presao je sa njom 20600 milja http://burgmanusa.com/forums/52-burgman-400-2007-model/72242-car-tire-400-achilles-installed-checked-15-mile-test-ride.html evo i linka ko ne veruje , Nista novo, duze traje a jeftinija je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Nekako sam skeptican po tom pitanju auto gume, najvise zbog ostrijih krivina.. ali da ne sirim pricu, nisam znao da vec ima tema o tome.. Izvinjavam se, ali moje misljenje da je debilizam, ako imas pare za skuter od 2000-3000€ stekas se tu za gumu od 50-70€. ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva, ali automobilska guma svakako nije pravljena da se vozi po ivici. To je deformiše, ali je pitanje koliko ko to primeti. Plus, taj ivični prelaz sa ravnog na bočni deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...